Reclamă

Nicole Kidman a făcut un comentariu neașteptat despre Tom Cruise. Actrița a reflectat asupra filmărilor pentru producția Eyes Wide Shut

Nicole Kidman a făcut un comentariu neașteptat despre Tom Cruise. Actrița a reflectat asupra filmărilor pentru producția Eyes Wide Shut. Actrița nu a ascuns niciun detaliu și a fost deschisă în cel mai recent interviu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 iulie 2024, 7:28

Nicole Kidman a făcut comentarii despre fostul ei soț. Ea și Tom Cruise au filmat împreună pentru producția Eyes Wide Shut în anul 1999. Actrița câștigătoare a Premiului Oscar și-a amintit cum a arătat acea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Kidman a făcut un comentariu neașteptat despre Tom Cruise

Nicole Kidman a oferit un interviu sincer pentru publicația Los Angeles Times. Când a fost întrebată dacă Stanley Kubrick s-a inspirat din căsătoria sa cu Cruise pentru proiect, Nicole a răspuns: „presupun că dă”.

Filmul a fost un mare succes, iar Nicole și Tom Cruise și-au expus chimia pe marele ecran.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicole Kidman și Tom Cruise în timp ce pozează împreună unul lângă celălalt la un eveniment public
Nicole Kidman a vorbit despre divorțul de Tom Cruise / Getty Images
Reclamă

„Au fost idei de care Kubrick era interesat. El punea o mulțime de întrebări, dar avea un simț puternic al poveștii pe care o spunea”.

„Îmi amintesc multe lucruri, iar la un moment dat a făcut o remarcă interesantă. El a spus că triunghiurile sunt grele și trebuie să calci cu grijă când vine vorba de ele pentru că o persoană s-ar putea simți încordată”, a spus vedeta.

Actrița a clarificat faptul că nu s-a simțit niciodată „îngrădită”, deoarece ea și Cruise au avut relații foarte diferite cu regizorul.

Reclamă

„Există ceva despre a fi femeie și în această ecuație, iar lui Stanley îi plăceau femeile. A avut o relație diferită cu Tom. Ei au lucrat mai strâns la personajul lui”, a mai spus vedeta în interviu.

Nicole și-a amintit, de asemenea, că ea și Cruise au împărțit o autorulotă deoarece bugetul nu a fost suficient de mare pentru ca amândoi să aibă una proprie. Nicole și tom Cruise au fost căsătoriți între 1990 și 2001.

Ce și-a amintit Nicole Kidman despre fostul ei soț

Nicole Kidman și-a amintit că fostul ei soț obișnuia adesea să joace jocuri video între filmări. În plus, Kimdman  și-a amintit că a petrecut săptămâni întregi pentru a filma o scenă pentru film pentru ca, în cele din urmă, scena să fie tăiată. Seana o includea pe ea și pe fostul ei soț, însă regizorul a decis să nu o mai includă.

„A durat multe săptămâni. O mare parte din asta era repetiția în dormitor și apoi nu-i plăcea ce făcusem noi. Am ajuns să reluăm iar și iar”, a spus actrița.

Nicole a declarat că ea și fostul soț au discutat mult cu regizorul înainte de a filma scena. Totodată, vedeta și-a amintit că filmările pentru producție au început destul de greu.

Filmul, care a fost ultimul făcut de Kubrick înainte de moartea sa de pe 7 martie 1999, la vârsta de 70 de ani, urmărește povestea doctorului Bill Hartford. Bill, jucat de Cruise, a devenit obsedat de fanteziile soției sale, Alice, jucată de Kidman.

Nicole și Kidman erau deja căsătoriți de nouă ani înainte ca filmul să fie lansat. Cuplul a adoptat și doi copii, Isabella și Connor în 1992 și 1995, înainte de lansarea filmului.

Tom și Kidman au divorțat în anul 2001. Ulterior, Kidman s-a căsătorit cu Keith Urban, cu care are două fiice. Kidman a avut o relație tensionată cu Isabella și Connor, care au ales să calce pe urmele carierei tatălui lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×