Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Robe Cristian: „Aș vrea să inspir oamenii să încerce să fie autentici în felul lor”

Săptămâna aceasta îți oferim cu un interviu CaTine la Masculin cu Robe Cristian. Invitatul nostru este mereu plin de energie, efervescent și gata să surprindă cu poveștile sale pline de umor. Un tânăr cu o energie aparte, care se simte pregătit să fie un exemplu pentru generația sa.

Publicat: 5 septembrie 2022, 13:28 / Actualizat: 30 septembrie 2022, 18:40

Chiar dacă are o agendă încărcată, Robe și-a făcut timp pentru a se alătura seriei noastre de interviuri. Debordând de entuziasm, acesta s-a făcut comod pe platourile de filmare și ne-a povestit cum și-a început cariera muzicală, dar și ce anume l-a determinat să ia această decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine La Masculin cu Robe Cristian

Cristian ne-a povestit că se află într-o perioadă foarte bună din viața sa. Acesta a reușit în cele din urmă să-și pună ordine în gânduri, iar acum se bucură de o viață echilibrată. După ce a terminat cu „agitația legată de facultate”, viața lui a căpătat un nou sens, iar Robe s-a pus rapid pe picioare. Pasiunea lui pentru muzică a fost tot mai aprinsă, iar în cele din urmă și-a transformat visul în realitate.

Ce ți-a adus celebritatea și unde crezi că a fost punctul de creștere?
– Online-ul, social media, media. Am intrat într-un serial cu Andra Gogan, acum cinci ani, cred. Apoi m-am apucat de Youtube și am făcut niște vlog-uri numite „Dacă liceele ar fi oameni”, sau „Dacă orașele ar fi oameni”, și atunci mă strigau oamenii <Băiatul cu liceele>. Acela a fost boom-ul meu, clar.

-Te vezi făcând doar actorie pe viitor?
-Mă văd făcând doar muzică pe viitor. Dar, pe de altă parte, am tatuajul acesta cu două cuțite, iar ele reprezintă unul actoria, unul muzica. Scrie „Stay sharp” și asta ar fi ceva de genul să mă țin cumva de ambele. Dacă ajung să fac numai muzică, parcă aș vrea să încerc să fac și film.

– Crezi că oricine poate fi actor sau cântăreț?
– Da, oricine. Nu ține de talent, ci de multă muncă. Definiția artei actorului este abilitatea, nu talentul. Abilitatea se dobândește, cu talentul te naști. Abilitatea de a te situa real în circumstanțe imaginare. Dacă tu dobândești abilitatea asta prin muncă susținută, atunci înveți să faci meseria asta. La fel e și cu cântatul.

Reclamă

Ce spune Cristian despre anii săi de studenție

Viața de student nu este întotdeauna una ușoară, în special dacă îți dorești să fii artist. Cu toate acestea, Cristian a reușit să se descurce cu brio la UNATC. Pe lângă pasiunea pentru actorie, acesta și-a descoperit treptat și pasiunea despre muzică. Acum, văzând din exterior lucrurile, își dă seama mult mai ușor ce ar fi făcut diferit în perioada în care a fost student. Robe poate fi rumărit și la Roata Vedetelor în Antena PLAY!

– Cum au fost anii studenției pentru tine?
– Horror! Am crezut că mă las de facultate de foarte multe ori. Facultatea de Teatru din București este una foarte grea. Mulți copii vin la mine și mă întreabă cum e la UNATC și le zic să nu dea. Adică sunt cei mai tari profesori acolo, sunt extraordinari, dar dacă nu vrei să faci teatru și atât, nu e pentru tine facultatea asta. Dacă vrei doar așa, că ți-a zis mama că imitai telenovele bine când erai mică, nu e pentru tine facultatea asta.

Reclamă

– Ai vorbit de școală. Dacă ar fi să schimbi ceva în sistemul de învățământ, ce ai schimba?
– Tot. Aș schimba totul. Sistemul de învățământ este făcut să tocești, să înveți pe repede înainte pentru examene și apoi uiți totul. Sper să se schimbe ceva și pe viitor, atunci când termini liceul, să iei niște examene care te-au pus să gândești și nu să reții.

– Te consideri un exponent al generației Z?
– Eu mă consider un lider al generației și cred că ăsta este unul dintre scopurile mele, să fiu lider de generație. Să arăt copiilor cum e corect și frumos să gândești fără să fii vulgar, fără să-i jignești pe alții și fără să fii plictisitor în același timp. Știu că acest lucru se poate și că trebuie o persoană ca mine care să le explice copiilor, care să vină în față și care să fie mai degrabă lider decât exponent.

