Reclamă

Simona Gherghe este iubitoare CaMama. Prezentatoarea TV își iubește necondiționat copiii

Simona Gherghe este o fire energică, amițioasă, empatică și iubitoare. Și pentru că a avut un „mentor” foarte bun care a învățat-o ce înseamnă să iubești un om până în cea mai mică celulă a corpului, putem spune că Simona Gherghe este iubitoare CaMama.

Publicat: 3 martie 2023, 10:51 / Actualizat: 4 martie 2023, 10:00

CaMama este cel mai nou proiect al CaTine.ro. Interviurile cu vedetele care au acceptat și recunosc că sunt CaMama ne-au demonstrat cât de puțin am însemna ca oameni fără să avem un sprijin pe care să ne bazăm necondiționat și care să ne iubească și să ne asculte la orice oră din zi și din noapte.

Simona Gherghe este iubitoare CaMama

Simona Gherghe a menționat-o de foarte multe ori pe mama sa în interviurile pe care le-a dat de-a lungul timpului.

Mama este cea care a ajutat-o și i-a fost alături când a plecat să-și găsească drumul în viață și tot mama este cea care o ajută și acum să înțeleagă cel mai bine rolul de mamă pentru copiii ei, Ana și Vlad.

– La ce anume ești deja CaMama?
– CaMama sunt în ceea ce privește iubirea pentru copiii mei pentru că de abia după ce am devenit la rândul meu mamă am învățat ce înseamnă să iubești așa necondiționat. Să iubești până în cea mai mică celulă a corpului tău. Cred că de abia acum o înțeleg pe mama.

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Aici am foarte mult de lucru pentru că mama este modelul meu de femeie și modelul meu de devotament. Mama este cel mai devotat om pe care eu îl cunosc. Devotat familiei, devotat nepoților, nouă, tatălui meu.

Reclamă

– Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama ta?
– Toate sfaturile de la mama sunt bune. Chiar și atunci când să spunem că ne contrăm sau poate că mi se pare mie că mă pricep mai bine la o treabă, timpul îmi dovedește că mama a avut dreptate. Mama, cu flerul ei, cu intuiția ei, cu răbdarea ei, cu felul de a vedea lucrurile prin experiența pe care o are, mi-a dovedit că într-adevăr cam are dreptate.

– Ce vorbă sau expresie îți spunea cel mai des?
– Mama nu are expresii pe care să le repete, dar cred că orice sfat de la mama este întotdeauna binevenit. Mă consult foarte mult cu mama. Și când am o problemă care ține de copii și când am o problemă de organizare. Am sunat-o și se rezolvă întotdeauna. Mama este oxigenul nostru și o spune mai convins soțul meu.

Reclamă

Mama Simonei Gherghe este ajutor de nădejde în familia prezentatoarei

De când au venit pe lume Ana și Vlad, mama Simonei a fost femeia care a ajutat-o să obțină un echilibru între viața personală și carieră.

Tot mama este cea care a stat cinci ani în casa prezentatoarei și le-a permis fiicei și ginerelui ei să-și ducă mai departe proiectele în care erau implicați, fără grija că cei mici nu sunt îngrijiți și iubiți așa cum trebuie să fie un copil.

Simona Gherghe poate fi urmărită de luni până vineri, de la 14:00 la 16:00, la emisiunea Mireasa, pe Antena 1 și exclusiv în AntenaPLAY.

– Când ai supărat-o cel mai tare pe mama?
– Am supărat-o o dată când am născut-o pe Ana. Cred că avea Ana vreo două luni. M-am apucat eu să spun că de fapt ar fi mai bine să vină o bonă cu noi și că mamaie să meargă la ea acasă. A luat-o foarte personal și s-a supărat și a plâns. Cred că o să regret toată noaptea lacrimile mamei de atunci.

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu din anul 2017. Cununia religioasă a celor doi a avut loc un an mai târziu, în 2018. Din dragostea lor s-au născut doi copii absolut minunați, Ana Georgia și Vlad Ioan.

Soțul Simonei Gherghe a îmbrățișat și el mulți ani cariera de jurnalist, dar apoi a devenit consultant politic. Mama Simonei joacă un rol important și în viața lui Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea TV a mărturisit că soțul ei spune că nu există o mamă ca mama pe care o are ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×