Reclamă

Laura Nureldin, despre curaj și determinare: „Tot ce am trăit până acum m-a transformat în ceea ce sunt astăzi”

Laura Nureldin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Carismatică, veselă și plină de energie, aceasta a acceptat invitația echipei CaTine și a oferit un interviu inedit, în care a vorbit deschis despre viața sa profesională și personală. Prezentatoarea Observator, difuzat de Antena 1, de la ora 17:00, s-a făcut remarcată încă din primul moment în care a pășit pe platou de filmare, iar asta se datorează personalității sale vibrante.

Publicat: 17 martie 2022, 12:59 / Actualizat: 21 martie 2022, 16:24
Laura Nureldin pe un fotolu argintiu în timp ce ia parte la filmările pentru interviul CaTine.ro
Este greu să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală, însă prezentatoarea știrilor din cadrul Observator face față cu brio oricărei provocări / CaTine.ro

Încă din prima clipă în care am întâlnit-o, Laura ne-a întâmpinat cu un zâmbet larg. Aceasta este o femeie extrem de puternică și gata oricând să răspundă provocărilor care i se ivesc în cale. Pentru Laura nimic nu este imposibil, atât timp cât își păstrează întotdeauna energia pozitivă. Orice experiență, bună sau rea, este o lecție din care poți învăța ceva în viitor, este de părere prezentatoarea Observator.

Laura Nureldin, despre curaj și determinare

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– N-aș putea să aleg o singură amintire. Sunt amintiri care mă emoționează pozitiv, lucruri la care mă gândesc cu drag, lucruri pe care le-am trăit și care îmi aduc un zâmbet sau o lacrimă de emoție, dar sunt și amintiri care dor. N-aș putea să aleg o singură amintire. Sunt momente din viața personală care îmi vin în minte și la care mă gândesc cu drag. Cred că aproape tot ce am trăit până acum, personal și profesional, a lăsat acolo o urmă și m-a transformat în ceea ce sunt astăzi.

– Care este cel mai spontan lucru pe care l-ai făcut vreodată?
– Am prezentat un jurnal de știri în limba engleză.

– Ce ți se pare cel mai atrăgător la o femeie?
– Eu mă uit cu admirație la femeile curajoase și cred că nu ești curajos atunci când nu ți-e frică, cred că atunci când ți-e frică, dar faci ce e de făcut.

– Cum ai descrie o femeie puternică?
– Pentru mine o femeie puternică e o femeie care are curajul să facă ce e de făcut, orice ar însemna asta.

Reclamă

Ce spune Laura Nureldin despre cariera sa

–  Cum reușești să prezinți cu un impact emoțional fără să arăți că te-ar putea impacta?
– Nu reușești tot timpul și mi se pare că asta te face om. Nu ești un robot care citește niște cuvinte fără să se gândească la ele, fără să se gândească la omul care te privește.

– Ai vreo rutină înainte de a intra în emisie?
– Da! Citesc jurnalul și intervin acolo unde simt nevoia să o fac pentru că fiecare prezentator ar trebui să-și aranjeze textul în așa fel încât să-i se potrivească stilului său de a vorbi.

Reclamă

– Crezi în vreo superstiție?
– Calc cu piciorul drept în platou întotdeauna.

Urmărește interviul cu Laura Nureldin pentru echipa CaTine.ro mai jos!

Cine este Laura Nureldin în spatele camerelor de filmat

– Ai un talent ascuns?
– Nu știu cât e de ascuns, dar scriu de mult și public încă din 2015. Scriu ficțiune, fantasy chiar și anul acesta am trecut și în partea de non-ficțiune.

– Ce obicei ai de care ți-ai dori să scapi?
– Analizez lucrurile mult prea mult și le întorc pe toate părțile din încercarea de a înțelege. Mi-aș dori să scap de asta.

– Fără ce lucruri nu poți să trăiești?
– Sunt convinsă că toate lucrurile de care am reușit să ne convingem că sunt indispensabile sunt de fapt dispensabile. 

Ce nu ar trebui să spună o femeie despre ea însăși niciodată?
– O femeie nu ar trebui să spună despre sine însăși niciodată că există ceva ce nu ar trebui să spună. Eu cred că se poate spune orice, oricui, dacă îți găsești cuvintele, potrivite, tonul și momentul potrivit. Cred că oamenii în general n-ar trebui să țipe atunci când au o nemulțumire. În momentul în care strigi celălalt nu mai e atent și te aude fără să te asculte.

Detalii mai puțin cunoscute despre Laura Nureldin

Cu toate acestea, ea recunoaște că sunt multe momente în care nu poate fi indiferentă la informațiile pe care le prezintă. Este greu să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală, însă prezentatoarea știrilor din cadrul Observator face față cu brio oricărei provocări.

Laura Nureldin este o fire extrem de puternică, iar cel mai mult admiră la femeile din jurul său curajul și determinarea. Pentru Laura o femeie puternică este o femeie care are curajul și doza de ”nebunie” de a face ceea ce trebuie făcut indiferent de situația în care se află.

Laura Nureldin în timp ce pozează pe un fotoliu argintiu din platourile de filmare CaTine.ro
Este greu să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală, însă prezentatoarea știrilor din cadrul Observatorului face față cu brio oricărei provocări / CaTine.ro

Totodată, prezentatoarea TV spune că un lucru cu o importanță majoră în viața sa rămâne timpul. Dacă ar primi o cutie în care s-ar afla lucruri pe care le-a pierdut, Laura spune că prima dată ar căuta timpul pe care simte că l-a pierdut în relațiile nepotrivite cu cei din jurul său.

Însă, lucrurile de acest gen devin infime în fața amintirilor frumoase pe care prezentatoarea recunoaște că și le-a făcut pe parcursul anilor. Atitudinea sa pozitivă este cea care o ajută să fie o femeie puternică și curajoasă.

Te invităm să urmărești o altă prezentatoare pasionată și sigură pe sine în interviul oferit echipei CaTine.ro. Octavia Geamănu, prezentatoarea știrilor Observator de la ora 19:00, din weekend, ne-a oferit mai multe amănunte despre cum anume reușește să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională. Află și tu cele mai noi știri sociale, externe și interne, despre sănătate, educație, economie și politică pe Observator News.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×