Reclamă

Costumul care numai pe Brad Pitt poate arăta așa de bine. Cum s-a îmbrăcat actorul pentru o ieșire cu Ines de Ramon

Brad Pitt este unul dintre cei mai admirați bărbați de la Hollywood. Și pentru că de cele mai multe ori dă tonul și în modă nu numai în lumea cinematografiei, acum au apărut și imagini cu costumul care numai pe Brad Pitt poate arăta așa de bine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 septembrie 2024, 4:05

Deși mulți ar spune că e un costum retro și culoarea sa nu este una tocmai demnă de cerințele modei actuale, actorul a atras toate privirile cu alegerea sa. El a fost fotografiat în timp ce era în compania iubitei sale, Ines de Ramon, în New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costumul care numai pe Brad Pitt poate arăta așa de bine

Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, era îmbrăcată într-un costum galben pal, inspirat din anii 70, cu cusături închise la vedere. Blazerul cu nasturi lăsa la vedere partea de sus a unei bluze albe. Nici pantofii aleși de actor nu erau prea moderni. Aceștia erau de culoare albă, cu botul pătrat și cusături închise la culoare.

Ines, care este designer de bijuterii, a purtat un pulover cu mâneci scurte și o fustă, ambele din același material și aceeași culoare. Ținuta ei a fost asortată cu o geantă mică de designer, de culoare albă.

Părul lui Ines era lăsat liber pe spate, dar pieptănat cu cărare pe mijloc și dat după urechi. Ines strălucea cu ajutorul unui machiaj impecabil, cu aspect natural. Ea a fost fotografiată din toate unghiurile când ieșea dintr-un hotel cu Brad.

Brad Pitt, alături de iubita sa, Ines de Ramon, eleganți
Cei doi au fost văzuți mai târziu în timp ce soseau la restaurantul italian Sistina pentru o cină romantică / Profimedia Images
Reclamă

Cei doi au fost văzuți mai târziu în timp ce soseau la restaurantul italian Sistina pentru o cină romantică.

Brad și Ines, care au început să se întâlnească la sfârșitul anului 2022, au fost văzuți împreună mai des în ultimul timp. Recent, cei doi au fost văzuți și la barul celebru The Mulberry, îndrăgit de multe vedete, tot din New York.

Brad Pitt nu a fost lăsat să aibă grijă de fiul Pax

Reclamă

De asemenea, cei doi au petrecut o bună parte a verii la Chateau Miraval. E crama franceză pe care Pitt o împărțea cândva cu fosta soție, Angelina Jolie.

Brad Pitt și actrița în vârstă de 49 de ani se află într-o luptă pentru divorț, custodia copiilor și avere de ani de zile.

Deși Pitt a avut un program încărcat în timpul verii. Cu toate acestea, se pare că și-a făcut timp pentru a petrece cu Ines de Ramon la cramă. PageSix a mai dezvăluit că actorul a fost văzut și pe motocicletă în Islanda, dar a și lucrat la viitorul său film, F1.

Brad și Ines nu au făcut încă nicio apariție pe covorul roșu împreună. Actorul și Jolie s-au căsătorit la Miraval în 2014, după ani întregi de relație. Ei au șase copii împreună, biologici și adoptați. Pe Maddox, de 22 de ani, Pax și Zahara, de 19, pe Silo, de 18 ani și pe gemenii Knox și Vivienne, de 15 ani.

După despățirea celor doi, copiii celor doi au decis să rupă orice fel de legătură cu tatăl lor. Ei au rămas cu Angelina și o susțin în tot ceea ce face. Recent, Pax și Angelina au fost văzuți plecând din Toronto. Filmul lor „Without Blood” a avut premiera la TIFF. Evenimentul de pe covorul roșu a marcat prima apariție publică a tânărului după ce a avut un accident cu bicicleta electrică.

Tânărul purta fașe elastice la mâini sub sacoul de la costum și avea și câteva cicatrici pe frunte. Se pare că Angelina l-a ajutat pe Pax să-și revină. În tot acest timp, Brad s-a simțit „dezmăgit” că a fost lăsat în afara situației.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×