Reclamă

Secretul poveștii de dragoste dintre Prințul Edward și Prințesa Sophie. Cei doi au o căsnicie de 25 de ani

Secretul poveștii de dragoste dintre Prințul Edward și Prințesa Sophie a fost aflat. Acesta stă la baza mariajului de 25 de ani al celor doi. Ducele și ducesa de Edinburgh s-au căsătorit în 1999 la Capela St George, Castelul Windsor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 iunie 2024, 7:44

Prințul Edward și Sophie, care sunt părinți pentru Lady Louise Windsor și James, Contele de Wessex, s-au căsătorit cu 25 de ani în urmă, pe 19 iunie 1999, la Capela Sf. George, Castelul Windsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul poveștii de dragoste dintre Prințul Edward și Prințesa Sophie

Cuplul este adesea lăudat pentru că deține „arma secretă” a monarhiei și pentru deceniile de serviciu pe care le-au dedicat Coroanei.

Prințul Edward a descris căsnicia sa „un parteneriat genial” în martie, când și-a sărbătorit aniversarea de 60 de ani.

Debbie Frank, astrolog regal și confident al Prințesei Diana, Prințesă de Wales, a declarat pentru HELLO!: „A lor a fost una dintre cele mai de succes căsătorii regale. Frații săi au divorțat și unii s-au recăsătorit. Edward și Sophie rămân un exemplu despre cum să faci căsnicia să funcționeze”.

În timp ce Sophie este născută în zodia Vărsător, iar Prințul Edward în Pești, din punct de vedere astrologic poate părea că nu au compatibilitate 100%. Vărsătorul este detașat, în timp ce Peștii sunt super-subiectivi și emoționali.

Reclamă

Cu toate acestea, „sunt o echipă inteligentă și profesionistă, un echilibru natural unul pentru celălalt”, a spus Debbie Frank.

„Ambele semne solare sunt adesea atrase să-i ajute pe ceilalți și aici Ducele și Ducesa de Edinburgh sunt uniți. Ei sunt o echipă inteligentă și profesionistă, un echilibru natural unul pentru celălalt.”

„Stelele lor au un magnetism secret între ele. Componenta cheie pentru compatibilitatea lor este că Luna lui Edward se află în Vărsător, aproape de Soarele lui Sophie. Acesta este un indicator clasic și foarte obligatoriu al unei relații armonioase. Își permit unul altuia spațiu să fie naturali și să facă lucrurile în felul lor”.

Reclamă

Ce spune Prințul Edward despre partenera sa de viață

Sărbătorind cea de-a 60-a aniversare în martie, Edward a reiterat sprijinul soției sale Sophie de-a lungul anilor. „Ducesa de Edinburgh este critică, foarte critică”, a spus el gazdei Alan Titchmarsh la emisiunea ITV Love Your Weekend.

„Ea este o parteneră absolut genială și sunt incredibil de norocos că am găsit-o pe Sophie și că ea m-a găsit pe mine. Sper că am fost un partener cu adevărat genial.”

Deși se spune că Prințul Edward și Sophie au „intensificat” aparițiile lor în urma plecării Prințului Harry în SUA, scandalului Prințului Andrew și, mai recent, cu diagnosticul de cancer al Regelui și al Prințesei Kate, se pare că ei au fost mereu dedicați monarhiei.

Sophie a spus în 2021 că ei au lucrat întotdeauna în liniște în fundal. Ambii au susținut suveranul și valorile monarhiei britanice.

„Ne-am străduit să facem ceea ce facem. Sperăm că o facem bine”, a spus ea pentru The Telegraph, referindu-se la ultimii 20 de ani ca membri ai familiei regale.

Și când s-a sugerat că au avut mai multă importanță de când Ducele de York și Ducii de Sussex s-au retras din îndatoririle regale, Sophie a spus: „Ce credeau oamenii că facem înainte?”

Prințul Edward și Sophie sunt considerați o pereche de încredere

Corespondentul regal al lui HELLO!, Danielle Stacey a declarat despre cei doi: „Ducele și Ducesa de Edinburgh au avut întotdeauna sute de angajamente anual. În ultimii ani, odată cu plecarea ducelui și a ducesei de Sussex și recentele crize medicale, lumina reflectoarelor s-a mutat mai mult asupra lor”.

„Edward și Sophie sunt considerați o pereche de mâini sigure și de încredere. Cuplul reprezintă adesea monarhia în străinătate, Edward călătorind în acest an singur în Sf. Elena, Africa de Sud și Uganda. Sophie a vizitat Ucraina și Italia pentru a comemora cea de-a 80-a aniversare a Bătăliei de la Monte Cassino”.

„În timp ce Sophie se concentrează pe egalitatea de gen și pe sprijinirea persoanelor cu dizabilități prin munca ei, interesul lui Edward pentru arte, cultură și sport l-a ajutat în îndatoririle sale publice.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×