Reclamă

Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu

Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de Ramon a atras privirile tuturor cu ținuta mulată pe care a ales-o.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 septembrie 2024, 11:52

Filmul Wolfs va fi lansat în Statele Unite ale Americii pe 20 septembrie și pe o platformă internațională de streaming online începând cu 27 septembrie 2024. Vedetele producției au atras privirile tuturor pe covorul roșu. Clooney și Pitt au făcut senzație încă din momentul în care au coborât din mașini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles

Filmul Wolfs reunește unele dintre cele mai cunoscute nume din industria cinematografică. Wolfs prezintă un duo dinamic format din Pitt și Clooney care sunt angajați să rezolve o problemă.

În ciuda faptului că preferă să lucreze singuri, perechea trebuie să colaboreze pentru a dispune de un cadavru după ce a fost angajată pentru aceeași sarcină.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună la premiera Wolfs din Los Angeles
Filmul machează cea de-a noua oară când Brad Pitt și George Clooney lucrează împreună / Profimedia Images
Reclamă

Filmul machează cea de-a noua oară când Brad Pitt și George Clooney lucrează împreună. Cea mai remarcabilă interpretare a celor doi actori a fost atunci când au făcut echipă pentru trilogia Ocean’s și în 2008 în Burn After Reading.

George Clooney și Brad Pitt au pozat pe covorul roșu alături de co-starurile lor: Amy Ryan, Austin Abrams și Poorna Jagannathan.

Vedetele au sosit la TCL Chinese Theatre. Pitt și Clooney au purtat costume în culori opuse. În timp ce Pitt a optat pentru un ansamblu elegant în nuanțe de crem, Clooney a abordat un look elegant într-un costum negru.

Reclamă

La premiera filmului a fost invitată și Ines de Ramon. Iubita lui Brad Pitt a atras privirile tuturor într-o rochie mulată.

În ultima vreme, Pitt a apărut tot mai des în public cu partenera sa. Ines de Ramon și iubitul său nu se mai feresc de camerele de fotografiat și se afișează împreună la evenimentele importante din viața actorului.

Brad Pitt și Ines de Ramon trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Brad Pitt și Ines de Ramon formează unul dintre cele mai recente cupluri de la Hollywood. Chiar dacă relația lor nu este de una de lungă durată, Pitt și Ramon par să aibă intenții serioase.

Conform presei internaționale, actorul și partenera sa s-au mutat împreună la începutul acestui an. De asemenea, cei doi au mers deseori în vizită la George Clooney și soția sa.

Mai mult, Pitt și Ines au petrecut câteva zile în castelul în care actorul s-a căsătorit cu Angelina Jolie. Presa scrie că Brad își dorește să-și refacă viața după divorțul tumultos de Angelina.

Actorul suferă în această perioadă din cauza deciziilor pe care copiii săi l-au luat. Mai mulți dintre copiii actorului au renunțat la numele de familie al acestuia.

Brad Pitt și Ines de Ramon la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Ines de Ramon a atras privirile tuturor cu ținuta mulată pe care a ales-o / Profimedia Images

În tot acest timp, Ines de Ramon i-a fost alături partenerului său și a încercat să-i facă viața mai frumoasă. Apropiații actorului spun că acesta are „intenții serioase” cu partenera sa.

„Brad trăiește o viață privată. Angelina i-a făcut deja cel mai mare rău pe care îl putea face. A separat copiii de tatăl lor”, a spus un prieten al actorului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fată care zâmbește și ține bani în mână și aruncă cu ei pe un fundal roz
Horoscop
Zodii norocoase până pe 22 septembrie. Nativii care au parte de miracole
Toamna vine cu vești bune pentru trei dintre nativi. Află care sunt acele zodii norocoase până pe 22 septembrie și vezi dacă te numeri printre ele. Datorită anumitor poziționări ale astrelor, se vor întâmpla...
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Două borcane și un pahar cu compot de struguri
CaTine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
S-au copt strugurii de toamnă și te gândești să le conservi aroma pentru iarnă, dar nu ai idei de rețete? Nimic mai simplu decât rețeta de compot de struguri pe care ți-o oferim mai...
5
Jennifer Lopez și Matt Damon se țin de mână și povestesc la Festivalul de Film de la Toronto
Divertisment
Jennifer Lopez s-a ținut de mână cu cel mai bun prieten al lui Ben Affleck. Cântăreața a purtat o conversație intimă la premiera filmului Unstoppable
Jennifer Lopez s-a ținut de mână cu cel mai bun prieten al lui Ben Affleck. Cântăreața a purtat o conversație intimă la premiera filmului Unstoppable. Totul s-a întâmplat în cadrul Festivalului Internațional de Film...
PARTENERI
×