Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Dorian Boguţă: „Este foarte important să te mulțumești cu ce ai”

Dorian Boguță se numără printre cei mai cunoscuți actori din România. Acesta s-a născut în Chișinău, acolo unde și-a început și cariera. De-a lungul timpului, a jucat nenumărate roluri în piese celebre, iar în 1999 a decis ”să înceapă viața de la minus doi”. Actorul s-a mutat la București, aspirând în continuare la o carieră de succes ca actor. Munca, efortul și dedicarea l-au ajutat să fie unul dintre cei mai apreciați actori. Te invităm să descoperi mai multe într-un interviu CaTine La Masculin cu Dorian Boguţă.

Publicat: 10 octombrie 2022, 15:39 / Actualizat: 11 octombrie 2022, 10:57
Dorian Boguță într-o cămașă kaki în timp ce stă pe fotoliu la interviul echipei CaTine.ro
Dorian este un bărbat care acordă o atenție sporită modului în care se afișează / CaTine.ro

Dorian Boguță este, în general, foarte discret și preferă să lase talentul și cariera sa să vorbească de la sine. Despre viața personală povestește rareori, însă de această dată l-am convins să ne dezvăluie câte puțin despre povestea sa.

Interviu CaTine La Masculin cu Dorian Boguţă

Dorian și-a construit o carieră de succes la Chișinău, însă a fost întotdeauna genul de bărbat care a muncit din greu pentru visul său. Acesta nu s-a mulțumit cu puțin și a luptat pentru a își atinge obiectivele. La aproape 30 de ani, s-a mutat în București și a schimbat mai multe job-uri înainte să ajungă iar un actor de succes și un regizor respectat. Pasiunea și dragostea față de artă sunt elementele cheie care vorbesc despre dedicarea lui Dorian Boguță în cariera sa.

– Ce faci? Cum ești în perioada asta a vieții tale?
– Cred că sunt bine în sensul că fac ce-mi place și e foarte important pentru mine asta, să nu mă încordez prea mult pentru lucruri care nu sunt importante pentru mine. Dacă aș face chestia asta, nu ar ieși bine.

– Spune-ne cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te percep oamenii de acasă ori din online.
– Aparențele de multe ori sunt înșelătoare. Cei de acasă mă percep așa cum mă percep, cu bune și rele, dar atâta timp cât stăm împreună cred că sunt tolerabil.

– Ce crezi că apreciază oamenii, prietenii la tine?
– Nu știu, probabil faptul că știu să ascult. Din păcate, ritmurile în care trăim noi acum, în secolul XXI, cu tot ceea ce ne înconjoară sunt extrem de alerte. În momentul când asculți, afli informații. În momentul când vorbești, spui ce știi. Nu e mai bine să afli informații, să devii puțin mai deștept, dacă se poate spune?

Reclamă

Cum și-a început Dorian Boguță cariera de actor

Nu doar povestea de viață a actorului este una de-a dreptul fascinantă, ci și modul în care și-a testat mereu limitele în varianta pe care a ales-o. A renunțat la spectacole, la colegi, la tot ceea ce construise în Teatrul Național de la Chișinău pentru a se muta în București. Nu i-a fost deloc ușor, dar a știut că nu este cale de întoarcere. Și-a dorit ”să încerce marea cu degetul” și a reușit tot ce și-a propus. A devenit unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar și un regizor de succes.

– Tu ai o poveste foarte interesantă. Spune-ne și nouă, te rog, ce reprezintă 14 august 1999?
– Mi-am început viața de la minus doi. Eu nu știu dacă sunt un actor foarte bun sau bun chiar, dar știu sigur că nu pot să fac altceva. Și atunci prefer să fac ce știu cât de cât. În actorie nu poți să ai accent pentru că nu poți juca în spectacole, în filme. Deci, practic, -2 -ul acela era acest hop pe care trebuia să-l trec și abia apoi să încerc să-mi fac un rost în profesia asta de care-mi place foarte mult, că nu pot spune că o iubesc. De iubit iubești părinții, persoana de lângă tine. Dar meseria face parte din mine.

Reclamă

– Care a fost primul tău job în România?
– Primul meu job a fost ca barman. Lucram noaptea undeva pe lângă parcul IOR.

– Care a fost primul rol, cel mai important pe care l-ai obținut în România?
– Mi-e greu să clasific rolurile după importanță. Pot să-ți spun care a fost primul meu rol pe care l-am obținut. Acela nu e cel mai important, dar este cel mai drag mie pentru că a fost primul. E un rol de mire la o nuntă, într-un film al unei studente unde n-am nicio replică, ci doar trec prin cadru. Aia era ceea ce îmi doream să fac, era începutul, pentru asta venisem, pentru actorie. Este foarte important să te mulțumești cu ce ai.

