Reclamă

Sonia Simionov, despre putere și determinare: „Zâmbetele sportivilor ascund multe compromisuri”

În fiecare săptămână ne dorim să te inspirăm cu poveștile invitatelor noastre. De data aceasta ne-am bucurat de prezența Soniei Simionov. Ne-am dorit să o cunoaștem mai bine și să aflăm mai multe detalii despre parcursul său profesional. Sonia Simionov a acceptat invitația noastră și ne-a oferit un interviu în exclusivitate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 noiembrie 2023, 15:27 / Actualizat: 6 decembrie 2023, 9:28

Fiecare om ascunde în spatele său o poveste de viață care îl definește și îl face să fie autentic. Sonia Simionov este una dintre femeile care ne inspiră cu experiențele pe care le-a trăit. Are o carieră de succes în jurnalism, iar prima parte a vieții sale a fost dedicată sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sonia Simionov, despre putere și determinare

Sonia Simionov este exemplul unei femei puternice și muncitoare. Perseverența, motivația, dedicarea și ambiția au ajutat-o pe să ajungă întotdeauna acolo unde și-a propus. Sonia a fost campioană la înot, la juniori. Mai mult, aceasta a fost campioană națională la biliard, iar despre această pasiune ne-a povestit și nouă mai multe.

–        Cum ai descrie stilul tău de viață?
–        Tumultos.

–        Cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te știu cei din jur?
–        Emotivă, empatică și sensibilă.

–        Ce loc au biliardul și înotul în viața ta?
–        Biliardul e acum o pasiune pentru că nu mai am timp de performanță. Pe mine, bărbații m-au subestimat o viață întreagă la biliard. Imaginează-ți cât de plăcut e pentru o femeie să bați un bărbat la un meci. Înotul e în continuare foarte important pentru mine, dar nu mai am timp să fac performanță. Cred că asta aș schimba, aș schimba momentele în care am făcut o săritură și m-am accidentat și n-am mai putut să practic înotul la fel. Zâmbetele sportivilor ascund multe compromisuri.

Reclamă

–        Pe ce loc simți că te afli pe lista ta de priorități?
–        Pe locul doi.

–        Cum te pregătești pentru plecarea în zone periculoase?
–        Nu mă mai pregătesc. M-am pregătit suficient. Nu se întâmplă nimic diferit. Aici e diferența dintre America Express și zona de război. Zona de război e la fel peste tot, în America Express fiecare zi e diferită. Nu mă mai pregătesc pentru zonele de conflict, elementele surpriză sunt destul de rare. Am o minimă pregătire militară pentru a respecta regulile din zona de conflict.

–        Care este din punctul tău de vedere definiția unei femei puternice?
–        Să nu subevalueze pe nimeni. Nu e vorba doar despre femei, ci despre oameni în general.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sonia Simionov într-un tricou alb cu un sacou negru la interviul echipei CaTine.ro
Sonia Simionov este una dintre femeile care ne inspiră ori de câte ori apare în public / CaTine.ro

Sonia Simionov ne-a povestit despre copilăria sa

Familia a jucat un rol esențial în viața Soniei. Părinții au fost cei care au îndrumat-o în cariera pe care a ales-o, dar și cei care au susținut-o în tot ceea ce și-a propus să facă. Copilăria Soniei a fost una plină de momente simple, dar magice. Jurnalista ne-a povestit cu mult drag despre lucrurile pe care le-a învățat de la cei care i-au fost mereu un exemplu, părinții săi.

–        Care e amintirea ta preferată din copilărie?
–        Localitatea natală a tatălui meu, Caraorman. Este locul în care am cele mai pure amintiri.

–        Cum te-a modelat locul natal pentru ceea ce ești azi?
–        E locul natal al tatălui meu. Nu știu cât m-a modelat, dar acolo am trăit cu bunica. Oamenii munceau mult prea mult pentru a dobândi puțin, puținul de care ne bucuram. Părinții ne lăsau la Caraorman prin vacanțe. Făceam orice acolo. Mergeam cu animalele, pescuiam cu bețe din stuf, tata ne învățasem cum să ne facem o undiță.

–        Ce rol au jucat părinții tăi în alegerile profesionale de până acum?
–        Părinții mei au jucat un rol uriaș în materie de presiune. Tatăl meu a ajuns doctor în fizică nucleară, iar mama laborant specialist în spectrometrie gama. Valorile pe care părinții mei le-au avut în evoluția lor spectaculoasă au fost imprimate în mine.

–        Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama ta?
–        Să nu faci compromisuri.

–        Ce lecție a învățat mama ta de la tine?
–        Să ierți, dar să nu uiți.

–        Ce lucru îți amintește de mama ta?
–        Cred că obiectele religioase. Am apreciat enorm că o femeie născută la țară, cum e mama mea, a reușit să înțeleagă convingerile mele, motiv pentru care eu am reușit să înțeleg convingerile ei. Mă uit la un obiect religios cu drag pentru că știu că mama mea crede în asta.

Cum a arătat experiența de la America Express pentru Sonia Simionov

Sonia Simionov a făcut o echipă de excepție împreună cu Iuliana Pepene. Pe Iuliana o poți cunoaște mai bine urmărind interviul acordat echipei CaTine.ro. Cele două și-au unit forțele și s-au alăturat echipelor care s-au întrecut în competiția America Express – Drumul Soarelui, disponibilă online doar în AntenaPLAY.

–        Care a fost cel mai frumos loc în care ați fost în cadrul competiției America Express?
–        Cred că trecerea din Columbia în Ecuador. A fost unul dintre puținele momente în care mi-a părut rău că nu am la mine un telefon. Relieful Ecuadorului este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care l-am văzut vreodată.

–        Care e cel mai rău lucru pe care l-ai mâncat în America Express?
–        Nu prea am mâncat, am preferat penalizările. Eu iubesc foarte tare animalele, dar unele tradiții mi-au fost de neînțeles.

–        Ce e foarte dificil în cursa pentru ultima șansă?
–       Cursa are foarte multe probe și nu foarte multe lucruri țin de noroc. Asta înseamnă că norocul la autostop nu mai are un rol la fel de puternic. Cursa pentru ultima șansă este cea mai frumoasă din tot concursul, dar este cea mai obositoare. Nu vrei să fii acolo, dar te distrezi când ești acolo.

–        Ce experiență te-a bucurat cel mai mult?
–        Ți-o pot spune, dar nu s-a difuzat. Ploua de nouă ore, iar noi de șapte ore stăteam în stradă. Totul era o apă. M-am așezat pe o bordură, am pus rucsacul pe jos și eu m-am pus peste el. În momentul acela a apărut o fetiță de șase ani. Nu vrei să știi în câtă sărăcie stătea copilul ăsta. Un copil a venit să ne dea tot ce avea el doar ca să ne fie nouă mai bine.

Dacă îți dorești să o vezi pe Sonia Simionov determinată și puternică, atunci poți urmări evoluția ei în cadrul emisiunii America Express – Drumul Soarelui. Episoadele se găsesc integral în Antena PLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×