Reclamă

Andreea Marin, surprinzătoare și zâmbitoare la CaTine.ro: „Nu mă plâng de nimic și nu am regrete”

Cu peste 30 de ani de carieră în televiziune, Andreea Marin continuă să aibă apariții surprinzătoare, cu multe emoții și temeri în fața camerelor de filmat. Chiar dacă experiența și profesionalismul sunt cuvintele care o descriu cel mai bine, Andreea ne-a demonstrat la interviul CaTine.ro că bunătatea este cea mai mare calitate a ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 mai 2023, 11:00 / Actualizat: 11 mai 2023, 18:24

Deși sunt mulți cei care cred și spun cu tărie că o cunosc pe Andreea Marin, puțini sunt cei care știu cu adevărat lucruri de valoare despre ea. Despre cine este Andreea Marin omul, femeia și mama.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De aceea, am invitat-o la interviurile CaTine.ro, iar răspunsurile ei la întrebările noastre au fost cele care ne-au ajutat să vedem și detaliile pe care nu le-a lăsat să se observe ani la rând în aparițiile de pe micul ecran.

Andreea Marin, surprinzătoare și zâmbitoare la CaTine.ro

Chiar dacă acum nu mai are apariții regulate la TV, acest lucru nu înseamnă că a făcut un pas înapoi în carieră. Dimpotrivă, Andreea Marin, cu experiența pe care a acumulat-o de-a lungul anilor în media, este acum omul de la care cei care vor să facă cu dragoste această meserie, pot învăța multe, la cele mai înalte cote.

– Dintre proiectele tale actuale, care îți este cel mai drag în acest moment?
– Chiar cel ce ne aduce în spațiul în care ne aflăm, Creative HUB Voice and Visibility. Este un HUB multimedia pe care l-am clădit pe timp de pandemie și care are tot ce e necesar din punct de vedere tehnic, estetic, astfel încât activitatea de televiziune, media, promovare, absolut tot ceea ce fac se creează în aceste spații.

Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la cei pe care i-ai întâlnit în meseria ta?
– Mi-am confirmat o lecție pe care o știam de la tata și care e motto-ul meu de viață: că nu există nu se poate. Sunt atâtea situații de viață pe care le-am întâlnit. Sunt atâtea vieți care au trecut prin propria mea viață. Dar un lucru știu: când depinde de noi, nu există nu se poate.

Reclamă

Ce provocări a întâmpinat Andreea Marin în 30 de ani de carieră în televiziune

– Care sunt provocările majore ca om de televiziune?
– Nu aș mai putea spune că există provocări majore pentru mine. Am învățat multe în acești 30 de ani. Provocarea acestor timpuri și nu doar pentru mine este să pui valorile autentice față în față cu non-valorile. Din păcate, trăim într-o lume în care pe micul ecran nu mai apar oameni care au ceva de spus, ci pretind că sunt oameni de televiziune, oameni care nu au legătură cu această meserie.

– Cum a fost pentru tine la 25 de ani să intri într-o proiect atât de mare precum „Surprize, surprize!”? Ai avut temeri?
– Bineînțeles. Nu că am avut temeri, am avut o criză de panică și am început să plâng și nu mai puteam să mă opresc. Valeriu Lazarov, care mi-a fost ca un tată și mentor în această meserie, a venit, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus: „Eu am încredere. Știu ce știi, știu ce poți și nu trebuie să te copleșească că publicul care te privește este larg”.

Reclamă

– Aș vrea să știu care este momentul când ai dobândit încrederea în tine?
– Teamă există mereu. Chiar și acum, după 30 de ani, pentru că teama e legată de emoție, de dorința de a fi cel mai bun. Nici nu știu cum ar putea fi meseria aceasta fără emoții. Nu caut să mă feresc de emoție. Ea este cea care stârnește adrenalina.

Vezi aici toate interviurile realizate de echipa Catine.ro.

Ce spune Andreea Marin despre copilăria sa

Atunci când copilăria a devent subiect de discuție în interviul nostru, mimica Andreei s-a schimbat rapid. Deși a fost o perioadă fericită a vieții sale, cea care a format-o în omul pe care îl admirăm acum, a fost și o etapă marcată de o pierdere care nu poate fi descrisă în cuvinte. Pierderea mamei la vârsta de numai 9 ani a responsabilizat-o enorm și a făcut-o să se pregătească cu pași mai rapizi spre viața de adult.

– Prin ochii adultului de azi, cum ai descri-o pe fetița Andreea?
– Devenită matur de la o vârstă destul de fragedă, de la 9 ani, atunci când mama a devenit înger, și luând prea multe responsabilități pe umeri, îți spun sincer. E și un lucru care mi-a folosit în viață, am făcut mai devreme toate nebuniile. Voiam să mă descurc cu orice preț, am reușit, dar am sărit niște etape ale copilăriei, care sunt necesare. Pe de altă parte însă, am avut o viață plină și o am în continuare. Nu mă plâng de nimic și nu am regrete.

