Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Johny Romano: „Indiferent de unde pleci, poți și vei reuși”

Johny Romano face parte din noul val de artiști români care se bucură de un real succes atât în industria muzicală, cât și în mediul online. Cântărețul a făcut senzație în topurile muzicale cu piesa „Na Janau”, hit care a strâns și milioane de vizulizări pe YouTube. Și pentru că mulți fani au devenit interesați imediat de povestea lui, ai mai jos un Interviu CaTine La Masculin cu Johny Romano.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 octombrie 2022, 14:15 / Actualizat: 18 octombrie 2022, 10:07

Artistul a povestit fără menajamente cum a fost viața sa înainte de a deveni celebru. Chiar dacă nu a avut o viață ușoară, acesta a fost fericit în familia sa. În plus, Johny Romano spune cu sinceritate că nu s-a ferit niciodată de muncă pentru a avea o viață mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine La Masculin cu Johny Romano

Johny Romano se bucură acum de o viață de artist, este apreciat și aplaudat oriunde urcă pe scenă, dar nu mereu i-a fost la fel de bine.

Tânărul artist a fost descoperit și susținut de Connect-R să își construiască o lume în industria muzicală din România. Timpul le-a dovedit că au făcut alegerea corectă, iar echipa lor a prins bine la public.

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– Ambițios, introvertit, muzicant.

– Cum te-a modelat locul tău natal?
– Și bine și rău. Am luat cred că tot ce se putea lua de acolo. Am asimilat fiecare informație pe care am primit-o. Dar le-am văzut mai mare, nu atunci când eram copil. Pentru că nu am avut reguli clare, nu am simțit nevoia să mă dau după ceva. Nu m-a interesat niciodată ce e la modă, ce e trendy, ce se întâmplă în lume. Ce îmi place mie nu trebuie să-i placă și altcuiva.

Reclamă

– Ce meserie ai avut înainte să devii cântăreț?
– Wow, câte meserii am avut. Am 9 ani de muncă. Am început de la 15 ani. Lucram la un fast food la Unirii la metrou, la cartofi. Eram „căpitan” la 15 ani. Mergeam și la liceu. Eram cel mai bun. Am fost ospătar, ajutor de bucătar, am lucrat în IT, am lucrat 3 ani și în străinătate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Johny Romano, zâmbitor, pe un fotoliu, la interviul CaTine.ro
Adesea a fost criticat pentru locul din care provine, Johny locuiește în Ferentari, dar vrea să le demonstreze oamenilor că talentul nu ține cont de locul unde te-ai născut / CaTine.ro
Reclamă

Mereu le-a vrut binele celor din jur

– Îți amintești cum ai cheltuit primii bani câștigați?
– Da, 100%. Am luat 10 perechi de încălțăminte. Am luat salariul și cred că am dat 8-900 de lei din salariu și eu aveam undeva la 1500 de lei. Am venit cu un sac de încălțăminte și am dat la toată lumea.

– Dacă nu ar fi muzica, ce altceva ai face?
– Dacă nu ar fi muzica, aș fi ceva negustor. Aș lucra în vânzarea produselor, dar cu tot pachetul. Vânzările îmi plac foarte mult.

– Cum s-au schimbat relațiile de prietenie după ce ai devenit cunoscut?
– Nu foarte tare. Eram destul de îndepărtat și înainte. Cercul meu închis de patru oameni a rămas și acum. Mulți au dispărut din viața mea. Prietenii mei apropiați au rămas în continuare.

– Ce ai vrea să rămână în mintea oamenilor despre tine?
– Aș vrea să rămână în mintea oamenilor că indiferent de unde pleci, poți și vei reuși.

Johny Romano își iubește enorm familia

Având în vedere că este un tânăr care s-a lansat recent în industria muzicală din România, dar care are multe ore de muncă în spate, sunt foarte puțini oamenii care știu lucruri despre omul Johny Romano. Johny locuiește în Ferentari și adesea a fost criticat pentru locul din care provine. Cu toate acestea, artistul vrea să le demonstreze oamenilor că talentul nu ține cont de locul unde te-ai născut și ai crescut.

Munca nu a fost niciodată o problemă pentru el, mai ales că și-a dorit mereu să fie un stâlp de sprijin pentru familia sa. Pe mama sa o iubește enorm, a fost cea care s-a luptat să îi ofere un trai mai bun. Johny a ajutat la menținerea legăturii strânse din familia sa, după ce mama sa a decis să plece și să lucreze peste hotare.

Un alt bărbat celebru care este recunoscător pentru tot ce a primit de la viață este Cătălin Cazacu. Și el a muncit de mic pentru visul său, iar numele lui a dus România peste hotare.

Dovada că succesul te ajută să clădești dacă știi să îl valorifici

Care este definiția unei femei puternice din punctul tău de vedere? Dar a unui bărbat?
– Mama ar fi definiția unei femei puternice. Eu pe mama am prins-o 10 ani din viața mea, dar o consider una dintre cele mai puternice femei. Mama e stâlpul nostru de siguranță. Mama este omul care ne-a ținut pe picioare. Muncește de opt ani în Olanda. O femeie puternică este o femeie care poate să ofere dragoste și căldură, dar în același timp să fie independentă. Un bărbat puternic este acela care e plasa de siguranță a casei.

– Există o amintire care te emoționează cel mai tare din copilărie?
– Când s-a născut sora mea. Noi suntem trei băieți și o fată. Sora mea s-a născut când eu eram mai mare și îmi aduc aminte clar când a venit cu ea acasă. Am avut grijă de ea. Mi se pare extraordinar.

– Ce s-a schimbat în tine după ce ai ajuns un artist cunoscut?
– Nu prea multe. Cine mă cunoaște dinainte știe că nu prea multe.

– Care crezi că e cel mai prețios sfat pe care l-ai primit de la Connect-R?
– Cred că cel mai bun sfat pe care l-am primit în general de la Nenicu este <și asta trece>.

Detalii mai puțin cunoscute despre Johny Romano

Johny Romano este acum concurent și în show-ul transformărilor de la Antena 1. El și Rona Hartner fac echipă bună la Te cunosc de undeva! | Sezonul 18 și reușesc de fiecare dată să surprindă cu momentele pe care le pun în scenă. Recent, cei doi s-au transformat în Cornelia Catanga și au oferit o reprezentație de zile mari, alături de un taraf live, iar momentul lor a primit aprecierea tuturor.

Îți oferim și alte detalii pe care doar oamenii apropiați lui Johny le cunosc despre el.

– Cum e să fii concurent la Te cunosc de undeva!?
– Foarte interesant și greu în aceeași măsură.

Ce talent ascuns ai?
– Sunt un bucătar bun rău, mă joc cu cuțite, dar foarte avansat. Fac jonglerii și sunt un foarte bun analist. Sunt organizat și îmi place să lucrez cu numere.

– Ai vreun obicei de care ai vrea să scapi?
– Da, să nu-mi mai rod unghiile. Uite cum arată, sunt praf.

– Care e cel mai romantic gest pe care l-ai făcut față de o parteneră?
– S-a întâmplat acum ceva timp. Am avut eu o prietenă când am fost plecat în străinătate și am făcut un date night cu lumânări, cu mâncare, cu trandafiri. Am vrut să văd și eu cum e.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×