Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Johny Romano: „Indiferent de unde pleci, poți și vei reuși”

Johny Romano face parte din noul val de artiști români care se bucură de un real succes atât în industria muzicală, cât și în mediul online. Cântărețul a făcut senzație în topurile muzicale cu piesa „Na Janau”, hit care a strâns și milioane de vizulizări pe YouTube. Și pentru că mulți fani au devenit interesați imediat de povestea lui, ai mai jos un Interviu CaTine La Masculin cu Johny Romano.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 octombrie 2022, 14:15 / Actualizat: 18 octombrie 2022, 10:07

Artistul a povestit fără menajamente cum a fost viața sa înainte de a deveni celebru. Chiar dacă nu a avut o viață ușoară, acesta a fost fericit în familia sa. În plus, Johny Romano spune cu sinceritate că nu s-a ferit niciodată de muncă pentru a avea o viață mai bună.

Interviu CaTine La Masculin cu Johny Romano

Johny Romano se bucură acum de o viață de artist, este apreciat și aplaudat oriunde urcă pe scenă, dar nu mereu i-a fost la fel de bine.

Tânărul artist a fost descoperit și susținut de Connect-R să își construiască o lume în industria muzicală din România. Timpul le-a dovedit că au făcut alegerea corectă, iar echipa lor a prins bine la public.

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– Ambițios, introvertit, muzicant.

– Cum te-a modelat locul tău natal?
– Și bine și rău. Am luat cred că tot ce se putea lua de acolo. Am asimilat fiecare informație pe care am primit-o. Dar le-am văzut mai mare, nu atunci când eram copil. Pentru că nu am avut reguli clare, nu am simțit nevoia să mă dau după ceva. Nu m-a interesat niciodată ce e la modă, ce e trendy, ce se întâmplă în lume. Ce îmi place mie nu trebuie să-i placă și altcuiva.

Reclamă

– Ce meserie ai avut înainte să devii cântăreț?
– Wow, câte meserii am avut. Am 9 ani de muncă. Am început de la 15 ani. Lucram la un fast food la Unirii la metrou, la cartofi. Eram „căpitan” la 15 ani. Mergeam și la liceu. Eram cel mai bun. Am fost ospătar, ajutor de bucătar, am lucrat în IT, am lucrat 3 ani și în străinătate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Johny Romano, zâmbitor, pe un fotoliu, la interviul CaTine.ro
Adesea a fost criticat pentru locul din care provine, Johny locuiește în Ferentari, dar vrea să le demonstreze oamenilor că talentul nu ține cont de locul unde te-ai născut / CaTine.ro
Reclamă

Mereu le-a vrut binele celor din jur

– Îți amintești cum ai cheltuit primii bani câștigați?
– Da, 100%. Am luat 10 perechi de încălțăminte. Am luat salariul și cred că am dat 8-900 de lei din salariu și eu aveam undeva la 1500 de lei. Am venit cu un sac de încălțăminte și am dat la toată lumea.

– Dacă nu ar fi muzica, ce altceva ai face?
– Dacă nu ar fi muzica, aș fi ceva negustor. Aș lucra în vânzarea produselor, dar cu tot pachetul. Vânzările îmi plac foarte mult.

– Cum s-au schimbat relațiile de prietenie după ce ai devenit cunoscut?
– Nu foarte tare. Eram destul de îndepărtat și înainte. Cercul meu închis de patru oameni a rămas și acum. Mulți au dispărut din viața mea. Prietenii mei apropiați au rămas în continuare.

– Ce ai vrea să rămână în mintea oamenilor despre tine?
– Aș vrea să rămână în mintea oamenilor că indiferent de unde pleci, poți și vei reuși.

Johny Romano își iubește enorm familia

Având în vedere că este un tânăr care s-a lansat recent în industria muzicală din România, dar care are multe ore de muncă în spate, sunt foarte puțini oamenii care știu lucruri despre omul Johny Romano. Johny locuiește în Ferentari și adesea a fost criticat pentru locul din care provine. Cu toate acestea, artistul vrea să le demonstreze oamenilor că talentul nu ține cont de locul unde te-ai născut și ai crescut.

