Reclamă

Diana Sar, sensibilă și energică: „O femeie puternică este o femeie care are încredere în ea”

Diana Sar se bucură de succes atât în industria cinematografică, cât și în mediul online, unde activitatea sa este urmărită și apreciată de o comunitate numeroasă și foarte activă. Tânăra de 27 de ani are obiective clar definite, învață lecții prețioase din fiecare eveniment care are loc în viața sa, dar cu toate acestea oamenii de acasă știu destul de puține detalii personale despre ea. Din fericire, Diana Sar a răspuns cu drag invitației noastre și ne-a oferit un interviu în exclusivitate.

Publicat: 24 octombrie 2022, 13:08 / Actualizat: 25 octombrie 2022, 9:45

Cu o personalitate destul de puternică și foarte bine conturată, Diana a început să muncească de la vârsta de 15 ani. Atunci a început să îmbrățișeze cariera de model, dar mai apoi și-a dat seama că iubește actoria și a început să le practice pe amândouă, în paralel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Sar, sensibilă și energică, la interviurile CaTine.ro

Întrebată cum s-ar descrie în trei cuvinte, Diana nu a stat prea mult pe gânduri și a spus: sensibilă, energică și nebună. Frumoasa actriță are un stil aparte de a se face remarcată, iar acest lucru l-am observat din primele secunde în care a pășit în platoul de filmare. Știe când să fie serioasă și când să dea frâu liber zâmbetului molipsitor. Te invităm să descoperi mai multe despre Diana Sar din răspunsurile întrebărilor de mai jos.

– Cum a fost fetița Diana în copilărie?
– Diana în copilărie a fost o fetiță foarte ascultătoare, iar din poveștile pe care mi le spun ai mei, aș zice că eram people pleaser. Adică, tata mereu spune că eu lăsam toți copiii să se urce pe tobogan și eu mergeam ultima. Nu știu ce să zic, dar eram fata aia cuminte.

– Povestește-ne câteva lucruri despre locul tău natal și cum te-a modelat pentru cine ești astăzi.
– M-am născut în București și cel mai mult am stat în Parcul Circului. Mi se pare că prin faptul că am stat pe afară foarte mult cu copiii, acolo m-am modelat cel mai mult. M-am jucat foarte mult cu băieții, dar nu neapărat că eram băiețoasă, ci îmi plăcea să petrec timp cu ei. În rest, m-au modelat foarte mult antrenamentele de la atletism, căci am făcut mult timp atletism și am studiat și chitara clasică și mi se pare că cele două au avut un rol mai important în creșterea mea.

– Cu ce îți hrănești, astăzi, copilul interior?
– Copilul interior se bucură acum foarte mult să danseze și sunt momente în care îmi place să mă costumez. Chiar recent am mers la o petrecere și am avut un costum cu niște aripi. Mi-am dat seama că eu, când eram mică, nu am avut un costum cu aripi și am simțit o bucurie foarte mare. Așa că mi-am hrănit copilul interior cu acel costum. Îl mai hrănesc cu dans.

Reclamă

Actoria, o pasiune pe care a avut-o din copilărie

Diana Sar s-a făcut remarcată de-a lungul timpului în mai multe producții cinematografice. Urcă de asemenea pe scena teatrelor din România și indiferent de personajul pe care îl joacă, Diana nu are cum să nu se facă remarcată. Crede cu tărie în ceea ce face și duce întotdeauna lucrurile până în punctul în care se bucură de aprecierea celor din jur.

– Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru actorie?
– De mică mi-a plăcut să fiu pe scenă, îmi doream să am poeziile cele mai lungi la grădiniță, la școală, iar în clasa a patra am făcut un curs de drama therapy cu o tipă din Franța și atunci am început să-mi dau seama că îmi place foarte mult. Iar în clasa a 12-a am început la teatru, cu spectacole… Acela a fost momentul când mi-am dat seama că acesta este drumul pe care eu vreau să merg și că este meseria pe care vreau s-o fac și care îmi oferă cea mai mare bucurie.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Diana Sar, fotografie portret, la interviul CaTine.ro
Diana Sar este o actriță care s-a remarcat în ultimul timp în mediul online, dar și în lumea cinematografică / CaTine.ro

Diferența dintre personajele pe care le joacă și propria persoană

– Când îmbraci haina unui personaj, ce este cel mai greu să faci?
– Cel mai greu îmi este să găsesc un mod de a-i motiva și acțiunile mai rele dar nu este imposibil, este plăcut pentru că, în momentul în care joci un personaj trebuie să îl accepți și să îl înțelegi și, cumva, să fii de acord în anumite momente cu el sau să înțelegi de ce ajunge să facă acele lucruri mai rele. Aici mă ajută foarte mult psihologia ca să înțeleg ce a pățit ca să ajungă să facă acele lucruri.

– Este mai greu să joci un personaj sau să te ai pe tine, Diana, în rolul principal?
– Surprinzător, este mai greu să fiu eu în rolul principal. Eu credeam că este mai ușor să joci un personaj care e apropiat de tine, dar este cel mai greu pentru că trebuie să pui cel mai mult din tine.

Diana Sar este pasionată și de muzică

– Dacă nu ar fi actoria, ce altceva ai face?
– Mi-ar plăcea să cânt sau să fiu ghid turistic.

