Reclamă

Maria Constantin, feminină și sinceră: „O femeie ar trebui să păstreze mici secrete doar pentru ea”

Maria Constantin este o femeie sinceră și plină de viață. Cântăreața ne-a oferit un interviu în care ne-a povestit mai multe despre viața sa profesională și cea personală. Deși a trecut prin multe provocări de-a lungul timpului, aceasta se simte mai pregătită ca niciodată să-și deschidă sufletul în fața fanilor săi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 noiembrie 2022, 15:45 / Actualizat: 29 noiembrie 2022, 15:07

Maria a fost mai mult decât încântată să ne povestească amănunte din viața sa privată. Cântăreața spune că există nenumărate lucruri pe care fanii nu le cunosc despre ea. Aceasta a fost și motivul pentru care ne-a răspuns cu mult entuziasm tuturor întrebărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Constantin, feminină și sinceră

Maria Constantin este o femeie care a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a rămas mereu sinceră și a încercat să-și urmeze visul. Încă de la o vârstă fragedă, a muncit pentru ceea ce și-a dorit, iar un punct de sprijin important l-au reprezentat părinții săi.

– Cine a fost fetița Maria în copilărie?
– Cred că la înfățișare eram o fetiță, dar la interior eram mai mult un băiețel. Am fost genul de copil nu neapărat ștrengar, dar îmi plăcea să fiu mai băiețoasă.

– Tu ți-ai dorit de mică să fii cântăreață. Devin visele realitate?
– Am trecut prin multe etape în care îmi doream să devin stewardesă, să fac lucruri mărețe. Asta cu muzica a venit de la sine. Fiind la un liceu de muzică și trăind cu muzica în casă așa ne-au educat și pe noi. Am făcut 12 ani de muzică la Liceul de Arte Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu și 4 ani de canto la Conservator. Pasiunea mea a fost muzica clasică.

– Spune-mi două calități fără de care nu ai fi reușit în profesia ta.
– Ambiția și talentul.

Reclamă

– Ți se mai spune astăzi Marilyn Monroe de România? Consideri că te reprezintă?
– Da, chiar da. Cred că datorită aspectului fizic. Eram vopsită blondul acela platinat. Lucrul acesta s-a întâmplat când am făcut un shooting foto, iar oamenii de acolo au spus că noi semănăm.

Cum a arătat copilăria Mariei

Cântăreața ne-a povestit despre primele amintiri pe care le are cu părinții săi, dar și despre cele mai emoționante momente cu cei dragi. Aceasta a primit multe lecții de viață de la cei care i-au fost mereu alături. De altfel, artista spune că unul dintre cele mai frumoase sfaturi pe care le-a primit vreodată a venit chiar de la tatăl său.

Reclamă

– Care este amintirea ta preferată din copilărie?
– Cea mai frumoasă e alături de tatăl meu. Din perioada sărbătorilor de iarnă când mergeam să ne dăm cu sania. Mă distram alături de fratele și de sora mea.

– Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Să știi că mama a fost un pic mai exigentă. Am foarte multe amintiri frumoase cu ea și știu că s-a dedicat, dar în același timp era și destul de exigentă. Nu făceam greșeli mari la școală, dar mă dedicam mai mult muzicii și cumva mama era supărată pe lucrul acesta.

– Cum e relația de acum cu mama ta?
– Este una foarte bună, dar suntem destul de diferite. Cred că semăn mai mult cu tata. M-am apropiat mai mult de ea atunci când tata a plecat dintre noi.

– Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de-a lungul timpului?
– Sfaturi am primit foarte multe, dar cred că de la tatăl meu a venit cel mai bun: „Să fiu eu„. Nu mi-a plăcut niciodată cearta. Eu sunt un om împăciuitor.

Ce spune Maria Constantin despre cariera sa

– Puțini știu, dar tu cânți și operă? Ce a stat la baza stilului muzical pe care tu îl oferi acum?
– Tatăl meu a fost pionul principal. Dacă nu era tata să insiste foarte mult… Asta a fost și din cauza situației financiare. Erau momente în care nu aveam o situație foarte bună și trebuia cumva să-mi ajut părinții. Mergeam cu el la evenimente și cumva m-a motivat să merg pe acest stil muzical. Eu la bază am studiat doar muzică clasică. Am fost olimpică pe țară la flaut. Visele ca să devină realitate trebuie să ai și noroc și să muncești foarte mult.

– Ce alte meserii ai mai încercat înainte?
– Cumva, datorită acestui stil muzical pe care l-am ales nu am fost nevoită să încerc și altceva. Singurul moment în care mă gândeam să ma reorientez a fost când a venit pandemia și cumva noi am fost cei mai afectați. Nu puteam să mergem nici la eveniment, nici la spectacole.

