Reclamă

Giulia Nahmany, despre echilibru și armonie: „Îmi doresc să ajut femeile să-și descopere puterea interioară”

Giulia Nahmany ne-a umplut de energie și ne-a oferit un interviu presărat cu lecții de viață. Mamă, soție, actriță și femeie de afaceri, Giulia reușește cu succes să facă față provocărilor din viață cu ajutorul disciplinei pe care și-a impus-o. Am avut multe de învățat de la ea și ne-am bucurat că a acceptat invitația echipei noastre. Te invităm să o urmărești pe Giulia Nahmany într-un interviu sincer din seria CaTine.ro.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 mai 2023, 12:02 / Actualizat: 16 mai 2023, 10:18

Giulia Nahmany ne-a oferit din energia sa pozitivă încă din primele momente. Aceasta și-a dorit să împărtășească din secretele sale cu cititoarele noastre. Discretă, dar foarte deschisă, ne-a povestit mai multe despre viața sa personală, dar și cea profesională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giulia Nahmany, despre echilibru și armonie

Echilibrul este un lucru foarte important în viața Giuliei. Există câteva principii de bază de la care nu se abate și care o ajută să fie cea mai bună versiune a sa. Giulia Nahmany a muncit din greu pentru a atinge succesul, iar aceasta știe că în spatele rezultatelor sale se află efortul asiduu pe care l-a depus de-a lungul timpului.

– Cum ți-ai descrie stilul de viață?
– Aș spune că este un stil de viață frumos, armonios, cu bucurie, dar într-o evoluție continuă. Aceasta este viața mea.

– Ce te definește pe tine?
– Mă definește moralitatea. Valorile mele morale și etice sunt foarte importante pentru mine. Vreau să fiu om în primul rând și să inspir prin ceea ce fac.

– Ai o superstiție în care crezi?
– Să nu arunc gunoiul seara. 

Reclamă

– Pentru ce ți-ai mulțumi?
– Mi-aș mulțumi pentru perseverență și ambiție. Eu cred că dacă îți dorești ceva cu adevărat, atunci nimic nu îți poate sta în cale. Succesul vine, atunci când ți-l dorești, dar când te și pregătești pentru el. Există o energie a succesului și nu orice persoană poate să-l gestioneze. E important să fim ambițioși și perseverenți, dar în același timp să fim cu picioarele pe pământ. Este foarte important să ai smerenie și să fii modest.

Ce a învățat Giulia Nahmany de la părinții săi

– Povestește-ne puțin despre locul tău natal și cum te-a modelat pentru ceea ce ești azi?
– Eu m-am născut în Israel, într-un orășel numit Kefar Sava. Am trăit în Israel până la vârsta de 6 ani. A fost foarte frumos. Acolo este o cultură foarte caldă și primitoare. Cine cunoaște Israelul mai bine știe că generația noastră este compusă din mai multe culturi. Israelul este practic o țară nouă. Aceste culturi care se întrepătrund fac ca locul acesta minunat să fie un loc care m-a ajutat pe mine să devin ceea ce sunt astăzi. Este o parte din mine, chiar dacă nu am stat foarte mult.

Reclamă

– Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Am atât de multe amintiri. Părinții mei au învățat medicina și au fost stomatologi. Îmi amintesc că eram în Israel și a venit într-o zi la noi în clasă. A intrat cu părul ei blond, frumoasă, era ca o zeiță. Ea ne-a învățat cum să se spălăm pe dinți corect. O admiram foarte mult pe mama. Mereu mi-am spus că o să fiu ca mama atunci când voi fi mare: o femeie puternică, frumoasă și deșteaptă. Mama avea o alură extraordinară. Ea a fost mereu modelul meu.

– La ce ai reușit să fii ca mama ta?
– Am reușit să fiu ca mama prin forța interioară.

– La ce aspect te asemeni cu tatăl tău?
– Tata întorcea munții. Nu există un lucru pe care tata nu putea să-l facă. Dacă își punea ceva în cap, atunci el făcea orice. Asta am moștenit de la tatăl meu, această perseverență și ambiție.

– Care este cel mai importantă lecție pe care ai învățat-o din căsnicia părinților tăi?
– Cel mai important aspect pe care l-am învățat a fost cel al egalității. Egalitatea este extrem de importantă. Mă refer la faptul că eu te văd pe tine, tu mă vezi pe mine. Eu nu sunt mai presus decât tine și viceversa.

Giulia Nahmany, despre familie și suflete pereche

Când vine vorba de iubire, Giulia Nahmany este convinsă de faptul că există suflete pereche. Aceasta are  căsnicie fericită și spune că a avut foarte multe de învățat de la soțul său.

