Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Zarug: „Cred că cel mai mult mi-ar plăcea să fiu un deschizător de drumuri pentru oameni”

Zarug, pe numele lui real, Mihai Dan Zarug, este cunoscut atât în mediul online, cât și la TV. Acesta a participat de-a lungul timpului la show-uri de succes, precum Asia Express: Drumul Împăraților, Chefi la Cuțite sau Te cunosc de undeva! și este în prezent gazda emisiunii Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea unei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului, într-o serie de episoade exclusiv online, care pot fi urmărite în AntenaPLAY. Te invităm să-l descoperi și tu în postura de invitat, într-un interviu exclusiv din seria CaTine La Masculin cu Zarug.

Publicat: 5 decembrie 2022, 15:39 / Actualizat: 6 decembrie 2022, 14:13

De profesie designer vestimentar, acesta s-a remarcat de-a lungul timpului cu un stil nonconformist, cu optimism, carismă și umor. În timp ce unii spun despre el că e diferit, Zarug spune că tot ceea ce face e pentru a se simți fericit și împlinit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine La Masculin cu Zarug

În ciuda faptului că este un om care nu ține prea mult cont de ce spun cei din jur, Zarug știe care îi sunt limitele și face totul cu o pasiune greu de descris în cuvinte. Hai să aflăm mai multe detalii despre viața sa, chiar de la el.

– Ce faci? Cum ești în această perioadă a vieții tale?
– Sunt după o noapte de filmare. Sunt treaz, biped, respir. Sunt bine.

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te știu oamenii de acasă?
– Emotiv, pe alocuri timid, sensibil, sunt pasional. Ieri m-am trezit vorbind despre un subiect care nici măcar nu mă privea. Nu eram direct implicat. M-am oprit când mi-am dat seama că sunt ridicol.

– Ce ai vrea să rămână în mintea oamenilor despre tine?
– Cred că cel mai mult mi-ar plăcea să fiu un deschizător de drumuri pentru oameni, societate în general. Un ambasador al diversității în sensul că să ne obișnuim dracului că nu toată lumea e la fel. Mai departe de atât, istoria ne va înghiție pe toți și nimeni nu-și va mai aminti de noi, nici măcar urmașii noștrii direcți.

Reclamă

Un alt invitat de la interviurile CaTine.ro care a făcut orice pentru pasiunea sa e Johnny Romano.

Ce înseamnă moda pentru Zarug

În ciuda faptului Zarug și-a ales meseria de designer, el a studiat Dreptul. Nu a fost prima lui alegere alegere. A fost atras de scenă, de teatru, dar se pare că sfaturile părinților au contat mai mult. A absolvit facultatea, a profesat doi ani ca jurist, dar și-a dat seama că moda este domeniul care îl împlinește.

Reclamă

– Cum a fost pentru tine drumul în lumea modei?
– A fost foarte pasional drumul în modă. E o activitate care încă mă bântuie pentru că am această pornire să vreau să schimb lucrurile. Să fiu un mic demiurg în universul meu. Dar a fost presărat cu foarte multe dezamăgiri și de tot atâtea reconfigurări de traseu ca să nu le spun resemnări și coborâri de standarde până când mi s-a luat.

– Ce ți-ai cumpărat din primii bani câștigați?
– O porcărie mai mult ca sigur. Nu mai țin minte. Dar ceva foarte scump care nu mi-a trebuit neapărat și pentru care a trebuit să muncesc ceva. Da, da, știu. O pereche de pantofi pe care am dat nouă sute de euro și pe care i-am încălțat de două ori plângând pentru că nu puteai să stai în ei.

– Ce te inspiră când creezi?
– Cel mai mult oamenii și, nici nu știu cum să le spun. Ciudații, hai să zicem așa. Îmi aduc aminte când lucram în fabrică și îmi luam pauze de fumat la geam. Peste stradă locuia o tipă care avea un stil foarte explodat și care mi se părea super tare.