– Cum ai cheltuit primii bani câștigați?
– Nu îmi mai amintesc, dar știu foarte bine cât am primit. Sunt banii de la primul eveniment cu tatăl meu. Dacă salariul mediu pe economie era atunci 700 de lei, eu am primit la vremea respectivă dintr-un singur eveniment 1000 de lei. Tatăl meu a făcut-o ca să mă încurajeze și să știu să prețuiesc și banul.

– Ce simte un artist când stă în fața microfonului, la o secundă să cânte publicului?
– Cred că emoție, despre asta este vorba. Degeaba ai talent, voință, ambiție, dacă nu poți transmite emoție. Acum recent am participat la un eveniment pentru persoanele cu dizabilități și am fost chemată acolo pentru a cânta muzică clasică. Tot ce s-a cântat acolo a generat o emoție mare și îmi venea mie să plâng.

Maria Constantin, dincolo de viața profesională

Dincolo de viața profesională, unde este o femeie puternică, Maria e de fapt un om sensibil în viața de zi cu zi. Aceasta a trecut prin multe, dar provocările au întărit-o și au făcut-o femeia asumată de astăzi.

Ne-am bucurat să descoperim mai multe despre Maria Constantin, dincolo de viața profesională.  Altă artistă care ne-a împărtășit mai multe despre viața sa este Alexandra Velniciuc. Te invităm să urmărești interviul cu Alexandra și să o descoperi în detaliu. 

– Ce din partenerul tău te face să fii tu?
– Cred că de asta și funcționează relația. Mă lasă să fiu eu. Și atunci, în momentul în care iubești, te schimbi după persoana lângă care stai.

– Ce ai simțit când ai fost cerută în căsătorie la Splash! Vedete la Apă? Te-ai așteptat?
-Niciodată. Acel moment a fost cu o mare încărcătură emoțională. Nu știu dacă am avut vreodată în viața mea așa ceva. Noi discutaserăm despre nuntă. Nunta oricum avea loc, dar niciodată nu mă așteptam la lucrul acesta. Mă așteptam la ceva mai intim. A fost momentul perfect din viața mea.

– Te gândești să-ți schimbi numele?
-De câte ori am fost căsătorită mi-am schimbat numele. Da, așa voi face. Este respectul meu față de viitorul soț.

– Care e cel mai important lucru pe care l-ai învățat de la băiatul tău și care e relația cu el?
– Relația cu băiatul meu acum este una foarte bună pentru că e deja băiat mare. Anul acesta a împlinit 13 ani. Mergem cu pași repezi spre perioada adolescenței. Cred că am învățat de la el foarte multe. Am crescut împreună. Spun asta pentru că am rămas însărcinată la vârsta de 21 de ani și cumva consider că eram totuși un copil. Cred că m-a și ponderat puțin.

Cum vede Maria Constantin o femeie puternică

– Care e definiția unei femei puternice din punctul tău de vedere?
– Despre a fi puternic doar viața te învață. Nu pot spune că există o definiție. Pur și simplu trebuie să treci prin foarte multe lucruri. La un moment dat chiar aveam impresia că Dumnezeu a uitat de mine. Și apoi am înțeles că el îți dă cât poți să duci. Copilul meu este cel care mi-a dat putere.

– Ce nu ar trebui să spună niciodată o femeie despre sine?
– Eu sunt o femeie deschisă. Dacă ajungi la sufletul meu, ajungi să cunoști totul despre mine. Mereu am fost sinceră și din cauza asta am pierdut. Cred că o femeie tot timpul ar trebui să păstreze mici secrete doar pentru ea.

Detalii mai puțin cunoscute despre Maria Constantin

Acum, Maria trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Este într-o relatie cu Robert Stoica, un afacerist mai mic cu trei ani de cât ea, și se pare că în sfârșit și-a găsit liniștea și dragostea adevărată.

Cei doi se vor căsători în vara anului viitor și vor avea parte de un eveniment de neuitat, pe care îl planifică până în cel mai mic detaliu. Ai mai jos și alte câteva detalii despre omul Maria Constantin, care te vor ajuta să o descoperi.

– Ai vreun ritual înainte să intri pe scenă?
– Nu am nimic de genul acesta. Doar la evenimente pe care le-am considera foarte importante. E imposibil să nu ai emoții când vezi 5000 de oameni. Mi se pare formidabil. Oamenii au venit să te asculte și atunci au și așteptări foarte mari. De cele mai multe ori mă concentrez la ceea ce am de făcut.

– Dacă te-ai putea întoarce în trecut, ai schimba ceva acolo?
– Aș schimba multe, dar în același timp sunt lucruri și momente pe care eu le-am generat.

– Care e cea mai mare dorință a ta pe anul acesta? Dar pe anul viitor?
– Îmi doresc foarte tare să ajung acasă de sărbători. Am alergat în toată țară și au fost foarte multe evenimente, foarte mult de muncă. Pentru anul viitor am multe, multe proiecte.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×