Reclamă

Sonia Simionov, despre putere și determinare: „Zâmbetele sportivilor ascund multe compromisuri”

În fiecare săptămână ne dorim să te inspirăm cu poveștile invitatelor noastre. De data aceasta ne-am bucurat de prezența Soniei Simionov. Ne-am dorit să o cunoaștem mai bine și să aflăm mai multe detalii despre parcursul său profesional. Sonia Simionov a acceptat invitația noastră și ne-a oferit un interviu în exclusivitate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 noiembrie 2023, 15:27 / Actualizat: 6 decembrie 2023, 9:28

Fiecare om ascunde în spatele său o poveste de viață care îl definește și îl face să fie autentic. Sonia Simionov este una dintre femeile care ne inspiră cu experiențele pe care le-a trăit. Are o carieră de succes în jurnalism, iar prima parte a vieții sale a fost dedicată sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sonia Simionov, despre putere și determinare

Sonia Simionov este exemplul unei femei puternice și muncitoare. Perseverența, motivația, dedicarea și ambiția au ajutat-o pe să ajungă întotdeauna acolo unde și-a propus. Sonia a fost campioană la înot, la juniori. Mai mult, aceasta a fost campioană națională la biliard, iar despre această pasiune ne-a povestit și nouă mai multe.

–        Cum ai descrie stilul tău de viață?
–        Tumultos.

–        Cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te știu cei din jur?
–        Emotivă, empatică și sensibilă.

–        Ce loc au biliardul și înotul în viața ta?
–        Biliardul e acum o pasiune pentru că nu mai am timp de performanță. Pe mine, bărbații m-au subestimat o viață întreagă la biliard. Imaginează-ți cât de plăcut e pentru o femeie să bați un bărbat la un meci. Înotul e în continuare foarte important pentru mine, dar nu mai am timp să fac performanță. Cred că asta aș schimba, aș schimba momentele în care am făcut o săritură și m-am accidentat și n-am mai putut să practic înotul la fel. Zâmbetele sportivilor ascund multe compromisuri.

Reclamă

–        Pe ce loc simți că te afli pe lista ta de priorități?
–        Pe locul doi.

–        Cum te pregătești pentru plecarea în zone periculoase?
–        Nu mă mai pregătesc. M-am pregătit suficient. Nu se întâmplă nimic diferit. Aici e diferența dintre America Express și zona de război. Zona de război e la fel peste tot, în America Express fiecare zi e diferită. Nu mă mai pregătesc pentru zonele de conflict, elementele surpriză sunt destul de rare. Am o minimă pregătire militară pentru a respecta regulile din zona de conflict.

–        Care este din punctul tău de vedere definiția unei femei puternice?
–        Să nu subevalueze pe nimeni. Nu e vorba doar despre femei, ci despre oameni în general.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sonia Simionov într-un tricou alb cu un sacou negru la interviul echipei CaTine.ro
Sonia Simionov este una dintre femeile care ne inspiră ori de câte ori apare în public / CaTine.ro

Sonia Simionov ne-a povestit despre copilăria sa

Familia a jucat un rol esențial în viața Soniei. Părinții au fost cei care au îndrumat-o în cariera pe care a ales-o, dar și cei care au susținut-o în tot ceea ce și-a propus să facă. Copilăria Soniei a fost una plină de momente simple, dar magice. Jurnalista ne-a povestit cu mult drag despre lucrurile pe care le-a învățat de la cei care i-au fost mereu un exemplu, părinții săi.

–        Care e amintirea ta preferată din copilărie?
–        Localitatea natală a tatălui meu, Caraorman. Este locul în care am cele mai pure amintiri.

–        Cum te-a modelat locul natal pentru ceea ce ești azi?
–        E locul natal al tatălui meu. Nu știu cât m-a modelat, dar acolo am trăit cu bunica. Oamenii munceau mult prea mult pentru a dobândi puțin, puținul de care ne bucuram. Părinții ne lăsau la Caraorman prin vacanțe. Făceam orice acolo. Mergeam cu animalele, pescuiam cu bețe din stuf, tata ne învățasem cum să ne facem o undiță.

–        Ce rol au jucat părinții tăi în alegerile profesionale de până acum?
–        Părinții mei au jucat un rol uriaș în materie de presiune. Tatăl meu a ajuns doctor în fizică nucleară, iar mama laborant specialist în spectrometrie gama. Valorile pe care părinții mei le-au avut în evoluția lor spectaculoasă au fost imprimate în mine.

–        Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama ta?
–        Să nu faci compromisuri.

–        Ce lecție a învățat mama ta de la tine?
–        Să ierți, dar să nu uiți.

–        Ce lucru îți amintește de mama ta?
–        Cred că obiectele religioase. Am apreciat enorm că o femeie născută la țară, cum e mama mea, a reușit să înțeleagă convingerile mele, motiv pentru care eu am reușit să înțeleg convingerile ei. Mă uit la un obiect religios cu drag pentru că știu că mama mea crede în asta.

Cum a arătat experiența de la America Express pentru Sonia Simionov

Sonia Simionov a făcut o echipă de excepție împreună cu Iuliana Pepene. Pe Iuliana o poți cunoaște mai bine urmărind interviul acordat echipei CaTine.ro. Cele două și-au unit forțele și s-au alăturat echipelor care s-au întrecut în competiția America Express – Drumul Soarelui, disponibilă online doar în AntenaPLAY.

–        Care a fost cel mai frumos loc în care ați fost în cadrul competiției America Express?
–        Cred că trecerea din Columbia în Ecuador. A fost unul dintre puținele momente în care mi-a părut rău că nu am la mine un telefon. Relieful Ecuadorului este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care l-am văzut vreodată.

–        Care e cel mai rău lucru pe care l-ai mâncat în America Express?
–        Nu prea am mâncat, am preferat penalizările. Eu iubesc foarte tare animalele, dar unele tradiții mi-au fost de neînțeles.

–        Ce e foarte dificil în cursa pentru ultima șansă?
–       Cursa are foarte multe probe și nu foarte multe lucruri țin de noroc. Asta înseamnă că norocul la autostop nu mai are un rol la fel de puternic. Cursa pentru ultima șansă este cea mai frumoasă din tot concursul, dar este cea mai obositoare. Nu vrei să fii acolo, dar te distrezi când ești acolo.

–        Ce experiență te-a bucurat cel mai mult?
–        Ți-o pot spune, dar nu s-a difuzat. Ploua de nouă ore, iar noi de șapte ore stăteam în stradă. Totul era o apă. M-am așezat pe o bordură, am pus rucsacul pe jos și eu m-am pus peste el. În momentul acela a apărut o fetiță de șase ani. Nu vrei să știi în câtă sărăcie stătea copilul ăsta. Un copil a venit să ne dea tot ce avea el doar ca să ne fie nouă mai bine.

Dacă îți dorești să o vezi pe Sonia Simionov determinată și puternică, atunci poți urmări evoluția ei în cadrul emisiunii America Express – Drumul Soarelui. Episoadele se găsesc integral în Antena PLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×