Reclamă

Octavia Geamănu este o femeie împlinită: „Sunt fericită cu destinul meu”

Octavia Geamănu este una dintre cele mai cunoscute și mai admirate prezentatoare de știri din România. Aceasta ne aduce de fiecare dată cele mai importante evenimente în cadrul Observator, difuzat de Antena 1 în weekend, de la ora 19:00. De data aceasta, am invitat-o pe platourile de filmare, unde ne-a oferit un interviu sincer despre femeia care se află în spatele camerelor de filmat. Deși este o prezență discretă, aceasta a acceptat cu zâmbetul pe buze să fie protagonista unui interviu CaTine.

Publicat: 1 martie 2022, 7:01 / Actualizat: 15 martie 2022, 18:05

Octavia este o femeie împlinită, fericită alături de familia pe care o are și extrem de glumeață. În ciuda știrilor cu impact emoțional pe care trebuie să le prezinte, aceasta dă dovadă de mult profesionalism și reușește să-și păstreze mereu zâmbetul pe buze. În general, este o fire veselă, iar acest lucru se poate observa și din interviul oferit echipei noastre.

Octavia Geamănu, despre pasiune și carieră

– Spune-ne ceva despre tine care să nu fie știut de nimeni altcineva.
– Îmi place să găsesc bani în buzunar. Dacă ar fi să-mi unesc alunițele de pe brațul stâng s-ar face o constelație.

– Ai vreun ritual înainte de a intra în emisie directă?
– Înainte de a intra în emisie nu am un ritual, dar îmi place mult compania colegilor mei. Mă simt foarte bine să vorbesc cu ei înainte de a intra în jurnal. Contează pentru mine vibe-ul echipei cu care lucrez

– Cum reușești să prezinți știri cu un puternic impact emoțional fără să arăți că te afectează?
– Este foarte greu. De multe ori după jurnal rămân cu gândul la persoanele implicate în subiectul respectiv și de multe ori mă rog pentru oamenii respectivi.

– Când a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată?
– Fac foarte des ceva nou alături de băiețelul meu, Andrei. Am fost pentru prima dată la echitație, am tras pentru prima dată cu arcul, m-am cățărat pentru prima dată. Foarte multe lucruri. Când ai copii aproape fiecare zi e un fel de prima dată.

Reclamă

Octavia Geamănu, despre importanța familiei în viața sa

Care e cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la Andrei?
– Că dragostea e răspunsul la orice.

E ceva ce ți-ai fi dorit să afli înainte să fii mamă?
– Nu, m-am pregătit pentru asta. Mă așteptam la mai rău, dar nu e deloc. Din poveștile părinților mei eu fusesem un ”coșmar”. Mă așteptam să fie îngrozitor de greu, dar e foarte ușor. Când ai un copil bun, cuminte, înțelept, matur, iubitor, viața de mamă e fabuloasă și te bucuri din plin de fiecare zi pe care o petreci alături de copilul tău.

Reclamă

– Ai un lucru fără de care nu poți să trăiești?
– În afară de familie, nu. Familia e cea mai importantă. Poți să-mi iei casa și tot, dar dacă am familia cu mine sunt fericită.

Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Dacă la un moment dat în timpul unei conversații aș vorbi despre părinții mei, despre Andrei, atunci m-aș emoționa. Probabil că amintirile care au legătură cu părinții mei pe care îi iubesc infinit, la fel cum îl iubesc și pe Andrei, asta mă emoționează.

Urmărește aici varianta VIDEO a Interviului cu Octavia Geamănu

Detalii mai puțin cunoscute despre Octavia Geamănu

  Care e cel mai spontan lucru pe care l-ai făcut de-a lungul vieții?
– Eu sunt un om rațional, nu iau nicio decizie sub impulsul momentului. Deciziile cu adevărat importante sunt îndelung gândite, chiar dacă pare că răspunsul e dat pe loc.

– Ai un obicei de care ți-ai dori să scapi?
– Nu mai vreau să-mi cumpăr haine. Fiecare femeie pe care o cunosc are acasă un dressing impresionant și de fiecare dată când vrea să plece undeva nu are cu ce să se îmbrace. Mi-am dat seama că port pe repeat aceleași haine, multe au etichetă și o parte din ele rămân aranjate acolo pentru cândva când o să apară o situație. N mai vreau să cumpăr, cheltui inutil, există problema poluării.

Ce înseamnă pentru Octavia Geamănu să fie o femeie puternică

– Ce nu ar trebui să spună o femeie despre ea niciodată?
– Mai multe, ea ar trebui să fie întrebată exact cu subiect și predicat ca ea să-și dea seama dacă să răspundă sau nu.

  Ce înseamnă să fii o femeie puternică?
– Să fii sigură pe tine, să știi ce vrei, să fii hotărâtă, determinată, serioasă în tot ceea ce faci și să-ți vezi de treaba ta.

–  Ce ți se pare cel mai atragator la o femeie?
– Multe lucruri. Foarte multe femei au ceva wow. Mie îmi plac foarte mult femeile frumoase și inteligente. De la fiecare pot lua câte ceva. Îmi plac femeile frumoase entru că ele sunt într-o continuă dezvoltare a lor și e bine să te înconjori de oameni care întotdeauna vor mai mult de la ei.

Octavia Geamănu este o femeie împlinită

Octavia Geamănu este o femeie care reușește să mențină cu succes un echilibru între viața personală și cea profesională. Prezentatoarea de știri are o familie extrem de frumoasă, iar fiul său, Andrei, reușește să-i aducă zâmbetul pe buze de fiecare dată. O altă femeie pasionată de ceea ce face este Alexandra Tudor, prezentatea știrilor din sport de la Antena 1. Te invităm să urmărești un interviul inedit cu ea pe CaTine.ro.

Deși pentru ea familia este pe primul loc, are întotdeauna grijă să-și găsească timp pentru pasiunile sale. În fața camerelor de filmat dă întotdeauna dovadă de profesionalism. De-a lungul timpului a reușit să-și creeze un nume în jurnalism și este una dintre cele mai admirate prezențe de la pupitrul știrilor. Află și tu cele mai noi știri sociale, externe și interne, despre sănătate, educație, economie și politică pe Observator News.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×