Urmărește mai jos un Interviu CaTine la Masculin cu Robe Cristian!

Cum a arătat copilăria lui Robe Cristian

Cristian îi este recunoscător mamei sale pentru tot ceea ce a reușit până în prezent. El spune că a avut parte de o copilărie extraordinară, iar acest lucru s-a datorat eforturilor constante pe care mama sa le-a făcut pentru el și familia sa. 

– Există o amintire cu mama ta care te emoționează în mod particular?
– Da. Mama îmi cânta mereu o melodie de la Semnal M, „La fereastra ta târziu…”, când aud melodia asta, plâng. Și mai e ceva. Noi n-am avut casă foarte mult timp timp. Am stat în casa bunicilor după ce au divorțat ai mei, iar mama a strâns bani mulți ani la rând și într-o zi ne-a zis să ne urcăm în taxi și să mergem undeva. Și ne-a dus la casa pe care a cumpărat-o pentru noi. Asta a fost acum vreo zece ani și a fost un moment în care am plâns foarte mult și mă emoționează. A însemnat mult pentru noi și pentru ea.

– Vorbește-ne puțin despre micul Robe. Cum era copilăria ta?
– Eu o iubesc pe mama la nebunie, și pe tata la fel, am niște părinți extraordinari. Ai mei au divorțat când eu eram foarte mic și am rămas cu mama. Faptul că am avut o mamă care să se intereseze de notele mele de la școală și multe lucruri. Unii copii nici nu știu că există așa ceva. Dintr-un punct de vedere, am avut o copilărie grea, din alt punct de vedere, am avut o copilărie foarte tare.

– Ce calități crezi că ai luat de la mama ta?
– Dârzenia, forța și spiritualitatea. Am și tatuajul acesta, un foc, ce-l reprezintă pe tata care e energia, focul, pasiunea și ramura de măslin care e mama, adică pacea. Eu cred că sunt combinația perfectă dintre două extreme.

Detalii mai puțin cunoscute despre Robe Cristian

Chiar dacă are o viață în lumina reflectoarelor, Robe Cristian are o mulțime de lucruri pe care nu le-a mărturisit până acum publicului său. Artistul și-a făcut curaj și ne-a dezvăluit câteva secrete și ne-a vorbit despre cum trece peste momentele dificile din viața sa. În ciuda faptului că este o figură publică, artistul are multe momente în care se confruntă cu anxietatea.

– Spune-mi ceva despre tine care nu este știut de nimeni.
– Am două degete de la picioare lipite între ele, printr-o piele. Știi cum au rațele degetele lipite printr-o piele? Așa le am și eu. Iar mama și bunica mea au și ele același lucru, la aceleași degete.

– Care crezi că este cea mai mare provocare cu care te confrunți acum?
– Acum, anxietatea. Sunt o persoană extrem de anxioasă, nu știu să iau lucrurile calm, nu știu să privesc situația din afară, sunt foarte subiectiv, mai puțin când vine vorba de trupă sau de teatru. Asta e cea mai mare provocare, anume să renunț la tot felul de auxiliare care mă ajută să nu mai fiu anxios și să fiu o persoană activă, trează, sociabilă, fără niciun fel de problemă.

– Ai un mod aparte de a te îmbrăca. Spune-ne ce anume te inspiră.
– Mă inspiră revolta. Este un manifest împotriva educației din România. Acum copiii sunt educați cum că băieții se îmbracă precum băieții, iar fetele se îmbracă precum fetele. Eu vreau să arăt că nu, că fiecare se îmbracă așa cum vrea și punct. Și eu mă îmbrac în fustă, în rochie, în pantaloni evazați și-mi pun mărgele la gât și-mi fac unghiile pentru că, dacă eu pot, poate toată lumea și poate oricine. 

Nu doar Robe Cristian este un exemplul al generației sale. Cleopatra Stratan și mulți alți artiști își doresc ca fanii lor să ducă o viață sinceră și autentică. Te invităm să urmărești și interviul Cleopatrei pentru a afla mai multe despre modul în care s-a schimbat viața sa. Noi ne-am bucurat să-l avem pe Robe ca invitat și așteptăm cu interes să-i urmărim evoluția în cariera muzicală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×