Reclamă

Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”

Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator. Acesta aduce știrile dimineții și ne bucură de fiecare dată cu voie bună și entuziasm. Atunci când nu se află la pupitrul știrilor, Bogdan se bucură de rolul de tată. Prezentatorul TV are acasă doi copii minunați, iar aceștia sunt lumina sufletului său. Te invităm să afli mai multe despre relația pe care Bogdan Alecsandru o are cu cei doi copii ai săi în cadrul interviului DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida.

Publicat: 27 ianuarie 2023, 15:38 / Actualizat: 3 februarie 2023, 10:58

Rolul de tată nu este deloc unul ușor, iar munca se dublează atunci când în viața familiei apare cel de-al doilea copil. Însă Bogdan a încercat întotdeauna să gestioneze fiecare situație cu răbdare și calm. Chiar dacă l-a început s-a temut de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, treptat el a înțeles că diferența mica de vârstă dintre primul și al doilea copil este un avantaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Alecsandru, despre rolul de tată pentru doi copii

Bogdan Alecsandru este tată a doi copii, un băiețel și o fetiță. Matei are deja opt ani, iar Maria, șase. Prezentatorul de știri vorbește tot timpul cu duioșie în glas despre cei doi micuți ai săi. Rolul de tată i se potrivește de minune, iar acest lucru l-am putut remarca și noi cu ușurință.

Venirea pe lume a fiului său a fost una ”idilică”, așa cum descrie chiar Bogdan. Acesta a fost mult mai relaxat la nașterea primului copil. Emoțiile au început să apară atunci când soția sa a rămas însărcinată pentru a doua oară.

Bogdan s-a temut că nu o să fie pregătit să facă față provocărilor de a avea doi copii. Responsabilitatea este una imensă, însă Bogdan pare că a făcut față cu brio. Între copiii săi există o relație strânsă, lucru care nu poate decât să-l bucure.

Prezentatorul de știri își amintește de momentul în care soția sa a venit cu micuța Maria acasă. Acesta ne-a povestit cum fiul său, Matei, i-a pregătit surorii sale un bol cu cereale, dorind să-i ofere de mâncare. Un gest înduioșător, care a sudat și mai mult relația dintre cei doi frățiori.

Reclamă

Bogdan Alecsandru este de părere că diferența mică de vârstă dintre cei doi copii îi face pe aceștia să fie mult mai apropiați unul de celălalt.

Află mai multe despre Bogdan Alecsandru într-un interviu CaTine la Masculin.

Cum se implică Bogdan în educarea copiilor săi

Reclamă

Bogdan Alecsandru recunoaște că ar vrea să fie puțin mai impunător în fața copiilor săi, însă acesta cedează de multe ori în fața dorințelor celor mici. În ciuda faptului că se lasă ușor influențat de cei mici, acesta reușește să îi organizeze foarte bine.

Pentru Bogdan este foarte important ca cei mici să fie disciplinați și să respecte un program. Matei și Maria au nevoie de un program de somn bine pus la punct, pentru a face față tuturor activităților pe care le au pe tot parcursul zilei.

La fel se întâmplă și în cazul alimentației. Deși exist mici excepții de la regulă, Bogdan își dorește ca cei mici să crească armonios și sănătos. Când vine vorba de creșterea lor, Bogdan spune că nu se ghidează după un ”manual de parenting”. El încearcă să-și asculte intuiția și să o urmeze pentru a le influența tot ce este mai bun micuților săi.

Despre el crede că este un tată ”ușor de manipulat” și este convins de faptul că cei mici speculează acest lucru despre el. Bogdan ne-a dezvăluit că fiica sa, Maria, este cea care ”îl șantajează” cel mai des. Prezentatorul TV vede și o latură pozitivă în acest lucru.

Este convins de faptul că personalitatea puternică a Mariei va avea de câștigat atunci când aceasta va crește mai mare.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO! Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Bogdan Alecsandru într-un tricou roz la DePărinți.ro
Bogdan Alecsandru este tată a doi copii, un băiețel și o fetiță / DePărinți.ro

Cum se împart sarcinile în casa familiei lui Bogdan Alecsandru

Prezentatorul TV a povestit cu Mirela Vaida și despre responsabilitățile din casa acestuia. El și soția sa își împart responsabilitățile când vine vorba de îngrijirea celor mici. Bogdan ne-a mărturisit faptul că cei mici nu prea intervin în activitățile gospodărești.

Atunci când erau mici, obișnuiau să se ofere la activitățile de curățenie, însă acum preferă să-și petreacă timpul diferit. Alecsandru este un tată implicat atât în viața copiilor săi, cât și în activitățile casnice. Acesta își dorește să-i fie alături soției sale și să o sprijine în tot ceea ce face.

Bogdan spune că nu este un fan al temelor de acasă. Recunoaște că se implică în verificarea temelor, însă de multe ori este un lucru făcut de nevoie.

Acesta ne-a mărturisit faptul că soția sa este cea care face de obicei temele cu cei mici. Aceasta are mult mai multă răbdare decât el.

Dă-mi voie să recunosc că nu sunt părintele perfect. N-am fost niciodată capabil de asta.

– Bogdan Alecsandru

Ce lecții a învățat Bogdan Alecsandru de la copii săi

Cea mai mare lecție pe care a învățat-o de la copiii săi este aceea de a fi un om bun. Venirea pe lume a copiilor săi l-a făcut să fie un bărbat mult mai sensibil.

Calmul și răbdarea sunt doar câteva elemente pe care le-a dobândit după ce a devenit tată.

Bogdan recunoaște că a fost de multe ori în situația în care ar fi trebui să-și ceară iertare de la copiii săi.

Le-am pus în spate prea multe responsabilități pentru vârsta lor. Trebuie să nu uit că sunt doar niște copii. Pe un copil îl dor cuvintele mai mult decât orice altceva.

– Bogdan Alecsandru

Când se gândește la viitorul copiilor săi, Bogdan spune că este temător uneori. Acesta se teme de provocările din jur. Prezentatorul TV spune că este conectat tot timpul la știri, dată fiind meseria sa, și că îi este imposibil să nu observe lucrurile negative din jurul său.

Acesta se teme de naivitate într-un anturaj și este conștient de faptul că provocările de părinte vor crește pe măsură ce copii săi se vor face mai mari. Este o teamă normală pentru orice părinte, însă acesta încearcă să aibă încredere în alegerile pe care copiii săi le vor face. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×