Reclamă

Keith Urban a povestit despre mariajul său cu Nicole Kidman. Actorul a oferit detalii din viața lor intimă

Keith Urban a povestit despre mariajul său cu Nicole Kidman. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani și trăiesc în continuare o frumoasă poveste de iubire. Cântărețul nu s-a sfiit să dezvăluie detalii din viața lor intimă.

Publicat: 3 aprilie 2022, 6:01

Urban și-a amintit cu plăcere despre primele momente în care a cunoscut-o pe Nicole Kidman. Artistul a povestit despre modul în care a evoluat relația sa cu actrița pe parcursul celor 15 ani. Cântărețul în vârstă de 54 de ani spune că este fericit și împlinit alături de femeia pe care o iubește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Keith Urban a povestit despre mariajul său cu Nicole Kidman

În cadrul seriei de podcast-uri găzduită de Jessica Rowe, The Big Talk Show, Keith Urban a povestit despre mariajul său cu Nicole Kidman. Cântărețul și-a amintit de momentul în care a cunoscut-o pe Nicole în anul 2005 la un eveniment public din Los Angeles. Deși recunoaște că nu se simțea pregătit pentru o relație la acel moment, a făcut tot posibilul pentru a avea amintiri de neuitat alături de actriță.

Vezi mai multe imagini cu Keith Urban și Nicole Kidman în Galeria Foto!

Nicole Kidman pozează într-o rochie roșie pe covorul roșu alături de Keith Urban îmbrăcat cu un costum negru elegant și cravata
În iunie 2006, Nicole Kidman s-a căsătorit cu cântărețul Keith Urban / Profimedia Images

De altfel, la doar un an după ce s-au întâlnit, cei doi au decis să-și unească destinele. Aceștia au în prezent o familie minunată și cresc împreună două fetițe superbe, Sunday Rose și Faith Margaret. Nicole mai are doi copii din relația anterioară cu Tom Cruise, Connor și Isabella.

Reclamă

”Suntem un cuplu care încearcă să facă întotdeauna lucrurile să meargă cât mai bine în viața pe care o au împreună. Ne susținem reciproc în fiecare fel în care putem. Încercăm să ne creștem copiii în cel mai frumos mod cu putință. În spatele a tot ceea ce vedeți la televizor suntem la fel de normali ca voi”

Cântărețul a vorbit cu emoție în glas despre cea pe care o iubește. Totodată acesta spune că încearcă să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Cântărețul se declară extrem de ”protectiv cu bula pe care și-au creat-o”.

”Sunt multe lucruri pe care nu le știți. Viața mea s-a schimbat de când am întâlnit-o pe Nicole. M-am căsătorit cu persoana potrivită, iar asta a fost ceva uriaș pentru mine. M-am căsătorit din motivele potrivite, iar în urmă cu 15 ani am renunțat m-am trezit și am renunțat la alcool, au fost multe puncte de cotitură în viața mea.”

Reclamă

Ce spune Nicole Kidman despre soțul său

Nu doar Keith Urban a povestit despre mariajul său cu Nicole Kidman. Actrița a oferit la rândul său secretul unei căsnicii fericite la începutul acestui an. Vedeta a declara în luna ianuarie că soțul său este ”cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată în viață.”

Cei doi sunt alături unul de celălalt, iar dragostea lor evoluează cu fiecare an petrecut împreună. Câștigătoarea Premiului Oscar 2022 la categoria ”Cea mai bună actriță” a povestit plină de emoție despre viața sa alături de Keith.

”Suntem un mix perfect. Suntem foarte potriviți unul pentru celălalt. Sunt extrem de norocoasă pentru că am avut șansa să-l întâlnesc. Keith este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Nu ne scriem niciodată. Ne sunăm dacă este nevoie, așa am stabilit de la bun început. Lucrul acesta a funcționat foarte bine pentru noi. Chiar dacă l-am întâlnit destul de târziu este bărbatul pe care mi l-am dorit mereu alături.”

Actrița le-a povestit fanilor despre momentu în care și-a dat seama că Urban este alesul său. Aceasta și-a amintit cu plăcere despre un moment de la începutul relației lor.

”M-a impresionat încă de la început. Îmi amintesc că m-am întors la cinci dimineața la apartamentul meu din New York, iar el mă aștepta acolo de câteva ore cu un buchet mare de flori, era aniversarea mea. Acela a fost momentul în care am știut că îl voi avea alături mereu.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×