Ce momente l-au conturat pe omul Dorian Boguță

Copilăria are un rol esențial în viața oricărei persoane. Dorian își amintește de aceasta cu nostalgie. În cadrul unui interviu CaTine la masculin Dorian Boguță, te invităm să afli mai multe detalii despre copilul care se ascunde în spatele bărbatului puternic de astăzi. 

Un alt actor care vorbește despre copilăria sa este Cristi Iacob. Te invităm să descoperi mai multe despre copilăria și cariera actorului într-un interviu CaTine la masculin cu Cristi Iacob.

– Haide să intrăm într-o zonă mai calmă. Cum a fost copilăria ta?
– Se spune că în copilărie nu ai griji. Nu e adevărat, ai foarte multe griji. E o grijă în copilărie faptul că vrei să ieși pe afară și nu te lasă mama. Copilăria mea nu a fost grea, dar nici foarte ușoară și nu am avut jucării. Mi-aș fi dorit să am multe jucării, dar nu am avut pentru că părinții mei nu și-au permis să-mi cumpere tot ceea ce îmi doream eu și acest lucru m-a marcat cumva. Am avut parte de foarte multă dragoste din partea părinților mei, ceea ce este foarte important.

–   Există o amintire care te emoționează cel mai tare cu mama ta sau cu părinții tăi?
– Când aveam vreo șase sau șapte ani, era vară și părinții m-au dus la bunici, iar despărțirea de mamă este mereu mai emoțională.

Urmărește mai jos un interviu CaTine La Masculin cu Dorian Boguţă. !

Dorian Boguţă, despre femeile care au jucat un rol esențial în viața sa

Dorian Boguță pune accent pe copilăria pe care a avut-o. Aceasta l-a conturat și l-a ajutat să devină bărbatul care este în prezent. Actorul a avut parte de părinți care i-au oferit întotdeauna iubire. Când vine vorba de mama sa, actorul își amintește cu emoție în glas despre unele dintre cele mai frumoase momente alături de aceasta. De altfel, acesta este de părere că un copil are nevoie de multă iubire în viața sa. Dorian a declarat că ”doar copilul iubit va da iubire. Copilul neiubit va lua iubirea când va fi adult. Eu am fost iubit și știu asta”.

– Pentru ce i-ai mulțumi mamei tale?
– Pentru că mi-a dat viață. Păi ce pot să spun mai mult? Că mi-a dat viață, că mi-a dat să mănânc, că m-a educat, că a încercat să-mi arate ce e bine, ce e rău. Eu acum trăiesc emoții. Dacă nu era ea, dacă nu era tatăl meu, eu nu trăiam emoțiile astea.

– Dacă tot ai vorbit așa de frumos despre mama ta, care crezi tu că este cel mai mare atuu al unei femei?
– Cred că cel mai mare atu este să poată inspira persoana de lângă ea, pentru că dacă vorbim de atuul unei femei, ne referim la femeia din relație, pentru că spre acolo trebuie să tindem. Așa, la modul general, femeile pot avea diverse atuu-uri foarte puternice, dar femeia de lângă tine trebuie să inspire. Și ca să inspire, trebuie să fie foarte deschisă. Ca să fie foarte deschisă, trebuie să se dedice. Ca să se dedice, trebuie să aibă cui să se dedice. Ca să aibă cui să se dedice, trebuie să-și folosească ceva ce nu au bărbații, anume, intuiția.

– Dacă ar fi să-i faci cuiva o declarație în acest moment, cui ai face și de ce?
– Dacă aș face acum o declarație, ar fi una superficială și, cumva, sub imboldul tău și n-ar fi neapărat reală. Declarațiile se fac la ureche pentru că ele sunt exclusiv pentru acea persoană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie blondă și slabă îmbracă o pereche de blugi care i-au rămas mari pentru că a ținut o serie de obiceiuri simple care te ajută să slăbești
Sănătate
Obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Activitățile zilnice benefice organismului
Pentru a te bucura de o viață sănătoasă ține cont de câteva obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Acestea sunt activități zilnice care susțin organismul să se dezvolte corespunzător. De asemenea, specialiștii susțin...
3
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
4
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
5
Leni Klum, machiată, cu ruj roșu, la premiera Shotgun Wedding
Divertisment
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său. Fiica lui Heidi Klum și Seal au atras toate privirile asupra lor
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său, iar din imagini se poate că „este fata lui tati”. Duo-ul tată-fiică a participat la premiera plină de vedete a noului film al lui Jennifer...
PARTENERI
×