Munca nu a fost niciodată o problemă pentru el, mai ales că și-a dorit mereu să fie un stâlp de sprijin pentru familia sa. Pe mama sa o iubește enorm, a fost cea care s-a luptat să îi ofere un trai mai bun. Johny a ajutat la menținerea legăturii strânse din familia sa, după ce mama sa a decis să plece și să lucreze peste hotare.

Un alt bărbat celebru care este recunoscător pentru tot ce a primit de la viață este Cătălin Cazacu. Și el a muncit de mic pentru visul său, iar numele lui a dus România peste hotare.

Dovada că succesul te ajută să clădești dacă știi să îl valorifici

Care este definiția unei femei puternice din punctul tău de vedere? Dar a unui bărbat?
– Mama ar fi definiția unei femei puternice. Eu pe mama am prins-o 10 ani din viața mea, dar o consider una dintre cele mai puternice femei. Mama e stâlpul nostru de siguranță. Mama este omul care ne-a ținut pe picioare. Muncește de opt ani în Olanda. O femeie puternică este o femeie care poate să ofere dragoste și căldură, dar în același timp să fie independentă. Un bărbat puternic este acela care e plasa de siguranță a casei.

– Există o amintire care te emoționează cel mai tare din copilărie?
– Când s-a născut sora mea. Noi suntem trei băieți și o fată. Sora mea s-a născut când eu eram mai mare și îmi aduc aminte clar când a venit cu ea acasă. Am avut grijă de ea. Mi se pare extraordinar.

– Ce s-a schimbat în tine după ce ai ajuns un artist cunoscut?
– Nu prea multe. Cine mă cunoaște dinainte știe că nu prea multe.

– Care crezi că e cel mai prețios sfat pe care l-ai primit de la Connect-R?
– Cred că cel mai bun sfat pe care l-am primit în general de la Nenicu este <și asta trece>.

Detalii mai puțin cunoscute despre Johny Romano

Johny Romano este acum concurent și în show-ul transformărilor de la Antena 1. El și Rona Hartner fac echipă bună la Te cunosc de undeva! | Sezonul 18 și reușesc de fiecare dată să surprindă cu momentele pe care le pun în scenă. Recent, cei doi s-au transformat în Cornelia Catanga și au oferit o reprezentație de zile mari, alături de un taraf live, iar momentul lor a primit aprecierea tuturor.

Îți oferim și alte detalii pe care doar oamenii apropiați lui Johny le cunosc despre el.

– Cum e să fii concurent la Te cunosc de undeva!?
– Foarte interesant și greu în aceeași măsură.

Ce talent ascuns ai?
– Sunt un bucătar bun rău, mă joc cu cuțite, dar foarte avansat. Fac jonglerii și sunt un foarte bun analist. Sunt organizat și îmi place să lucrez cu numere.

– Ai vreun obicei de care ai vrea să scapi?
– Da, să nu-mi mai rod unghiile. Uite cum arată, sunt praf.

– Care e cel mai romantic gest pe care l-ai făcut față de o parteneră?
– S-a întâmplat acum ceva timp. Am avut eu o prietenă când am fost plecat în străinătate și am făcut un date night cu lumânări, cu mâncare, cu trandafiri. Am vrut să văd și eu cum e.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie blondă și slabă îmbracă o pereche de blugi care i-au rămas mari pentru că a ținut o serie de obiceiuri simple care te ajută să slăbești
Sănătate
Obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Activitățile zilnice benefice organismului
Pentru a te bucura de o viață sănătoasă ține cont de câteva obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Acestea sunt activități zilnice care susțin organismul să se dezvolte corespunzător. De asemenea, specialiștii susțin...
3
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
4
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
5
Leni Klum, machiată, cu ruj roșu, la premiera Shotgun Wedding
Divertisment
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său. Fiica lui Heidi Klum și Seal au atras toate privirile asupra lor
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său, iar din imagini se poate că „este fata lui tati”. Duo-ul tată-fiică a participat la premiera plină de vedete a noului film al lui Jennifer...
PARTENERI
×