Reclamă

Ana Bodea îi seamănă foarte mult mamei sale. Actrița este deja CaMama și e mândră de asta

Ana Bodea este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului. Și pentru că fanii sunt din ce în ce mai curioși să afle cât mai multe lucruri despre ea, Ana a acceptat să facă parte din cel mai nou proiect CaTine.ro, campania CaMama. Ana Bodea îi seamănă foarte mult mamei sale, lucru spus chiar de ea, așa că ne bucurăm să o avem din nou alături de noi în studio ca să aflăm mai multe despre relația pe care o are cu femeia care i-a dat viață.

Publicat: 2 martie 2023, 15:27 / Actualizat: 13 iulie 2023, 16:34

În luna martie a fiecărui an celebrăm mamele, bucuria, fericirea și reîntoarcerea naturii la viață. CaMama este un proiect care aduce în lumina reflectoarelor celebrități care au o relație specială cu femeia care le-a dat viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bodea îi seamănă foarte mult mamei sale

Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și disponibil exclusiv online în AntenaPLAY. Chiar dacă mama sa este cea care a înscris-o la audițiile pentru Teatrul Bolșoi și i-a transmis încrederea că va reuși, Ana a renunțat și s-a regăsit în actorie. Numele complet al actriței din Lia – Soția soțului meu este Ana Beatrice Bodea.

Telespectatorii pot să urmărească producția Lia – Soția soțului meu în fiecare joi, de la ora 20:30, pe Antena 1.

– La ce anume ești deja CaMama?
– Suntem foarte asemănătoare în primul rând. Adică lumea ne confundă foarte ușor pentru că semăn foarte mult cu ea. În afară de impactul fizic, cred că la modul în care iubim. A fost prima persoană care mi-a arătat ce e iubirea adevărată și de la ea am învățat cum să iubesc.

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Cred că la înțelepciune și la modalitatea de a găsi o soluție pentru orice. Orice problemă am, dacă vorbesc cu mama, găsește imediat o soluție. Îmi dă cele mai bune sfaturi. Mă și calmează foarte ușor.

Reclamă

– Care este cel mai bun sfat primit de la mama ta?
– De-a lungul timpului mi-a dat atâtea sfaturi care m-au ajutat. Aș putea să zic că m-a sfătuit să trăiesc în prezent, să mă gândesc la ce am acum în momentul acesta. Să mă bucur pentru prezent.

– Ce vorbă sau expresie îți spunea foarte des?
– Îmi spunea foarte des că sunt puternică și mă ajuta să trec peste orice moment de greutate. Și atunci când mă simțeam doborâtă, dar și atunci când aveam nevoie de o încurajare.

– Când ai supărat-o cel mai tare pe mama ta?
– Am o întâmplare amuzantă. Era un brand de haine foarte renumit în străinătate și în fața fiecărui magazin era un tip foarte musculos cu care se poza toată lumea. Și am supărat-o pe la 11 ani când am vrut și eu o poză cu tipul de la intrare.

Reclamă

Pentru ce îi mulțumește Ana Bodea mamei sale

Dacă e ceva care cântărește foarte mult în relația dintre Ana și mama sa atunci este susținerea. Actrița spune că femeia care i-a dat viață a fost și cea care i-a fost alături în toate momentele vieții și care a încurajat-o să meargă mai departe indiferent de obstacole.

Ana i-ar mulțumi în orice clipă mamei sale pentru iubirea pe care i-o poartă. Cu ochii în lacrimi, Ana a spus că mama sa este cea care i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată. De asemenea, îi mulțumește pentru susținere și pentru că pur și simplu există.

Sunt puțini cei care știu că Ana Bodea mai are un frate. Actrița a vorbit cu căldură în voce și despre el, dar și despre faptul că mama lor nu i-a lăsat niciodată pe ei deoparte ca să facă ceva pentru ea. Deși Ana spune că nu este neapărat un lucru corect și ea știe asta, acest lucru a făcut-o să aibă o încredere imensă în femeia care i-a dat viață.

Acest interviu este o surpriză din partea Anei pentru mama sa și a vrut să-i transmită cât de mult o iubește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×