Reclamă

Ela Voineag, viața dincolo de scena de stand-up comedy: „Nu sunt deloc așa cum par”

Ela Voineag nu este străină de lumina reflectoarelor. Se descurcă foarte bine în fața camerelor de filmat, iar acest lucru se datorează carierei în televiziune pe care a început-o la o vârstă fragedă. Are multe emoții pe scenă, de fiecare dată, și recunoaște acest lucru fără să se simtă stânjenită.

Publicat: 24 martie 2022, 13:36 / Actualizat: 3 februarie 2023, 10:55

În ultimul timp, faptul că nu a mai pus presiune pe ea a ajutat-o să aibă emoții constructive, care au contribuit în mod semnificativ la evoluția ei pe toate planurile. Chiar dacă recunoaște că de-a lungul timpul și-a luat o pauză de la proiecte și a decis să facă lucrurile cum vrea și doar așa cum simte, Ela Voineag a răspuns afirmativ invitației echipei CaTine.ro și a venit la interviu. S-a simțit bine în platoul de filmare, a fost sinceră și asumată și a demonstrat încă o dată că știe ceea ce face și că este foarte bună în domeniul său.

Ela Voineag și-a început cariera în TV de la o vârstă foarte fragedă și a lucrat ca VJ la un post de muzică. După ce a renunțat la acest job, în anul 2019 s-a apucat de stand-up comedy, un lucru despre care spune că îi face plăcere și pe care îl pune în practică.

De-a lungul timpului, văzând momentele ei de roast și reprezentațiile de pe scena iUmor, noi am ajuns la concluzia că este foarte talentată sau cum ar spune Cheloo: „Gândești și chiar ai umor”.

Ela Voineag, viața dincolo de scena de stand-up comedy

Ela Voineag a făcut multe de-a lungul timpului. Este actriță, MC, realizator TV, comediant și dramaturg.

Actoria a fost o pasiune mai veche, dar pe care a decis să o studieze destul de târziu. A absolvit cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, în anul 2014, la clasa prof.univ. dr. Florin Zamfirescu, despre care spune că a ajutat-o să-și dea seama că, dacă ea nu se simte bine pe scenă, atunci nici publicul nu va aprecia prestația sa.

Reclamă

După ce a terminat cursurile, a început să joace în spectacole de teatru independent și s-a apucat de stand-up comedy.

O altă actriță care face acum stand-up comedy care a acceptat invitația echipei CaTine.ro este Doina Teodoru. Află de aici mai multe detalii despre ea.

Ela Voineag, zâmbitoare în fața camerelor de filmat
Ela Voineag și-a început cariera în tv de la o vârstă foarte fragedă și a lucrat ca VJ la un post de muzică / CaTine.ro
Reclamă

Cum e Ela pe scenă, atunci când talentul e scos la iveală 100%

– Ce meserie ai avea dacă nu ai fi actriță?
– Una din care să faci bani. Dacă nu aș fi atât de neîndemânatică și lentă, mi-ar plăcea foarte mult să fiu make-up artist. Am talent la make-up. Știi ce o să fac și chiar o să fac și nu aș fi zis despre mine niciodată. O să predau din toamnă cursuri de actorie unor copii. Să vedem câte ore va dura atât la ei, cât și la mine.

– Ai avut vreo experiență urâtă pe scenă?
– Da, una foarte urâtă. Chiar traumatizant a fost. În toamna anului 2021 eu nu știam că sunt și anemică și aveam tot felul de probleme de sănătate. Am făcut un soi de depresie și nu am putut vreo săptămână să mănânc și să dorm deloc. Aveam un rost-battle.

M-am aranjat, luasem un anxiolitic dat de medic, dar am combinat cu un shot de tequila. Eram foarte veselă și când să urc pe scenă, aveam 5 propoziții de zis și alea scrise pe telefon. Am avut exact coșmarul meu. Mi s-a încleștat maxilarul, m-a luat amețeala și nu puteam să citesc.

