Reclamă

Ana Baniciu, despre răbdare și determinare: „Atitudinea unei femei este cel mai atrăgător lucru la ea”

Ana Baniciu este o femeie talentată și determinată să reușească în tot ceea ce-și propune. Aceasta a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația echipei Catine.ro și ne-a oferit un interviu sincer despre viața din spatele camerelor, dar și experiențele care i-au conturat personalitatea de-a lungul timpului. Artista ne-a dezvăluit și câteva detalii din culisele Asia Express. Alături de Raluka, partenera sa, Ana Baniciu a câștigat primul sezon al competiției Asia Express.

Publicat: 7 martie 2022, 12:47 / Actualizat: 9 martie 2022, 13:54

Încă din primele momente Ana Baniciu a "umplut" platourile de filmare ale echipei CaTine.ro. Artista a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și a destins atmosfera cu poveștile sale pline de umor. Deși are în spate o carieră de succes, Ana a muncit mult pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. Vedeta și-a încurajat admiratorii să nu renunțe cu ușurință și să fie răbdători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru cititoarele noastre, cântăreața a explicat ce înseamnă pentru ea o femeie puternică. Te invităm să afli mai multe despre femeile puternice care au luat parte la sezonul trecut din Asia Express: Drumul Împăraților.

Ana Baniciu, despre răbdare și determinare

– Ce i-ai spune Anei de acum 10 ani?
– Să aibă răbdare și să nu fie disperată. La un moment dat începusem să-mi pierd răbdarea și începusem să mă dau bătută pentru că nu a fost un parcurs tocmai ușor. Răbdarea e greu s-o dobândești la vârste foarte fragede. Asta îi spun și fratelui meu care e mai mic ca mine. Îi spun mereu să aibă răbdare. Trecerea anilor te face să fii mai răbdător și mai liniștit. În momentul în care ai răbdare gândești lucrurile cu atenție și ești mai cumpătat.

– Care a fost cel mai curajos lucru pe care l-ai făcut?
– Am mai vorbit eu chestii de-a lungul anilor și public și am mai spus anumite lucruri. Cred că am fost curajoasă pentru că mi-am asumat și hate-ul oamenilor care nu sunt de acord cu părerile mele. Sunt curajoasă în general, am multe momente de curaj și de inconștiență.

– Care a fost cel mai spontan lucru pe care l-ai făcut de-a lungul vieții?
– Eram îndrăgostită acum mulți ani și am plecat după ziua mea cu trenul la mare. Persoana de care îmi plăcea era acolo. Eu nu eram într-o relație cu persoana respectivă, doar îmi plăcea și știam că o să fie la mare și m-am dus și eu așa. Ale tinereții valuri.

Reclamă

– Dacă ți-aș da o cutie plină de lucruri pe care le-ai pierdut de-a lungul vieții ce ai căuta prima dată?
– Mi-au furat la un moment dat geanta pe plajă, seara. Eram în liceu și eram cu prietenul meu din acea perioadă și ne plimbam. La un moment dat ne-am așezat pe un șezlong și cineva efectiv a venit și a luat geanta din spatele nostru. Acolo aveam primul meu aparat foto pe care l-am adorat. Mi-a părut foarte rău de el. Nu prea am pierdut lucruri importante.

Ana Baniciu, despre experiența trăită la Asia Express

 Cu ce te-a ajutat în viața ta de zi cu zi experiența din Asia Express?
– Mi-a arătat că sunt mult mai puternică decât credeam că sunt. Mi-a mai arătat că trebuie să știu când să tac. Să am momente în care să stau în banca mea, să ascult și să nu mă ghidez după emoțiile și nervii de moment. M-a învățat multe lucruri, inclusiv faptul că poți să te bucuri la fel de mult și să fii foarte fericit dacă ai puțin. Noi în lumea asta în care trăim ne dorim din ce în ce mai mult. Acolo nu mi-am dorit mai mult. Mi-am dorit să pot să mănânc măcar un măr. După ce ne-am întors ne-am dat seama că se va schimba treaba asta treptat.

Reclamă

 Dacă ai putea să repeți experiența Asia Express ai face-o?
– Da, cu siguranță! Doar că aș fi tristă dacă nu aș câștiga și a doua oară, ceea ce cred că e puțin dificil. Din punctul ăsta de vedere nu am mai spus ”da” niciunui alt reality show. Vreau să rămân în amintirea oamenilor ca tipa aia care a câștigat Asia Express. Prima plecare în Asia Express și cred eu că cea mai grea.

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Cred că cea mai recentă și care și-a pus amprenta este câștigarea Asia Express. Dacă mă uit și acum pe Youtube la filmarea aceea sigur o să plâng.