– Crezi în suflete pereche?
– Absolut! Eu și soțul meu suntem suflete pereche. Îți dai seama de acest lucru pentru că nu ești tu, nu este mintea ta, este spiritul tău din tine. Noi suntem făcuți unul pentru celălalt. Când avem un moment de liniște îi spun că trebuie să găsim o modalitate să ne găsim și în viața următoare.

Giulia Nahmany într-o rochie crem la interviul echipei CaTine.ro
Giulia Nahmany ne-a oferit din energia sa pozitivă încă din primele momente / CaTine.ro

– Care este secretul unei relații sănătoase și de lungă durată?
– Secretul unei relații de lungă durată este adevărul. Să spui adevărul, să te exprimi, să nu lași lucrurile să mocnească în tine. Este foarte important să comunici.

– Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la soțul tău?
– Disciplina. Am învățat să-mi cultiv disciplina. Cătălin este o persoană extrem de corectă. El este ancora mea. Pentru că el are o corectitudine ieșită din comun și o disciplină foarte bine dezvoltată, el mi-a transmis și mie acest lucru. Prin disciplină putem să evoluăm.

Cum vede Giulia Nahmany rolul de mamă

Nu este ușor să te împarți între viața profesională și cea personală. Cu toate acestea, Giulia Nahmany reușește să se implice cu succes în creșterea fiicelor sale. Aceasta își dorește să le transmită cele mai frumoase valori. O altă mamă grijulie și implicată este Mirela Vaida. Descoperă mai multe despre Mirela într-un interviu sincer din seria echipei CaTine.

– Care sunt valorile pe care vrei să le transmiți copiilor tăi?
– Aș vrea ca ei să aibă încredere în sine. E foarte important să ai încredere în tine. Nu poți să te aștepți ca cineva să-ți ofere această încredere în tine. Asta vine din tine, dar cred că cel mai important lucru este să fie buni. Bunătatea este cea mai importantă.

– Ce obiceiuri din felul în care ai fost tu crescut le aplici și în creșterea fetițelor tale?
– Eu sunt o persoană foarte deschisă și expansivă. Fetele mele au văzut acest lucru, au observat această fericire fără obiect. Adică nu mă aștept să vina ceva din exterior să mă facă să fiu fericită, ci pur și simplu sunt. Asta încerc să le induc și lor. Starea aceea de fericire, de beatitudine, care vine din interiorul lor.

– Ce înseamnă pentru tine fericirea?
– Pentru mine fericirea înseamnă evoluție, cunoaștere de sine și realmente să devin o mai bună versiune a mea.

– Există un lucru pe care ai fi vrut să-l cunoști înainte să fii mamă?
– Eu cred că nimeni nu poate să te învețe sau să știi ceva înainte. Fiecare copil e diferit. Nu cred că aș fi dorit să aflu ceva anume.

Giulia Nahmany între viața personală și viața profesională

Giulia Nahmany a fost nevoită să facă o mulțime de sacrificii pentru a atinge succesul. Aceasta a învățat de mică faptul că trebuie să muncească pentru lucrurile pe care și le dorește cu adevărat. Disciplina și perseverența au ajutat-o în tot ceea ce și-a propus. O altă femeie determinantă este Andreea Marin. Descoperă mai multe despre aceasta în seria de interviuri din AntenaPLAY.

– Cum te împarți între atâtea activități?
– Este o întrebare pe care o primesc destul de des. Mă împart pentru că mi-am cultivat disciplina interioară și încerc să fiu organizată, să fiu foarte atentă la energia mea și la modul în care o folosesc. Energia este viață și când ai o energie peste tot și nu reușești să o dirijezi, atunci nu mai ești în focus.

– Câte ore lucrezi pe zi?
– Prea multe. Lucrez prea mult și asta e ceva la care muncesc. Încerc să învăț să lucrez mai puțin și să-mi spun stop. Mereu am impresia că tot ce fac parcă nu este suficient. Dacă există o lecție pe care trebuie să o învăț este să știu să spun stop.

– Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru actorie?
– De mică am știut că vreau să fiu actriță. De mică intram în diferite personaje și stăteam cu orele în oglindă. Eu cred că astea sunt lucruri care vin din interior. Acestea sunt lucrurile din tine, din momentul în care te naști.

– Care a fost cea mai dificilă experiență din cariera ta?
– Cea mai dificilă experiență a fost să ies din zona de confort, să plec de casă și să-mi las copiii. Am avut un proiect pe care l-am acceptat și a fost extrem de dificil să stau departe de copiii mei.

– Există un principiu de la care nu te abați niciodată?
– Nu mint. Prefer să spun adevărul așa cum este, chiar dacă uneori este dureros. Cine mă cunoaște știe că sunt o persoană care nu poate.

– Dacă ai putea să influențezi populația feminină, în ce direcție ai vrea să o faci?
– Asta este una dintre misiunile mele. Îmi doresc să ajut femeile să își descopere puterea interioară. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×