Nu au fost nici colegii foarte mulțumiți, dar ne-am împăcat apoi. Mi-am dat seama că doar de la stres am făcut acest lucru. Am învățat să mă relaxez. Din acel moment am zis că o să fac când vreau, cum vreau, cu cine vreau, pe ce buget vreau și am învățat că obligat forțat trebuie să dormi și să mănânci.

Cât la sută dintre momentele tale de stand-up e improvizație și cât e text pe care îl scrii de acasă?
– Sunt oameni care pot să fie relaxați după ce nu le iese ceva. Eu risc să mă blochez și atunci eu nu numai că scriu textul la virgulă, dar îl și învăț la virgulă. 90% din textul meu este scris, după care improvizația care a mers la public intră în text, dar e maximum 10%.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Detalii pe care nu le știai despre Ela Voineag până acum

Ela Voineag este omul care aduce zâmbetul pe buzele publicului atunci când urcă pe scenă. Este un om talentat, care știe cum să te facă să te simți bine în preajma lui. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului cum reușește să aibă mereu o energie atât de bună. Ela recunoaște că nu are în fiecare zi „o zi bună”, dar face tot ce poate ca să se simtă bine și să fie un om împlinit.

Actrița spune că în viața reală nu este deloc ceea ce pare. De asemenea, pentru că este un om asumat, ea are o legătură strânsă cu următorii din mediul online și postează acolo cele mai sincere imagini din viața personală. Ela spune că, atunci când nu e pe scenă, „este un fel de animal în aceeași veșnică pijama flaușată, care apare inclusiv în filme”.

Sunt dependentă de binging*. Este chiar un viciu la mine. Pentru iUmor pur și simplu mi-am scos router-ul din priză. Deci sunt cu pug-ul meu în pat, sunt obsedată să fie curat, îmi place să stau singură, să mă uit la filme, să stau nemachiată și necoafată. Îmi place foarte mult să gătesc.

Ela Voineag

Ce spune Ela despre ea și cum se descrie

– Ce nu ar trebui să spună o femeie despre sine niciodată din punctul tău de vedere?
– Nu ar trebui să se laude. Am întâlnit femei foarte frumoase, care prin atitudine devin foarte scârboase. Nu ar trebui să dea în alte femei, nici pe față, nici pe la spate. Din păcate, este o chestie foarte des întâlnită și foarte aiurea. De aceea bărbații în multe domenii evoluează mult mai repede. Pentru că femeile nu se susțin suficient.

– Ai vreun talent ascuns?
– Am, dar e nativ. Am flexibilitate. Pot să-mi dau picioarele peste cap. Gătitul, chiar sunt lăudată și m-am apucat târziu. Am rămas fără job și mă apucase depresia. Nu știam nici măcar să fierb un ou. Aveam vreo 22 de ani și am descoperit o carte a lui Jamie Oliver și m-am apucat pur și simplu din punct de vedere terapeutic. Scrisul îmi place, am scris o piesă și mi-aș dori la un moment dat să ajung să scriu pentru alții.

– Ai vreo superstiție în care crezi?
– Nu e chiar superstiție. Să nu vorbesc despre un proiect înainte sau să nu arăt textul înainte și mi-am dat seama că nu contează. Dar cred foarte mult în energii și în zodii.

– Ce sfat le-ai oferi cititoarelor noastre?
– Știi vorba aia că cel mai bun sfat este să nu dai sfaturi? Am o vorbă, care pe mine m-a ajutat în anul în care am evoluat foarte mult, în 2019. Atunci mi-a venit o vorbă. Nu m-am mai gândit la nimic din ce fac alții, nu m-am mai comparat cu nimeni și atunci mi-a venit în minte vorba că mie îmi plac fetele care își văd de treaba lor. Pentru cine înțelege, înțelege, că are foarte multe valențe.

*practica de a viziona divertisment sau emisiuni informaționale pentru mai mult timp, de obicei o singură emisiune TV

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×