Reclamă

Prințesa Diana „și-ar fi dorit ca oamenii să poată vedea scrisorile de dragoste” de la Regele Charles. Ce dezvăluiri au făcut experții regali

Prințesa Diana „și-ar fi dorit ca oamenii să poată vedea scrisorile de dragoste” de la Regele Charles. Experții regali au făcut mai multe dezvăluiri neașteptate. Aceștia spun că a existat o perioadă de mare iubire între ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 iulie 2024, 4:14

Ingrid Seward, biograf regal, susține că regretata prințesă Diana spera ca lumea să afle la un moment dat despre dragostea pe care Charles i-a trimis-o prin scrisori. Deși relația lor s-a încheiat cu un divorț, Charles și Diana s-au iubit profund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana „și-ar fi dorit ca oamenii să poată vedea scrisorile de dragoste” de la Regele Charles

Regele Charles și Prințesa Diana au divorțat în anul 1996. Regretata Prințesă de Wales a dorit ca publicul să vadă scrisorile de dragoste pe care Charles i le-a trimis la începutul relației lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Diana, îmbrăcată în rochie de mireasă, alături de Prințul Charles în anul 1981
Prințesa Diana și Prințul Charles s-au căsătorit în anul 1981 / Profimedia Images

Prințesa și-ar fi dorit acest lucru pentru ca oamenii să înțeleagă faptul că dragostea lor a fost una reală și autentică.

Reclamă

„Diana mi-a spus cu puțin timp înainte de a muri că și-ar dori ca oamenii să poată vedea scirosile de dragoste pe care le-a primit de la Charles”.

„Ea chiar își dorea ca oamenii să știe că îl iubea pe Rege și el o iubea înapoi. M-am gândit mereu la asta. Ea a vrut ca băieții lor să știe asta. A fost o perioadă de mare iubire între ei”, a spus biografa regală.

Aceasta susține că Lady Di și Charles au purtat corespondențe la începutul relației. Diana și-ar fi dorit ca scrisorile să fie văzute și și-a exprimat această dorință cu puțin înainte de accidentul mortal de mașină din Paris, scrie People.

Reclamă

Diana se întâlnea atunci cu Dodi Fayed. El a murit și în accident cu Prințesa Inimilor. Biografa spune că Prințesa și-a dorit ca primele zile ale dragostei sale cu Charles să fie prezentate așa cum au fost.

Ce se știe despre presupusele scrisori de iubire

Biografa spune că nu poate să stabilească anii în care Prințesa de Wales a primit scrisori de dragoste de la Charles.

Diana și Regele Charles s-au căsătorit în 1981, după o scurtă perioadă în care s-au întâlnit. Prințesa a mărturisit că ea și Charles s-au întâlnit de 13 ori înainte ca el să o ceară în căsătorie.

Charles și Diana au adus pe lume primul copil în 1982, iar pe al doilea în 1984. Prințesa Diana le-a spus jurnaliștilor că ea și Charles au fost foarte apropiați la începutul relației.

„Au fost foarte, foarte apropiați unul de celălalt. Charles și Diana s-au apropiat și mai mult înainte de nașterea celui de-al doilea copil”, a spus biografa regală.

După nașterea Prințului Harry, James Hewitt a declarat că a început o aventură cu Diana în jurul anului 1986 și că aceasta ar fi durat cinci ani.

Charles a spus într-un interviu din 1994 că a încercat să-i rămână fidel soției sale până când lucrurile nu au mai mers între ei. Diana a împărtășit o altă latură a relației în 1995.

Ea a declarat atunci că „sunt trei persoane în căsătoria sa”. Prințesa Diana știa că Regele Charles are o aventură cu viitoarea Regină Camilla.

Experții regali spus că locul în care se află presupusele scrisori de dragoste nu este clar. Una dintre scrisorile sale intime către o prietenă apropiată din timpul divorțului s-a vândut la licitație anul trecut cu aproximativ 170 de mii de dolari.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×