Sezoanele integrale din Asia Express pot fi urmărite exclusiv în Antena PLAY!

Detalii mai puțin cunoscute despre artista Ana Baniciu

– Spune-mi ceva despre tine care să nu fie știut de nimeni altcineva?
– Sunt destul de transparentă în general. Am niște spaime uneori care mă zăpăcesc și încerc să le țin sub control. Am niște temeri. Cred că în general frica de moarte, asta e spaima principală, dar cutremurele mă panichează cel mai rău în viața asta.

– Fără ce lucru nu ai putea să trăiești?
– Nu cred că există ceva fără de care să nu pot trăi. Cred că mă adaptez foarte repede. În schimb, cred că mi-ar fi foarte greu fără ai mei. Sunt mai atașată de persoane decât de lucrurile materiale, palpabile.

– Dacă ai putea să inventezi o regulă pe care toată lumea să o respecte, ce regulă ai inventa?
– Să fim corecți. Să fim mai corecți puțin. Să ne mai uităm puțin în oglindă.

– Ce obicei ai, dar de care ți-ai dori să scapi?
– Am mai multe obiceiuri prostești, mai ales că îmi place să las lucrurile pe ultima sută de metri, inclusiv când mă aranjez să plec în oraș.

 Cum ți-ai descrie stilul vestimentar?
– Haos. E stilul meu, nu cred că e un stil anume. Depinde de mood-ul pe care îl am. Nu merg după un anumit tipar. În schimb îmi plac foarte mult ținutele vechi, cele retro. Am furat multe lucruri din dulapul mamei de-a lungul timpului. Iubesc hainele vintage.

– Ce obiect vestimentar ai alege din toată garderoba ta?
– Nu sunt eu fancy, dar pot să spun că este un accesoriu pe care l-am primit de ziua mea și care urmează să vină. Este vorba de un ceas. Cred că ăla o să fie cel mai de preț, pentru că e cel mai scump și n-am investit niciodată sume exorbitante în ceva.

Urmărește interviul cu Ana Baniciu pentru echipa CaTine.ro mai jos!

Ce înseamnă pentru Ana Baniciu să fie o femeie puternică

– Ce nu ar trebui să spună o femeie niciodată despre sine însăși?
– Nu ar trebui să spună multe lucruri. Am auzit femei care spun că sunt urâte. Mi se pare că fiecare femeie are frumusețea ei și cred că treaba asta ar trebui să iasă din gurile femeilor.

– Ce ți se pare cel mai atragator la o femeie?
– Atitudinea mi se pare cea mai atrăgătoare. Eu sunt mare fan Lady Gaga și se miră toți de ce. Îmi place atitudinea ei. Îmi plac femeile care au super atitudine, care sunt foarte deștepte.

– Care este definiția unei femei puternice?
– Cred că să ai încredere în tine. Asta este una dintre puteri. Să fii deșteaptă, dar din păcate asta nu e pentru toată lumea. Cred că asta e o putere mare. Eu admir din suflet femeile deștepte și care în momentul în care vorbesc am ceva de învățat de la ele. Îmi plac poveștile oamenilor foarte mult.

– Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Pai cred că ne-am simțit cel mai bine și împlinite în momentul în care m-am întors din Asia. De ziua ei a primit o plecare la Barcelona. Am fost noi două ca fetele. Era foarte fericită pentru ea și mă bucuram să o văd așa.

Ana Baniciu este o femeie curajoasă

Deși există anumite temeri care o neliniștesc, Ana Baniciu spune că este o femeie foarte curajoasă. Aceasta nu se teme să-și asume riscuri și să spună întotdeauna lucrurilor pe nume. Cântăreața ne-a mărturisit că a avut uneori probleme din cauza sincerității de care a dat dovadă.

Cu toate acestea, ea a ales mereu să nu se abată de la principiile și valorile pe care le are. Când vine vorba de putere, Ana spune că o femeie este curajoasă atunci când are încredere în ea. Artista spune că admiră în totalitate femeile inteligente care sunt stăpâne pe situație.

Cântăreața muncește din greu pentru visul său și pentru a fi una din femeile puternice pe care le admiră. Când vine vorba de lucrurile materiale, ea ne-a mărturisit că nu acestea sunt cele mai importante. Ana Baniciu pune cel mai mare preț pe familie și oamenii pe care îi are în jurul său.

Ne-am bucurat să o avem alături și să aflăm mai multe detalii despre Ana din spatele camerelor de filmat. Artista ne-a răspuns mereu cu zâmbetul pe buze și ne-am bucura să o așteptăm și altă dată la povești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×