Reclamă

Jamie Foxx a fost fotografiat în timp ce își saluta fanii. Imaginile cu actorul apar la trei luni după ce s-a zvonit că suferă de o boală misterioasă

Jamie Foxx a fost fotografiat în timp ce își saluta fanii. Actorul internațional a fost surprins pe o barcă. Imaginile cu acesta apar la aproape trei luni după ce s-a zonit că suferă de o boală misterioasă. El a fost nevoit atunci că întrerupă filmările pentru producția Back In Action, în care joacă alături de Cameron Diaz.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iulie 2023, 11:52

Jamie Foxx pare că s-a recuperat complet după ce s-a zvonit că a avut nevoie de spitalizare. Acesta ar fi întâmpinat câteva complicații medicale în luna aprilie a acestui an. Publicația TMZ a distribuit primele imagini cu actorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jamie Foxx a fost fotografiat în timp ce își saluta fanii

Actorul din Back In Action pare că s-a întors cu forțe proaspete. Cele mai recente fotografii îl surprind pe o barcă în timp ce se plimbă alături de un grup de prieteni pe râul Chicago. Imaginile îl înfățișează pe Foxx într-o stare de spirit bună.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jamie Foxx în timp ce își salută fanii de pe o barcă
Jamie Foxx și-a salutat fanii în timp ce se afla pe o barcă / Profimedia Images

În plus, pare că s-a îmbunătățit vizibil condiția sa fizică. Deși a fost internat în spital în urmă cu mai bine de trei luni, actorul pare decis să-și reia viața la normal. Acesta le-a făcut cu mâna fanilor care l-au văzut la bordul bărcii.

Reclamă

Conform publicației Variety, Foxx a fost internat într-un spital din Atlanta în luna aprilie 2023. La acel moment s-a scris faptul că actorul se confruntă cu „complicații medicale”. Mai multe detalii despre boala misterioasă de care ar suferi nu au fost oferite.

Fiica actorului, Corinne Foxx, a fost cea care a confirmat faptul că tatăl său se află internat la spital. Aceasta i-a ținut pe fanii actorului la curent cu starea lui de sănătate. Corinne a publicat deseori mesaje pe contul său de Instagram.

Totodată, fiica actorului a cerut discreție în ceea ce privește starea de sănătate a acestuia. Foxx a publicat și el un mesaj prin care le-a mulțumit fanilor pentru dragostea și rugăciunile lor.

Reclamă

Actorul internațional nu a vrut să dezvăluie mai multe amănunte despre problemele cu care s-a confruntat și a preferat să țină totul secret, relatează Daily Mail. Fanii nu cunosc încă ce s-a întâmplat cu adevărat cu acesta și care a fost motivul pentru care a fost nevoit să se interneze.

Jamie Foxx filma pentru producția Back In Action atunci când a fost spitalizat

Jamie Foxx și Cameron Diaz au făcut echipă pe platourile de filmare pentru producția Back In Action. Cu toate acestea, cei doi actori nu au apucat să se vadă prea des pe platourile de filmare.

Cameron Diaz s-a văzut nevoită să filmeze singură la film, în timp ce Foxx se afla internat în spital. Primele vești privind îmbolnăvire subită a actorului au apărut în luna aprilie, în timp ce acesta ar fi fost chiar în fața camerelor de filmat.

Foxx avea la acea vreme un program destul de aglomerat. Pe lângă filmările pentru Back In action, acesta trebuia să filmeze pentru un show de televiziune din Statele Unite care se afla deja la al șaselea sezon. Premiera sezonuui șase s-a făcut în lipsa lui Jamie Foxx.

Locul său a fost luat de Nick Cannon. În tot acest timp, Foxx era supus mai multor investigații pentru a se putea afla cu ce probleme se confruntă. S-a scriss atunci că actorului în vârstă de 55 de ani i s-ar fi făcut rău pe platourile de filmare în timp ce repeta o scenă alături de Cameron Diaz.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×