Reclamă

Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”

Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.

Publicat: 29 noiembrie 2021, 13:41 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:42

Ana-Maria Calița este o femeie sigură pe sine, gata să facă pe oricine să zâmbească cu energia sa pozitivă. Câștigătoarea celui de-al patrulea sezon al emisiunii iUmor a renunțat la imaginea de pe scenă și ne-a povestit mai multe despre omul minunat din spatele unor glume de milioane. Actrița a fost tot timpul zâmbitoare și gata să ne răspundă la orice întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate

Ana-Maria Calița a acceptat plină de zâmbete invitația echipei CaTine.ro. Ea ne-a oferit un interviu presărat cu multe momente amuzante, dar și cu destăinuiri sincere din viața sa privată. Actrița și-a făcut timp pentru a ne răspunde la toate întrebările.

A fost mereu optimistă și gata să destindă atmosfera cu energia sa caldă și radiantă. Deși mulți o cunosc în urma aparițiilor pe care l-e avut la emisiunea iUmor, puțini știu cine este Ana-Maria cu adevărat. După cel de-al patrulea sezon, plin de emoții, numele actriței a ajuns pe buzele tuturor. Concurenta a plecat acasă cu marele premiu de 20.000 de euro în urma unui număr de stand-up comedy de-a dreptul uimitor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ana-Maria Calița pe scaunul de la interviul echipei CaTine.ro
Actrița spune că iubește să se afle la volan și că o relaxează să conducă / CaTine.ro
Reclamă

Ana-Maria a studiat în timpul facultății la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie I.L.Caragiale și a devenit colaboratoare la Opera Comică pentru Copii, scrie A1.ro. Puțini știu însă câtă muncă și determinare se află în spatele unei femei care la prima vedere pare firavă.

În timp ce stand-up comedy este una din pasiunile sale, Ana-Maria este deja o actriță de succes. Ambiția și determinarea au ajutat-o de-a lungul timpului să-și construiască cariera pe care și-a dorit-o de mică. Ana-Maria Calița spune că și-a dorit dintotdeauna să fie pe scenă.

Aceasta o glumit cu echipa noastră și ne-a dezvăluit că dorința sa a pornit din fapul că a vrut mereu să primească multe flori. Eforturile sale nu au fost în zadar, iar în prezent este una dintre cele mai apreciate femei din stand-up comedy, dar și din lumea teatrului.

Reclamă

Cum e Ana-Maria Calița în spatele camerelor

În spatele camerelor de filmat, Ana-Maria este o fire dezinvoltă și plină de energie. Cu toate acestea, ea ne-a povestit că nu întotdeauna este cel mai fericit om din încăpere. Deși mulți au impresia greșită că pasiunea o împinge să fie mereu cu zâmbetul pe buze, Ana-Maria spune că în ciuda glumelor bune de pe scenă, mai sunt și momente când nu se simte la fel de plină de energie.

De altfel, actriția ne-a mărturisit că pandemia de COVID-19 a afectat-o destul de mult în această privință. Dacă ar putea da timpul înapoi, cel mai mult și-ar dori să-și recapete energia pe care o avea înainte de pandemie.

Ana-Maria a impresionat oamenii cu apariția sa la iUmor, dar și cu spectacolele pe care le-a avut ulterior. Aceasta are un farmec aparte, iar glumele sale reușesc să aducă hohote de râs oricărei persoane care se află în sală. În spatele unor astfel de momente se află multe ore de muncă și de exercițiu.

A fost un șoc pentru mine, dar ușor-ușor am început să-mi revin. Nu puteam crede că suntem închiși. A fost foarte greu și încă este. Pandemia înseamnă incertitudine pentru mine, mai ales din punct de vedere artistic. Incertitudinea aceasta m-a afectat. Știu că pot să fac altceva, dar meseria asta este cea care mă împlinește. Încerc să mă mențin vie prin exercițiu și tot felul de proiecte online.

– Ana-Maria Calița

Actrița ne-a mărturisit că în prezent lucrează la o carte pe care a început să o scrie în urma infectării cu COVID-19. Deși nu este încă finalizată, Ana-Maria speră să reușească să-i găsească finalul potrivit. Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Lucrurile care o impresionează pe Ana-Maria Calița 

Ana-Maria Calița este o femeie sigură pe sine, gata să impresioneze oricând cu atitudinea sa optimistă. Cu toate acestea, sunt multe lucruri în spatele unei femei puternice care de multe ori nu sunt căzute din prima de către public. Deși nu pare, actrița ne-a mărturisit că au fost multe momente dificile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale.

Totuși, Ana-Maria le-a făcut față cu brio și a reușit să-și ducă la bun sfârșit spectacolele pe care le-a pregătit. Dacă ar putea alege o cu totul altă meserie, Ana-Maria ar opta pentru a fi șoferiță.

Actrița spune că iubește să se afle la volan și că o relaxează să conducă. Aceasta este stăpână pe sine și nu se teme nici măcar de traficul aglomerat din București. Un alt lucru care a impresionat-o pe Ana-Maria ține de teoria ”efectului Placebo”.

Ea ne-a povestit despre o carte pe care a citit-o recent și cum i-a schimbat percepția asupra lucrurilor din jurul său. Te invităm să afli mai multe despre opinia actriței în interviul pe care l-a oferit echipei CaTine.ro.

La fel ca multe alte actrițe, Ana-Maria nu ar schimba niciodată scena sau domeniul în care profesează. Deși știe că s-ar descurca oricând să o ia de la capăt într-un domeniu nou, vedeta spune că cel mai mult iubește să se afle în lumina reflectoarelor din postura de artistă.

Ce mesaj are Ana-Maria Calița pentru cititoarele noastre

Ana-Maria Calița a fost foarte sinceră și deschisă în cadrul interviului pe care ni l-a oferit. La fel ca mult alte invitate, actrița ne-a oferit părerea sa despre lucrurile care o fac pe o femeie să fie atrăgătoare. Aceasta spune că cel mai atrăgător lucru la o femeie este personalitatea sa.

Cel mai atrăgător lucru la o persoană este atitudinea. Pur și simplu, modul său de a fi ca om. Poți să arăți extraordinar, dar dacă nu atingi o persoană prin modul tău de a fi, atunci imaginea contează mult prea puțin.

– Ana-Maria Calița

Astfel, sinceritatea, autenticitatea și lucrurile care te definesc ca persoană ajungă să fie cartea ta de vizită. Ana-Maria este de părere că femeile trebuie să fie autentice.

Asumată și plină de încredere, aceasta a continuat să ne explice lucrurile care o fac pe o femeie să fie cu totul deosebită. Te invităm să-i urmărești răspunsurile în interviul sincer pe care ni l-a acordat. Energia actriței a umplut complet platourile de filmare, iar noi o așteptăm cu zâmbetul pe buze la o discuție viitoare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×