Reclamă

Laura Nureldin, despre curaj și determinare: „Tot ce am trăit până acum m-a transformat în ceea ce sunt astăzi”

Laura Nureldin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Carismatică, veselă și plină de energie, aceasta a acceptat invitația echipei CaTine și a oferit un interviu inedit, în care a vorbit deschis despre viața sa profesională și personală. Prezentatoarea Observator, difuzat de Antena 1, de la ora 17:00, s-a făcut remarcată încă din primul moment în care a pășit pe platou de filmare, iar asta se datorează personalității sale vibrante.

Publicat: 17 martie 2022, 12:59 / Actualizat: 3 februarie 2023, 10:57

Încă din prima clipă în care am întâlnit-o, Laura ne-a întâmpinat cu un zâmbet larg. Aceasta este o femeie extrem de puternică și gata oricând să răspundă provocărilor care i se ivesc în cale. Pentru Laura nimic nu este imposibil, atât timp cât își păstrează întotdeauna energia pozitivă. Orice experiență, bună sau rea, este o lecție din care poți învăța ceva în viitor, este de părere prezentatoarea Observator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laura Nureldin, despre curaj și determinare

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– N-aș putea să aleg o singură amintire. Sunt amintiri care mă emoționează pozitiv, lucruri la care mă gândesc cu drag, lucruri pe care le-am trăit și care îmi aduc un zâmbet sau o lacrimă de emoție, dar sunt și amintiri care dor. N-aș putea să aleg o singură amintire. Sunt momente din viața personală care îmi vin în minte și la care mă gândesc cu drag. Cred că aproape tot ce am trăit până acum, personal și profesional, a lăsat acolo o urmă și m-a transformat în ceea ce sunt astăzi.

– Care este cel mai spontan lucru pe care l-ai făcut vreodată?
– Am prezentat un jurnal de știri în limba engleză.

– Ce ți se pare cel mai atrăgător la o femeie?
– Eu mă uit cu admirație la femeile curajoase și cred că nu ești curajos atunci când nu ți-e frică, cred că atunci când ți-e frică, dar faci ce e de făcut.

– Cum ai descrie o femeie puternică?
– Pentru mine o femeie puternică e o femeie care are curajul să facă ce e de făcut, orice ar însemna asta.

Reclamă

Ce spune Laura Nureldin despre cariera sa

–  Cum reușești să prezinți cu un impact emoțional fără să arăți că te-ar putea impacta?
– Nu reușești tot timpul și mi se pare că asta te face om. Nu ești un robot care citește niște cuvinte fără să se gândească la ele, fără să se gândească la omul care te privește.

– Ai vreo rutină înainte de a intra în emisie?
– Da! Citesc jurnalul și intervin acolo unde simt nevoia să o fac pentru că fiecare prezentator ar trebui să-și aranjeze textul în așa fel încât să-i se potrivească stilului său de a vorbi.

Reclamă

– Crezi în vreo superstiție?
– Calc cu piciorul drept în platou întotdeauna.

Urmărește interviul cu Laura Nureldin pentru echipa CaTine.ro mai jos! Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cine este Laura Nureldin în spatele camerelor de filmat

– Ai un talent ascuns?
– Nu știu cât e de ascuns, dar scriu de mult și public încă din 2015. Scriu ficțiune, fantasy chiar și anul acesta am trecut și în partea de non-ficțiune.

– Ce obicei ai de care ți-ai dori să scapi?
– Analizez lucrurile mult prea mult și le întorc pe toate părțile din încercarea de a înțelege. Mi-aș dori să scap de asta.

– Fără ce lucruri nu poți să trăiești?
– Sunt convinsă că toate lucrurile de care am reușit să ne convingem că sunt indispensabile sunt de fapt dispensabile. 

Ce nu ar trebui să spună o femeie despre ea însăși niciodată?
– O femeie nu ar trebui să spună despre sine însăși niciodată că există ceva ce nu ar trebui să spună. Eu cred că se poate spune orice, oricui, dacă îți găsești cuvintele, potrivite, tonul și momentul potrivit. Cred că oamenii în general n-ar trebui să țipe atunci când au o nemulțumire. În momentul în care strigi celălalt nu mai e atent și te aude fără să te asculte.

Detalii mai puțin cunoscute despre Laura Nureldin

Cu toate acestea, ea recunoaște că sunt multe momente în care nu poate fi indiferentă la informațiile pe care le prezintă. Este greu să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală, însă prezentatoarea știrilor din cadrul Observator face față cu brio oricărei provocări.

Laura Nureldin este o fire extrem de puternică, iar cel mai mult admiră la femeile din jurul său curajul și determinarea. Pentru Laura o femeie puternică este o femeie care are curajul și doza de ”nebunie” de a face ceea ce trebuie făcut indiferent de situația în care se află.

Laura Nureldin în timp ce pozează pe un fotoliu argintiu din platourile de filmare CaTine.ro
Este greu să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală, însă prezentatoarea știrilor din cadrul Observatorului face față cu brio oricărei provocări / CaTine.ro

Totodată, prezentatoarea TV spune că un lucru cu o importanță majoră în viața sa rămâne timpul. Dacă ar primi o cutie în care s-ar afla lucruri pe care le-a pierdut, Laura spune că prima dată ar căuta timpul pe care simte că l-a pierdut în relațiile nepotrivite cu cei din jurul său.

Însă, lucrurile de acest gen devin infime în fața amintirilor frumoase pe care prezentatoarea recunoaște că și le-a făcut pe parcursul anilor. Atitudinea sa pozitivă este cea care o ajută să fie o femeie puternică și curajoasă.

Te invităm să urmărești o altă prezentatoare pasionată și sigură pe sine în interviul oferit echipei CaTine.ro. Octavia Geamănu, prezentatoarea știrilor Observator de la ora 19:00, din weekend, ne-a oferit mai multe amănunte despre cum anume reușește să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională. Află și tu cele mai noi știri sociale, externe și interne, despre sănătate, educație, economie și politică pe Observator News.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×