Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Daniel Nuță: „Trăiesc pentru a face film”

Daniel Nuță este un actor talentat și carismatic, iar atunci când se află în fața camerelor de filmat reușește să impresioneze cu emoțiile pe care le transmite. Pasiunea sa pentru film este una extrem de puternică, iar acest lucru îl motivează în tot ceea ce face. De data aceasta, actorul din serialul Adela ne-a oferit mai multe amănunte din viața personală. Descoperă lucruri mai puțin știute într-un interviu CaTine La Masculin cu Daniel Nuță.

Publicat: 21 februarie 2022, 14:35 / Actualizat: 3 martie 2022, 18:46
Daniel Nuță într-o cămașă galbenp în timp ce se află pe platourile de filmare ale interviului CaTine.ro la masculin
Daniel Nuță apare în prezent în serialul de succes Adela / CaTine.ro

Discuția noastră a pornit de la cea mai mare pasiune a lui Daniel și a continuat cu cele mai importante femei din viața sa. Actorul este un bărbat care știe cum să-și surprindă persoana iubită cu experiențe inedite. Una dintre cele mai frumoase amintiri ale acestuia este legată de mama sa. Dacă în serialul Adela impresionează cu talentul pe care îl are, în viața de zi cu zi impresionează cu gesturi de-a dreptul emoționante.

Interviu CaTine La Masculin cu Daniel Nuță

– Ai făcut sport de contact mult timp, cum te-ai decis să treci la această latură artistică?
– Am făcut patru ani. Eu nu mi-am dorit niciodată să fiu sportiv pentru totdeauna. Nu știam exact ce vreau, dar îmi era foarte clar că nu vreau să practic un sport atât de dur A fost o decizie de moment. Înainte să dau admiterea la București am vrut să plec în State la o academie de film.

Ce greșeli ai curajul să recunoști că ai făcut de-a lungul timpului?
– Multe, dar îți spun una singură care e destul de urâtă. Am fost și în continuare sunt destul de egoist. Artiștii în general au un soi de egoism pentru că au nevoie să-și alimenteze toate frământările și toate gândurile, dar uneori asta depășește limita și îi rănești pe ceilalți din cauza orgoliului tău.

– Ai un talent ascuns?
– Să gătesc. Nu-mi place, dar îmi iese. Mie îmi place să încerc din toate și chiar îmi iese, dar nu mă complic. În rest am descoperit de doi – trei ani un început de talent, un fel de intuiție atunci când m-am apucat de producție de film. Îmi place foarte mult să fiu și din spate.

– Care este lucrul fără de care nu poți să trăiești?
– Științific vorbind, aș spune apa. Psihologic vorbind aș spune somnul, dar moral vorbind aș spune filmul. N-aș putea să renunț niciodată la ceea ce fac. Știu că aș putea să fac și alte lucruri, noi oamenii în general putem să facem orice, dar să știu că n-aș mai putea să fac asta, probabil ar fi o tragedie. Trăiesc pentru film și cred că sunt pe lume ca să fac film.

Reclamă

Care este cea mai mare frică a ta?
– Să nu pierd ce am acum. Am temerea asta că s-ar putea ca într-o zi să nu mai pot să fac film.

Ce spune Daniel Nuță despre pasiunea sa

– Ce-ți place cel mai mult la meseria ta?
– Totul. Nu știu dacă pot să pun punctul pe ”I”. Îmi place să descopăr lucruri noi despre mine prin personajele pe care le joc. Este ceva fascinant. Mi-am dat seama acum cu rolul lui Lucian din Adela că am foarte multe lucruri în comun cu el, deși acest lucru mă sperie. El nu e tocmai ”the good guy”.

Reclamă

– Care ar fi trei asemănări și deosebiri între tine și Lucian?
– Sunt cinic de foarte multe ori, sunt foarte determinant și ca să obțin tot ce vreau uneori folosesc și arma manipulării, nu renunță până nu obține ceea ce-și dorește. Deosebiri ar fi că nu ucid pentru scopul meu, nu-mi place să fiu tot timpul rigid, mie îmi place să fiu mai liber. Lucian are și puțin de OCD. Este un lucru pe care l-am dezvoltat împreună cu regizorii, nu știu dacă ați observat acest lucru în momentul în care se enervează.

