Reclamă

Cameron Diaz a fost surprinsă pe platourile de filmare ale producției Back In Action. Actrița filmează alături de Jamie Foxx în Atlanta

Cameron Diaz și-a schimbat dorința de a renunța la actorie. După o pauză destul de lungă, actrița a fost din nou surprinsă pe platourile de filmare. Vedeta joacă alături de Jamie Foxx în producția Back In Action. Cameron Diaz a fost surprinsă de paparazzi pe platourile de filmare și pare complet transformată în noul său rol.

Publicat: 19 aprilie 2023, 11:18

După o pauză care a durat mai bine de opt ani, Cameron Diaz și-a luat prin surprindere admiratorii atunci când a apărut pe platourile de filmare. Diva a anunțat deja pe conturile sale de social media fapul că a început filmările pentru Back In Action. Filmul de acțiune comedie va fi difuzat pe platformele de streaming online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cameron Diaz a fost surprinsă pe platourile de filmare ale producției Back In Action

Cameron Diaz este complet transformată în cele mai recente imagini în care a fost surprinsă. Blondina sexy a fost pozată cu părul ud în timp ce dădea câteva mesaje. Actrița internațională pare foarte entuziasmată de noul său proiect.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cameron Diaz într-un haorac negru în timp ce filmează pentru Back in Action
Cameron Diaz are un look nou pentru filmările peliculei Back In Action / Profimedia Images

O parte a motivului pentru care s-a întors pe platourile de filmare a constat în rolul pe care îl joacă alături de Jamie Foxx.

Reclamă

Diaz a recunoscut că Foxx a avut o contribuție majoră în a o convinge pe divă să se întoarcă pe platourile de filmare. Ultima oară când Diaz s-a aflat pe platourile de filmare ale unei producții a fost în anul 2014. Atunci blondina a jucat pentru filmul Annie.

De atunci a refuzat alte proiecte cinematografice și a încercat să se cocnetree mai mult asupra vieții de familie. O partea a filmărilor pentru pelicula Back in Action se desfășoară în Atlanta. Deși Diaz este departe de fiica sa, aceasta se dedică în totalitate proiectului în care va apărea.

Diaz a vorbit în trecut despre dorința sa de a se retrage din lumina reflectoarelor. Actrița și-a dorit să petreacă mai mult timp cu fiica sa, Raddix Madden.

Reclamă

Jamie Foxx a ajuns la spital în timpul filmărilor pentru producția Back In Action

Cameron Diaz a rămas în Atlanta singură. Actrița s-a văzut nevoită să continue filmările în lipsa partenerului său de film. Jamie Foxx a fost dus de urgență la spital în urma unui accident suferit. Actorul în vârstă de 55 de ani a fost internat într-un spital din Georgia unde a fost supus mai multor investigații.

Nu se cunoaște cauza exactă pentru care acesta a ajuns la spital. Actorului i s-a făcut rău în timpul filmărilor și a căzut pe platourile de filmare, scriu publicațiile internaționale.

Filmările au continuat în lipsa lui Jamie. Diaz va filma singură până ce recuperarea lui Foxx va fi completă, relatează publicațiile internaționale. Diaz îi este alături partenerului său de filmare și i-a transmis acestuia gânduri bune pe conturile de social media.

Nu se știe exact dacă actrița se va întoarce definitiv pe platourile de filmare. Mulți apropiați ai acesteia spun că Diaz și-ar dori să se retragă din nou după încheierea filmărilor pentru Back In Action.

Vedeta nu a făcut nicio declarație cu privire la planurile sale de viitor. Cu toate acestea, fanii sunt foarte entuziasmați să o vadă pe blondină înapoi pe platourile de filmare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×