Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Pepe: „Fiecare om are drumul său în viață”

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Interpretul a acceptat provocarea noastră și ne-a oferit un interviu exclusiv, în care a făcut dezvăluiri despre viața sa personală și cea profesională. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva! ne-a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor și curiozităților pe care le-am avut. Te invităm să urmărești și tu un interviu CaTine La Masculin cu Pepe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 decembrie 2022, 15:02 / Actualizat: 13 decembrie 2022, 10:06

Pepe este un om plin de energie, vesel și foarte carismatic. Prezența sa de spirit s-a simțit încă din primele momente în care a pășit pe platourile de filmare ale echipei noastre. Carismatic și jovial, Pepe ne-a cucerit cu energia și buna lui dispoziție.

Interviu CaTine La Masculin cu Pepe

Pepe a avut o copilărie aparte. Artistul s-a bucurat de fiecare moment, iar acum are șansa să retrăiască acele momente speciale cu ajutorul copiilor săi. Artistul este foarte implicat și vorbește mereu cu emoție în glas despre familia sa. Am aflat și noi câteva amănunte mai puțin cunoscute despre copilăria artistului și despre modul în care și-a ales cariera. 

-Cum l-ai descrie pe copilul Pepe?
– Eram altfel de cum cresc acum copiii. Stăteam în fața blocului de dimineața până seara. Lucrurile s-au schimbat foarte mult.

– Cu ce-ți hrănești astăzi copilul interior?
– Cu copilăria copiilor mei. Cu adaptarea mea ca adult în permanență la ceea ce știu copiii mei. Copilăria din mine e ținută vie de copiii mei.

-Cum ți-ai ales drumul? A fost destin sau liber arbitru?
– A fost destin și liber arbitru. Am pasiunea aceasta de mic copil. Am poze cu mine alb negru cum cântam în oglindă. În mine exista artistul Pepe, dar nu știam. Am fost împins din spate de către mama și bine a făcut. Eu visam să fiu sportiv de performanță. Eu cântam, dar era o joacă.

Reclamă

Cum și-a ales Pepe cariera și de ce probleme s-a lovit de-a lungul timpului

Pepe a devenit celebru încă de la o vârstă destul de fragedă. Artistul spune că muzica a existat mereu în viața sa. Deși nu a privit acest lucru de la început drept o carieră, cu timpul a ajuns să-și dea seama că pasiunea este cea care îi dictează drumul spre succes. Desigur, la baza succesului său au stat eforturi considerabile. Talentul trebuie întotdeauna urmat și de multă muncă, iar acest lucru se observă în fiecare proiect pe care îl abordează. 

-Care sunt calitățile fără de care crezi că nu ai fi reușit în carieră?
– În primul rând ai nevoie de talent, dar după talent ai nevoie de multă muncă. Trebuie să știm să respirăm, să frazăm, să deschidem gura, să ne adaptăm. Trebuie să existe un pachet complet.

Reclamă

– Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit în cariera ta?
– Întotdeauna oamenii îți dau sfaturi când ești la început. Am cunoscut multe situații și am învățat din ele după ce m-am lovit. Cred că tata mi-a spus la un moment dat că e important să-mi placă mie ceea ce cânt. Dacă iei ceva comercial și nu ți-l asumi, atunci piesa aceea n-o s-o mai cânți în viitor.

Urmărește mai jos un interviu CaTine La Masculin cu Pepe!

Cum vede Pepe proiectul Te cunosc de undeva!

Proiectul Te cunosc de undeva! îl are ca prezentator pe Pepe. Acesta s-a aflat în trecut și în postura de concuren. De aceea, știe foarte bine cât de dificil poate să fie să te transformi de la o ediție la alta într-un personaj cu totul nou. Pepe recunoaște că se bucură foarte mult de această experiență. Faptul că nicio zi de filmare nu seamănă cu alta face ca proiectul să fie cu atât mai special.

Un alt invitat la interviurile noastre care este implicat în proiectul Te cunosc de undeva! este Zarug. Te invităm să urmărești tot interviul cu Zarug pentru echipa CaTine.ro

– Cum ai descrie proiectul Te cunosc de undeva! din postura de prezentator TV?
– La fel de frumos ca atunci când doar priveam acest proiect. Acum știu foarte bine cu ce se mănâncă. Știu cum reacționează fiecare concurent care e nou, știu cum se jurizează. Știu foarte bine structura spectacolului. Fiecare artist e pus în avantaj, dar și în dificultate. Eu știu cum e să fii concurent. Dacă aveam miercuri filmarea, luni nu-mi ieșea nimic la repetiții. E nevoie de foarte mult studiu și de foarte multă implicare. Prin experiența mea am încercat mereu să mă apropii de ceilalți. Îmi place că nicio ediție nu seamănă cu alta.

– Cum arată o zi de filmare la Te cunosc de undeva?
– Din punctul meu de vedere era foarte complicat atunci când se filmau două gale în două zile, una după alta. E complicat. Au existat gale când am avut câte două, trei personaje de făcut. E foarte greu când ai un timp de o săptămână când trebuie să înveți câte trei piese, cu tot cu coregrafie. E mai obositor în realitate, decât se vede pe TV.

-Oamenilor le rămâne în minte ce le spui sau cum îi faci să se simtă?
-Eu cred că modul în care îi faci să se simtă.

Detalii mai puțin cunoscute despre Pepe

Deși este o persoană publică, Pepe reușește să-și țină viața privată departe de ochii publicului. Acesta pune mult accent pe unitatea familiei sale, dar și pe felul în care se implică în educația și creșterea copiilor săi.

Cântărețul este un tată implicat și prezent, iar acest lucru s-a putut observa din felul în care ne-a vorbit despre familia sa.

– Cum te-ai descrie ca tată și cum este viața cu trei copii?
– Ca tată mă consider cât se poate de atent, grijuliu și implicat. Ca tată de trei copii sunt extrem de fericit. Cel mai important lucru este ca ai mei copii să nu aibă teamă de mine. Îmi place să ne bucurăm împreună de copilărie. Sunt foarte atent și le umplu programul cu multe activități ca să descopere singuri ce le place și ce nu le place. Fiecare om are drumul său în viață.

– Care este piesa ta de suflet?
– Toate piesele mele sunt de suflet. Toate sunt inspirate din viața mea și le-am făcut pe înțelesul tuturor, cât să se regăsească oricine în ele. Tu îți poți crea propria ta poveste. Am o piesă pe care am lansat-o acum mulți ani, Îngerul. Mulți credeau că am scris despre o iubită. Povestea de când a fost creată piesa este una cu totul diferită.

– Care este definiția unei femei puternice?
-Important în viață e să ai idealuri și răbdare. E bine să nu iei decizii la nervi, să fii calm. E greu acum, dar sunt drumuri diferite în care îți poți arăta puternică. Una e să fii puternică pentru a-ți susține familia, altceva este să fii puternică pentru a avea o carieră de succes, dar cred că este vorba și despre toleranță și înțelepciune.

 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
2
Un bărbat și o femeie sunt îndrăgostiți și stau pe malul apei în timp ce peste ei se formează harta astrală a nativilor din zodiac
Horoscop
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Află care sunt zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață, chiar dacă sunt persoane tandre. Anumiți nativii din zodiac se tem de angajamente, căsătorii sau pur și simplu să se îndrăgostească. Din acest...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
4
Kate Middleton și Prințul William, la un eveniment cu reprezentanții BAFTA, în ținute elegante
Divertisment
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA. Acest eveniment a fost organizat înainte de lansarea campaniei lui Kate, „Shaping...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×