Reclamă

Feli, despre copilărie și rolul de mamă: „Visez, mă bucur de viață, de oameni, sunt aceeași copilă curioasă”

Feli are acum 36 de ani, dar este cunoscută în industria muzicală din anul 2012. Talentul, frumusețea, sufletul cald, pasiunea pentru muzică, toate acestea au făcut-o să fie apreciată și să rămână un nume constant într-o industrie în care aprecierea fanilor contează mai mult decât orice pentru a fi vizibil în topuri și pe radio. Hai să aflăm mai multe despre Feli într-un interviu CaTine.ro.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 mai 2023, 15:19 / Actualizat: 23 mai 2023, 8:11

Chiar dacă a fost destul de transparentă cu publicul ei atunci când a avut perioade mai puțin fericite în viața sa, când a luat decizii importante sau când a avut parte de cele mai frumoase momente, mai sunt lucruri pe care Feli le poartă în suflet și despre care nu a vorbit până acum.

Feli Donose, despre copilărie și rolul de mamă

Feli spune adesea despre ea că este încă un copil care își hrănește sufletul cu lucruri mici, dar care contează cu adevărat. Chiar și inspirația ei vine doar în momentele în care se simte împăcată cu sine. Deși la început muncea foarte mult și nu își permitea să aibă grijă și de ea, în ultimul timp și-a dat seama că odihna este primordială și că funcționează totul mult mai bine atunci când a dormit sau când a avut parte de activități frumoase cu oamenii dragi sufletului ei.

– Povestește-ne câteva lucruri care crezi că te-au modelat pentru cine ești astăzi?
– Sunt foarte multe. Aș spune copilăria mea, prietenii, familia, ce am trăit, experiențele din copilărie, adolescență și viața pe mai departe până acum. Sunt într-o continuă călătorie.

– Prin ochii adultului de azi, cum ai descri-o pe fetița Felicia?
– Felicia mică era un copil tare iubăreț și cald și cu nevoie de iubire constantă. Practic tot ce se întâmplă și azi, că și acum am aceleași nevoi. Mi le și doresc și le și ofer. Cred că singura diferență e maturitatea, pentru că sufletește eu tot cea mică sunt. Visez, mă bucur de viață, de oameni, sunt aceeași copilă curioasă, nerăbdătoare, încăpățânată.

– Dacă ar fi să o ai acum pe fetița Felicia în fața ta și printr-o îmbrățișare să-i vindeci o rană, ce i-ai vindeca?
– În copilărie ni se formează mai multe răni. Rana de abandon, rana de trădare. Sunt mai multe răni acolo, care tot revin în fel și fel de situații.

Reclamă

– Cu ce îți hrănești astăzi copilul interior?
– Dulciuri. Îi dau muzică în continuare și toate îmbrățișările astea de care îți spun și totuși nu îi dau destul. Viața de adult te împinge să faci lucruri serioase, care îți iau atenția de iubirea de sine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Feli, pe un fotoliu, picior peste picior, la CaTine.ro
Feli este mama unei fetițe superbe de 4 ani pe nume Nora Luna / CaTine.ro
Reclamă

Feli are o relație specială cu Nora Luna

Feli este mama unei fetițe superbe de 4 ani, pe nume Nora Luna. Deși artista a încercat să o țină departe de ochii lumii încă de când a adus-o pe lume, anul trecut micuța a apărut într-un videoclip de-ale mamei sale. „Adu-ți aminte” este numele piesei: Nu era în plan să apară Nora Luna în clip. În mintea mea ea încă e micuță – micuță, dar când am primit propunerea de la scenarista Raluca Netca, am acceptat instant, pentru că mi s-a părut firesc și frumos„, a spus artista la vremea respectivă.

– Care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat de la fetița ta?
– Nora Luna are patru ani și jumătate acum și încă învăț lecția răbdării cu ea. La mine nu exista. Am nevoie de ea pentru firea mea este să fiu și curioasă și nerăbdătoare. Deși nu sunt eu atentă la toate lecțiile ei, din păcate, mă învață și iertarea. Mă iartă imediat și eu mă simt prost. Îmi amintește și ce înseamnă iubirea necondiționată.

– Ce sfat i-ai dat fiicei tale dacă la maturitate se va lovi de prejudecata că a reușit pentru că mama sa e celebră?
– În primul rând cred că Nora Luna nu va avea nevoie de sfaturile mele. Eu o văd de acum că are o personalitate puternică, deși sensibilă. Nu știu acum cum aș sfătui-o, dar dacă ar avea nevoie de ajutorul meu, eu aș fi acolo.

– Care este în prezent relația cu tatăl fetiței tale?
– Foarte bună. Nu e ușor, dar ne descurcăm foarte bine. Ne înțelegem, ne sfătuim. Cătălin e prima persoană pe care o sun atunci când nu mai pot.

Feli și tatăl Norei Luna nu mai formează un cuplu, dar sunt amândoi implicați în creșterea și educația fetiței lor.

Vezi aici toate interviurile realizate de echipa CaTine.ro.

Feli, definiția unei femei puternice

Feli nu a dorit să enunțe definiția unei femei puternice pentru că acesta este un lucru destul de variabil, din punctul ei de vedere. Cu toate acestea, în ochii lumii, Feli este o femeie puternică, care luptă pentru dorințele sale, pentru cariera impecabilă pe care o are și pentru oamenii dragi din viața sa.

– Dacă ți-ar da cineva o cutie cu lucruri pe care le-ai pierdut de-a lungul timpului, ce ai căuta prima dată?
– Încrederea că tot ce trăiesc și tot ce simt e exact ce trebuie.

– Ce ai învățat despre tine în clipele delicate ale vieții?
– Am învățat despre mine că am un instinct de supraviețuire extraordinar de șmecher. O zic cu o mândrie sănătoasă. E foarte urât din partea mea, dar în momentele în care văd negru, uit câtă lume mă iubește. Dar mereu am avut oameni în jurul meu care m-au iubit și care au avut grijă de mine, dar care m-au iubit în feluri diferite.

– Care este definiția unei femei puternice din punctul tău de vedere?
– Fiecare femeie percepe puterea într-un anume fel. Pentru mine, femeia puternică e femeia care are curaj, dincolo de sensibilitatea ei. O femeie puternică e femeia care își dă voie să fie sensibilă într-o perioadă în care în mod normal nu ar trebui să arate.

– Ce meserie ai avea în prezent dacă nu ai fi cântăreață?
– Aș fi babysitter. Stai un pic că am 37 de ani. Aș avea o grădiniță. Iubesc foarte mult lumea copiilor, dar cred că în continuare aș fi pe partea de artă, de scris, de songwriting, de vers.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×