– Faci ceva pentru pasiunea ta de a cânta?
– Da, am început cursurile de canto și mi-a fost foarte greu pentru că simțeam că nu sunt pregătită și aveam emoții foarte mari atunci când cântam. Simțeam mereu că nu am vocea suficient de pregătită. Ușor, am reușit să am câteva concerte și să trec câte puțin peste frică și a început să-mi placă pentru că am realizat că este foarte aproape de actorie deoarece și în muzică faci același lucru ca în actorie, adică transmiți.

O altă femeie celebră care a venit la interviurile CaTine și iubește muzica este Crina Mardare. Dincolo de omul de succes, am avut ocazia să descoperim și latura ei sensibilă.

Diana Sar este și un model cu succes pe plan internațional

Chiar dacă de mică a călătorit în Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano și mulți cred că modelling-ul este ceva ușor, care îți oferă o viață frumoasă, lipsită de griji, Diana spune cu totul altceva. Faptul că în copilărie a făcut atletism a ajutat-o mult în ceea ce privește silueta, dar chiar și așa cariera ei nu a fost lipsită de critici.

– Cum a fost să fii model? Este ușor așa cum zic mulți?
– Sunt mulți de părere că e ușor să fii model? Nu este tocmai ușor pentru că trebuie să transmiți foarte mult și, de cele mai multe ori, nu ai o partitură ca la actorie, iar tu trebuie să reușești să transmiți totul printr-o fotografie. În perioada în care făceam eu modelling era totul foarte strict. Acum s-au mai relaxat lucrurile, mai ales acum cu perioada aceasta cu body positivity. Dar este greu pentru că trebuie să te menții între anumite dimensiuni și ești apreciat în funcție de asta.

– Îți amintești cum ai cheltuit primii bani câștigați?
– Primii bani câștigați i-am cheltuit pe haine și nu aveam noțiunea să pun bani deoparte. M-am gândit că sunt mulți bani și că pot intra în magazine și-mi pot cumpăra tot ceea ce vreau. Așa că am cheltuit foarte mulți bani într-o perioadă foarte scurtă exclusiv pe haine.

Care a fost cea mai dificilă experiență din cariera ta?
– Prima oară când am avut un casting important pentru un film și am avut foarte multe recall-uri. Eram doar două fete și cel mai greu a fost când nu am luat. A fost un punct în care a trebuit să învăț că trebuie să trec peste asta. În cariera de model, cred că cel mai dificil era când eram certată că am luat în centimetri în șolduri.

– Care este cel mai prețios sfat pe care l-ai primit în cariera ta?
– Cel mai prețios sfat este și un citat din Cehov, curaj, minte liberă, elan. Să am tot timpul asta.

Curaj a avut Diana și atunci când a participat la Splash! Vedete la Apă. Vezi aici cum s-a descurcat în competiție.

Detalii personale despre Diana Sar

Diana Sar este o fire energică, nonconformistă, care dă viață ideilor pe care le are, foarte implicată în fiecare proiect pe care îl are. Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, actrița a avut multe situații în viață care au pus-o la încercare. Optimistă, Diana spune că a învățat din fiecare decizie greșită câte ceva și că toate evenimentele din viața ei au format-o în omul de acum, apreciat de foarte mulți oameni.

– Dacă ai putea să influențezi populatia feminină, în ce direcție ai vrea să o faci?
– În direcția în care să aibă cât mai multă încredere de sine, independență și iubire de sine.

– Ai vreun talent ascuns?
– Da, pot să fac o chestie cu limba (își încrețește limba în filmare).

– Ai vreo superstiție în care crezi?
– Aoleu, am o problemă cu superstițiile. Deși sunt o persoană rațională, sunt câteva superstiții la care nu am putut să renunț. Nu calc pe o gură de canal, nu trec pe sub o scară. Cam astea două sunt iar cea cu gura de canal este foarte gravă pentru că se întâmplă să mă port ciudat în filmări dacă văd una.

Ce spune Diana despre familie, succes și ce sfat are pentru oamenii care o urmăresc

– Ce rol a jucat familia în ascensiunea ta profesională?
– Familia m-a și ajutat, m-a și tras în jos. Spre exemplu acum, dacă am un regizor critic, este ok, pot să îndur orice, la câte am îndurat cu tata. Asta, acum consider că m-a ajutat. Dar părinții m-au ajutat și prin faptul că m-au susținut și mi-au oferit o educație și o bază foarte bună.

– Din punctul tău de vedere, care este definiția unei femei puternice?
– O femeie puternică este o femeie care are încredere în ea. Se iubește pe sine îndeajuns încât să se pună pe primul loc fără a-i răni pe ceilalți. Care nu renunță la ea de dragul celorlalți.

– Ce sfat i-ai da Dianei de la 18 ani căreia i se pregătea, vedem azi, un viitor strălucit?
– Să se pună mai mult pe ea pe primul loc, să învețe să refuze atunci când simte că ceva nu este neapărat bun pentru ea și să se mai relaxeze puțin că am fost cam încrâncenată.

– Dacă ar fi să faci o declarație acum, cui i-ai face și de ce?
– Cred că este ceva ce merge spus tuturor, nu neapărat unei singure persoane. Să ne bucurăm de fiecare zi ca de un dar, de lucrurile mici, de orice frunză, melodie. Cu cât ne bucurăm mai mult, cu atât vor veni mai multe motive să ne bucurăm.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×