Reclamă

Pax Jolie-Pitt a fost implicat într-un accident rutier major înainte de incidentul cu bicicleta electrică. Ce detalii au ieșit la iveală despre fiul Angelina Jolie

Pax Jolie-Pitt a fost implicat într-un accident rutier major înainte de incidentul cu bicicleta electrică. Au ieșit la iveală detalii noi despre fiul Angelina Jolie. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, nu ar fi ajuns atunci de urgență la spital.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 septembrie 2024, 12:02

Un nou raport publicat de TMZ arată că fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a mai fost implicat într-un accident. Tânărul ar fi intrat cu mașina sa Tesla într-un camion parcat în fața studiourilor RED Studios Hollywood. Incidentul ar fi avut loc pe data de 19 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pax Jolie-Pitt a fost implicat într-un accident rutier major înainte de incidentul cu bicicleta electrică

Publicația TMZ susține că Pax Jolie- Pitt și-a lovit mașina de un camion. Imaginile obținute aparțin camerelor de securitate din apropierea studiourilor de film.

Videoclipul și fotografiile surprind momentul coliziunii mașinii negre a tânărului cu spatele unui camion. Accidentul ar fi avut loc seara.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mașina lui Pax Jolie-Pitt după accidentul rutier în care a fost implicat
Pax Jolie-Pitt ar fi fost implicat și într-un accident rutier / Profimedia Images
Reclamă

Se pare că Pax nu a fost rănit grav în accident, iar ofițerii de poliție l-au lăsat să plece cu un simplu avertisment.

Conform presei de peste hotare polițiștii nu au întocmit atunci un raport. Organele legii ar mai fi stabilit că tânărul nu se afla la acel moment sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Cu toate acestea, nu a fost dezvăluit motivul pentru care Pax a produs accidentul. Potrivit informațiilor obținute de TMZ, Pax ar fi fost preluat la scurt timp de o persoană de la RED Studios și ar fi fost ajutat să se deplaseze în locul unde avea nevoie.

Reclamă

La mai puțin de trei luni de la acel moment, fiul Angelinei Jolie a ajuns de urgență la spital după ce a suferit răni la nivelul cutiei craniene. Pax ar fi intrat cu bicicleta sa electrică într-o mașină.

Cum se simte Pax Jolie-Pitt după accidentul cu bicicleta electrică

Pax Jolie-Pitt și-a îngrijorat fanii atunci când a fost implicat într-un nou accident. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a ajuns de urgență la spital din cauza rănilor de la ap. Conform publicației DailyMail, Pax ar fi fost externat la începutul lunii august.

Apropiații Angelinei au declarat că Pax „va avea un drum lung de recuperare”.

„Pax a suferit o traumă complexă. Acum începe drumul lung al recuperării și al terapiei fizice”, a mai spus apropiatul divei la acea vreme.

Sursele au mai adăugat că Jolie a fost „profund recunoscătoare pentru acțiunea rapidă și salvatoare a medicilor”.

Brad Pitt ar fi fost la fel de îngrijorat pentru accidentul fiului său. Apropiații actorului susțin că acesta își iubește în continuare copiii, chiar dacă legătura lor nu mai este la fel de apropiată.

Prietenii lui Pax au declarat într-un interviu din iulie că tânărul a fost „nechibzuit” și că „a avut mai multe accidente minure cu cibibldeta electrică”.

Fiul Angeline Jolie își continuă recuperarea. Tânărul și-a însoțit recent mama la Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2024. Cei doi au pozat împreună pe covorul roșu și au părut să fie într-o stare de spirit foarte bună. Actrița și fiul ei s-au bucrat de premiera filmului Without Blood, la care au lucrat împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×