Reclamă

El este actorul care a stat în comă 20 de zile după o „banală durere de cap”. Bărbatul a izbucnit în lacrimi atunci când a povestit despre „boala misterioasă” cu care a fost diagnosticat în 2023

El este actorul care a stat în comă 20 de zile după o „banală durere de cap”. Bărbatul a izbucnit în lacrimi atunci când a povestiti despre „boala misterioasă” cu care a fost diagnosticat în 2023. Momentul emoționant a fosts urprins de camerele de fotografiat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 octombrie 2024, 11:07

Jamie Foxx a fost vizibil emoționat atunci când s-a întors pe scenă la începutul acestei luni. Revenirea sa a avut loc în urma unei spitalizări în 2023 pentru o „urgență medicală nespecificată”. Deși nu a oferit multe informații noi despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Jamie a lăsat să se înțeleagă că problemele sale nu au fost de neglijat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El este actorul care a stat în comă 20 de zile după o „banală durere de cap”

Actorul, în vârstă de 56 de ani, a împărtășit pe conturile sale de social media câteva momente de la One More Chance: An Evening with Jamie Foxx.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jamie Foxx în timp ce își salută fanii de pe o barcă
Jamie Foxx și-a salutat fanii în timp ce se afla pe o barcă / Profimedia Images

Câteva imagini îl surprind pe actor în timp ce își șterge lacrimile, în timp ce în alte momente apare îmbrățișând o fană pe scenă. Ultimele imagini îl arată pe Foxx în timp ce stă mândru în spatele fiicei sale de 16 ani, Anelise.

Reclamă

„Dumnezeu este bun. În timp ce postez aceste imagini, inima și sufletul meu nu sunt pline decât de bucurie pură”, a spus actorul plin de recunoștință pentru momentele pe care le trăiește.

„Pe 3 octombrie, a patra și a cincea, am avut ocazia să spun partea mea a poveștii și nu a existat un loc mai bun decât Atlanta, Georgia. Trebuie să-ți mulțumesc, Atlanta, că ai apărut și te-ai arătat, nu am fost pe scenă aici de mult timp”.

„Când oamenii mă întreabă dacă acesta este un spectacol de stand-up comedy, spun că nu, este o explicație artistică. Un lucru care a mers teribil de prost, dar datorită oamenilor minunați din Atlanta, în special a spitalului Piemont, mi-ați permis să mă întorc și să fiu pe scenă, să fac ceea ce îmi place mai mult”, a mai spus comediantul.

Reclamă

Postarea a venit la câteva ore după ce Jamie a sărbătorit aniversarea fiicei sale. Jamie a revenit treptat în atenția publicului. El s-a confruntat cu o criză misterioasă a sănătății sale în aprilie 2023.

Ce a spus Jamie Foxx despre problemele de sănătate din aprilie 2023

Jamie Foxx nu a oferit multe detalii explicite, dar a dezvăluit câteva dintre momentele grele pe care le-a depășit. Foxx a declarat că pe data de 11 aprilie 2023 a actu „ o durere urâtă de cap”. Actorul și-a amintit doar că a cerut o pastilă unui prieten, iar mai apoi „a fost plecat 20 de zile.

La acea vreme, fiica sa cea mare, Corine a fost cea care a anunțat publicul de problemele de sănătate ale tatălui său prin intermediul rețelelor de social media.

„Nu-mi amintesc nimic de atunci”, a spus el într-un clip emoționant. Foxx a continuat să explice în filmare că i s-a spus că sora și fiica lui l-au dus la un medic care i-ar fi făcut o injecție cu cortizon. Un alt medic  i-ar fi spus actorului că „se întâmplă ceva acolo sos”, făcând referire la problemele sale. Se știe că vedeta a dispărut în acel moment din lumina reflectoarelor.

Actorul, care a fost în comă 20 de zile, a declarat într-un interviu că „a văzut tunelul, dar nu lumina” în timp ce a vorbit despre experiența sa. Jamie Foxx a declarat pentru fanii săi că își va relua treptat activitatea pe scenă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
2
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 14 octombrie – 19 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele le pregătesc nativilor o săptămână plină de combinații reușite. Horoscopul săptămânii 14 octombrie – 19 octombei 2024 aduce energii pozitive, momente de reflecție și fascinația pentru oamenii apropiați. Indiferent că se concentrează pe...
4
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
5
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
PARTENERI
×