– Cum evoluează Lucian în noul sezon Adela?
– Bineînțeles că nu o să spun. Nu am cum să spun așa ceva. Nici nu vreau să vă spun pentru că vreau să vă uitați.

– Cum l-ai descrie pe Lucian din perspectiva ta?
– Un băiat foarte smart care efectiv calcă pe cadavre pentru a obține ceea ce-și dorește și care step by step începe să iubească. Iubește sincer și iubește iubirea acea care contează cu adevărat. El iubește cu toată ființa, e și romantic puțin.

Urmărește aici varianta VIDEO pentru un interviu CaTine La Masculin cu Daniel Nuță.

Ce spune Daniel Nuță despre femeile din viața sa

Cele mai importante amintiri pe care Daniel Nuță le are sunt cele legate de mama sa. În cadrul interviul oferit echipei CaTine.ro, acesta ne-a povestit mai multe întâmplări din copilăria sa. Daniel este un bărbat care știe să aprecieze și să respecte o femeie. Dovadă sunt și surprizele inedite pe care i le face iubitei sale. Actorul ne-a oferit mai multe detalii despre cea pe care o iubește și despre modul în care reușește să o impresioneze cu gesturile sale romantice.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– De când era însărcinată cu sora mea și când ajungea acasă de la muncă o luam în brațe și mă punea pe burta ei și o întrebam când vine sora mea. În momentul în care a venit am început să fiu foarte gelos, am urât-o pe soră-mea. Acum am 28 de ani și am înțeles niște lucruri, încep să repar o relație cu soră-mea. Dar atunci la șapte ani, asta e cea mai frumoasă amintire.

Ce te atrage cel mai mult la o femeie?
– Modul în care mă privește. De cele mai multe ori m-am îndrăgosti după ce am avut un contact vizual. După descoperi lucruri, atenția, curajul. Implicarea, carisma, sexualitatea. Mi se pare că primul contact e aici.

– Ce nu ar trebui să spună o femeie despre ea niciodată?
– Că nu poate, dar asta e în general pentru oameni. O femeie nu ar trebui să spună că există ceva pe care nu ar trebui să-l spună.

– Când a fost ultima dată când ai făcut ceva nou pentru prima dată?
– La începutul lunii ianuarie am închiriat o vilă în Râșnov. O vilă de 12 persoane pentru că mi-a plăcut mie arhitectura și am închiriat-o pentru mine și iubita mea. Acolo am acceptat să fac karaoke. Iubita m-a convins, eu care nu prea cânt în general. Un alt lucru, înainte de Crăciun am vrut să văd un film la cinema și am închiriat pentru prima dată sala întreagă de cinema și am văzut filmul respectiv împreună cu iubita mea.

Detalii mai puțin cunoscute despre Daniel Nuță

Daniel Nuță este un actor extrem de carismatic și talentat. Puțin știu că acesta a fost în trecut sportiv și că una din pasiunile sale este gătitul. Înainte de a-și regăsi pasiunea pentru teatru, preocupările sale erau cu totul diferite. În serialul Adela, difucat în fiecare joi, de la ora 20:30, pe Antena 1, reușește să-l interpreteze cu succes pe Lucian.

Lucian este un jurnalist de renume și un cunoscut prezentator TV. Acesta este angajat ulterior în trustul de presă condus de nimeni altul decât Paul Andronic, interpretat de actorul Mihai Călin. Lucian are totuși câteva slăbiciuni și deține asupra sa un secret care va declanșa multe conflicte pe parcursul serialului. Rolul său intrigant a reușit să atragă privirile multor admiratori.

Un alt actor din serialul Adela pasionat de profesia sa este Alecsandru Dunaev. Te invităm să afli mai multe despre acesta în interviul oferit echipei CaTine.ro.

Daniel Nuță a jucat în nenumărate producții printre care și Sacrificiul, tot o producție marca Antena 1.

Conform IMDb acesta a jucat în seria TV Tyrant, dar și în filme precum Dragonheart Vengeance, High Strung Free Dance, Watcher și Eroii de la Podul Jiului. Totodată acesta este și producător. De-a lungul carierei sale a lucrat la mai multe filme de scurt metraj care au fost răsplătite cu premii la festivaluri de filme naționale și internaționale.

Dacă ești fan al serialului Adela, îți spunem că poți vedea toate episoadele producției tale preferate în AntenaPLAY!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×