– Dacă ar fi să o ai acum pe fetița Andreea în fața ta și printr-o îmbrățișare să-i vindeci o rană, care ar fi aceea?
– Teama că cei dragi se duc unul câte unul la cer. Așa s-a întâmplat în viața mea. Acum sunt cumva cel mai vârstnic om din familia mea, când vorbim de rude de sânge. Nu e ușor să vezi că pierzi oameni dragi. Și e o rană perpetuă, nu e ceva ce trece sau ce trece ușor. Ca matur înțeleg rostul lucrurilor normale. Pe de altă parte nu spune nimeni că e ușor.

– Cu ce îți hrănești astăzi copilul interior?
– Cu lucrurile pe care le face fiica mea. E foarte asemănătoare mie. Ea nu știe, dar mă mir mereu de asemănările dintre noi. Cu mâinile care se odihnesc pe clapele unui pian, cu o carte bună, cu iubire, cu micile bucurii ale vieții.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Andreea Marin, fotografie portret pentru CaTine.ro
Aparițiile Andreei Marin au fost mereu atent analizate și discutate în presa din România / CaTine.ro

Violeta este cea mai mare realizare a Andreei Marin

– Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la fiica ta, Violeta?
– Să ascult. Sunt o mare vorbăreață și în același timp un om foarte energic. Un om care e într-o continuă întrecere între rapiditatea vorbelor și cea a faptelor. Copilul meu m-a învățat să mă domolesc și să ascult.

– Violeta ar vrea să urmeze pașii mamei sale în televiziune?
– Nu, deși are calități asemănătoare, ne asemănăm foarte bine, însă ea se îndreaptă spre Drept acum.

– Cum vezi tu relația dintre Violeta și Radu?
– În primul rând, ei seamănă foarte bine. În al doilea rând, sunt tare frumoși împreună și e o iubire extraordinară între ei, sunt foarte legați. Se sprijină, petrec timp împreună. Nimic nu m-ar putea bucura mai mult. Și îi sprijin la rândul meu.

Cum definește Andreea Marin o femeie puternică și ce trucuri de înfrumusețare aplică ea

Aparițiile Andreei Marin au fost mereu atent analizate și discutate în presa din România. De la ținutele pe care le poartă și până la trucurile de înfrumusețare pe care le aplică, toate acestea au fost cândva subiecte de presă mondenă. Cu toate acestea, Andreea spune ori de câte ori are ocazia că nu acestea sunt elementele care definesc o femeie în adevăratul sens al cuvântului.

– Cum definești tu o femeie puternică?
– O femeie puternică nu e doar cea care reușește să facă multe lucruri singură sau să facă bani. O femeie puternică e și cea care găsește un echilibru între feminitate și celelalte realizări ale ei. Cred că acesta e cel mai greu lucru de realizat.

– Ai împărtășit public problemele tale cu depresia și anxietatea. Ce mesaj ai pentru cei care se confruntă cu astfel de probleme?
– Am mai spus-o și o repet. Depresia e o boală, nu e o vină și se vindecă. Tratată bine, față în față cu specialiști și oamenii potriviți, se vindecă. Poate însemna o perioadă de câteva luni, dar e doar o perioadă și e bine să știm asta.

– Ce din partenerul tău te face să fii tu?
– În primul rând, bunătatea. Cred foarte mult în bunătate ca liant între oameni. Nu văd posibilitatea de a mai fi lângă cineva care nu împărtășește aceleași valori. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am un astfel de om lângă mine. În bunătate vezi frumusețe, în frumusețe vezi speranță, iar în speranță vezi lumină.

Secretele de înfrumusețare ale Andreei Marin

– Ce nu ar trebui să lipsească niciodată din garderoba unei femei ca să se simtă frumoasă, fericită?
– Nu garderoba te face fericită. Dar rujul roșu, de exemplu te poate face să te simți feminină cu adevărat. Nu aș crede că aceste mici artificii care țin de exterior te pot face să te simți mai bine. Puterea e în tine ca femeie. Să ai grijă de tine e cu totul altceva.

– Ne poți dezvălui câteva trucuri de îngrijire personală?
– Lucrurile sunt simple în ceea ce mă privește. În primul rând, tenul trebuie să fie demachiat și cât mai curat, cât mai mult timp din zi. După ce această filmare se încheie, eu mă voi demachia. Am o întreagă zi la birou, am și întâlniri, dar eu pot foarte bine să le parcurg și fără aceste accesorii. Cred că e necesar să lăsăm tenul să respire. Sfatul meu este hidratarea și demachierea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×