– Ce sacrificii ai făcut de dragul meseriei?
– Tot. Când făceam modă, mi-am vândut un apartament ca să-mi finanțez activitatea, mi-am vândut o mașină. Am fost absent dintr-o relație care era benefică pentru mine, dar eu eram concentrat să fac carieră. Mi-am ignorat prietenii. Tot.

Relația cu părinții și evenimente din copilărie

În ceea ce privește relația cu părinții, în acest interviu CaTine La Masculin cu Zarug am aflat că designer-ul a fost crescut așa cum părinții lui nu au fost. Educația lui a fost diferită de ceea ce au primit părinții lui, tocmai pentru că ei au avut prea multe limitări.

– Ce visai să devii când erai copil?
– Cântăreț, cred. Cântam la grădiniță, la capătul de coardă, în fața blocului, pentru prăjituri de la mamele prietenilor. Asta cu musafir, nu. Nu am vrut niciodată să fiu pompier, deși sunt sexy dracii. De cântat și apoi actor.

– Ce îți hrănește azi copilul interior?
– Tot ce fac. Tot ce fac e hrană pentru spirit. Am decis la un moment dat în viața asta, destul de târziu, dar se pare că în timp util, să-mi urmez instinctele și să fac ceea ce simt și ceea ce trebuie pentru mine și fericirea mea.

Cum a fost relația cu mama ta?
– Părinții mei au avut la rândul lor niște părinți foarte rigizi, care i-au controlat. Ai mei s-au gândit că dacă vor să fie părinți buni, să facă opusul. Eu și fratele meu am fost lăsați un pic de izbeliște. Relația mea cu mama a fost una de amiciție, de confidență, de prietenie. Eu am făcut toată viața mea ce am vrut eu.

– Cine te-a susținut cel mai mult de-a lungul timpului?
– Mama.

– Cum te-a modelat locul natal pentru cine ești azi?
– Eu zic că în bine. M-am născut și am copilărit în Moldova, care e un ținut al decenței. În care ești mai grijuliu față de cel din fața ta, chiar dacă nu-l cunoști. Nu vrei neapărat să-l jignești pe om.

Detalii mai puțin cunoscute despre Zarug

Zarug îi invită în această perioadă pe telespectatori în backstage-ul show-ului, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce vor putea fi urmărite pe AntenaPLAY. S-a descurcat bine în calitate de invitat, dar rolul de host i se potrivește mănușă. Zarug comentează toate momentele amuzante şi interesante din culisele show-ului, transformările si tot ce nu se vede în emisiune.

– Cum e acum la Te cunosc de undeva! în calitate de host, judecând și din postura de concurent?
– A fost foarte stresant și destul de obositor. E o experiență nouă, am făcut ceva ce nu am mai făcut vreodată, m-am văzut în ipostaza de intervievator între ghilimele. Nu prea aveau cum să răspundă la ce orori îi întrebam eu. E un mix de entuziasm și un pic de frică și multă nesiguranță.

De ce ar trebui să țină femeile cont, din punctul lui de vedere

– Cum ai descrie luxul?
– Pentru mine luxul înseamnă în primul și în primul rând calitate.

– Ce nu ar trebui să lipsească niciodată din garderoba unei femei?
– Bunul simț. Altfel cred că e de bun simț să ai un pantalon civilizat, o cămașă, un tricou, o rochie pe care să o poți lua la urgență, un pantof comod, o geantă. Accesoriile mi se par importante.

– Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de-a lungul timpului?
– Să las loc de bună ziua. Nu l-am urmat întotdeauna. Câteodată mi-a părut rău, alteori atât s-a putut.

Care e din punctul tău de vedere definiția unei femei puternice?
– O femei deșteaptă. Ea nu încearcă să păcălească pe nimeni. Știe ce vrea de la ea și de la viață. Un pic de cap.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×