Reclamă

Secretul poveștii de dragoste dintre Prințul Edward și Prințesa Sophie. Cei doi au o căsnicie de 25 de ani

Secretul poveștii de dragoste dintre Prințul Edward și Prințesa Sophie a fost aflat. Acesta stă la baza mariajului de 25 de ani al celor doi. Ducele și ducesa de Edinburgh s-au căsătorit în 1999 la Capela St George, Castelul Windsor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 iunie 2024, 7:44

Prințul Edward și Sophie, care sunt părinți pentru Lady Louise Windsor și James, Contele de Wessex, s-au căsătorit cu 25 de ani în urmă, pe 19 iunie 1999, la Capela Sf. George, Castelul Windsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul poveștii de dragoste dintre Prințul Edward și Prințesa Sophie

Cuplul este adesea lăudat pentru că deține „arma secretă” a monarhiei și pentru deceniile de serviciu pe care le-au dedicat Coroanei.

Prințul Edward a descris căsnicia sa „un parteneriat genial” în martie, când și-a sărbătorit aniversarea de 60 de ani.

Debbie Frank, astrolog regal și confident al Prințesei Diana, Prințesă de Wales, a declarat pentru HELLO!: „A lor a fost una dintre cele mai de succes căsătorii regale. Frații săi au divorțat și unii s-au recăsătorit. Edward și Sophie rămân un exemplu despre cum să faci căsnicia să funcționeze”.

În timp ce Sophie este născută în zodia Vărsător, iar Prințul Edward în Pești, din punct de vedere astrologic poate părea că nu au compatibilitate 100%. Vărsătorul este detașat, în timp ce Peștii sunt super-subiectivi și emoționali.

Reclamă

Cu toate acestea, „sunt o echipă inteligentă și profesionistă, un echilibru natural unul pentru celălalt”, a spus Debbie Frank.

„Ambele semne solare sunt adesea atrase să-i ajute pe ceilalți și aici Ducele și Ducesa de Edinburgh sunt uniți. Ei sunt o echipă inteligentă și profesionistă, un echilibru natural unul pentru celălalt.”

„Stelele lor au un magnetism secret între ele. Componenta cheie pentru compatibilitatea lor este că Luna lui Edward se află în Vărsător, aproape de Soarele lui Sophie. Acesta este un indicator clasic și foarte obligatoriu al unei relații armonioase. Își permit unul altuia spațiu să fie naturali și să facă lucrurile în felul lor”.

Reclamă

Ce spune Prințul Edward despre partenera sa de viață

Sărbătorind cea de-a 60-a aniversare în martie, Edward a reiterat sprijinul soției sale Sophie de-a lungul anilor. „Ducesa de Edinburgh este critică, foarte critică”, a spus el gazdei Alan Titchmarsh la emisiunea ITV Love Your Weekend.

„Ea este o parteneră absolut genială și sunt incredibil de norocos că am găsit-o pe Sophie și că ea m-a găsit pe mine. Sper că am fost un partener cu adevărat genial.”

Deși se spune că Prințul Edward și Sophie au „intensificat” aparițiile lor în urma plecării Prințului Harry în SUA, scandalului Prințului Andrew și, mai recent, cu diagnosticul de cancer al Regelui și al Prințesei Kate, se pare că ei au fost mereu dedicați monarhiei.

Sophie a spus în 2021 că ei au lucrat întotdeauna în liniște în fundal. Ambii au susținut suveranul și valorile monarhiei britanice.

„Ne-am străduit să facem ceea ce facem. Sperăm că o facem bine”, a spus ea pentru The Telegraph, referindu-se la ultimii 20 de ani ca membri ai familiei regale.

Și când s-a sugerat că au avut mai multă importanță de când Ducele de York și Ducii de Sussex s-au retras din îndatoririle regale, Sophie a spus: „Ce credeau oamenii că facem înainte?”

Prințul Edward și Sophie sunt considerați o pereche de încredere

Corespondentul regal al lui HELLO!, Danielle Stacey a declarat despre cei doi: „Ducele și Ducesa de Edinburgh au avut întotdeauna sute de angajamente anual. În ultimii ani, odată cu plecarea ducelui și a ducesei de Sussex și recentele crize medicale, lumina reflectoarelor s-a mutat mai mult asupra lor”.

„Edward și Sophie sunt considerați o pereche de mâini sigure și de încredere. Cuplul reprezintă adesea monarhia în străinătate, Edward călătorind în acest an singur în Sf. Elena, Africa de Sud și Uganda. Sophie a vizitat Ucraina și Italia pentru a comemora cea de-a 80-a aniversare a Bătăliei de la Monte Cassino”.

„În timp ce Sophie se concentrează pe egalitatea de gen și pe sprijinirea persoanelor cu dizabilități prin munca ei, interesul lui Edward pentru arte, cultură și sport l-a ajutat în îndatoririle sale publice.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×