Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Nick Casciaro: „Cea mai mare frică a mea este să pierd o persoană de care îmi pasă”

Nick Casciaro este marele câștigător al sezonului 10 X Factor. Acesta a reușit să fie pe placul juraților și al publicului cu talentul lui pe tot parcursul competiției, dar în marea finală a primit ropote de aplauze pentru munca și devotamentului lui în muzică. Vocea spectaculoasă și tot ce a pus în scenă au fost elementele care l-au ajutat să se facă remarcat și să plece acasă cu premiul de 50 000 de euro. Urmărește și citește un Interviu CaTine La Masculin cu Nick Casciaro.

Publicat: 8 februarie 2022, 11:27 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:31

Acum, la câteva luni de la terminarea show-ului X Factor, Nick Casciaro a acceptat cu drag invitația echipei CaTine.ro pentru ca fanii și oamenii din România să-l cunoască așa cum este el cu adevărat, dincolo de ecran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu plusuri și minusuri, cu zâmbetul pe buze și cu mult optimism, Nick ne-a demonstrat din nou că este un adevărat showman și că talentul lui trebuie recunoscut pe plan internațional.

Un alt bărbat determinat și care știe ce vrea de la proiectele sale este Otravă. Află mai multe despre el din interviul de aici.

Interviu CaTine La Masculin cu Nick Casciaro

– Spune-ne un lucru despre tine pe care nu-l știe nimeni altcineva.
– Ei bine, nu știu. Poate că-mi plac animalele. Chiar îmi plac câinii, pisicile, orice animal. Am o pasiune pentru orice tip de animal.

– Care este amintirea care te emoționează de fiecare dată?
– Am multe momente în minte, dar dacă mă întrebi despre X Factor, mă gândesc la semifinală și, desigur, la finală. Ultima piesă pe care am cântat-o, „Who Wants to Live Forever”, doamne. A fost atât de greu. De fapt, ceva ce nu știe nimeni. În ziua finalei la 8 dimineața am fost la doctor. Aveam o inflamație de la o răceală nasoală, iar corzile vocale erau foarte inflamate. E o nebunie, îmi provoacă bucurie de fiecare dată când mă gândesc la asta.

– Cum ți-a schimbat viața experiența X Factor?
– Ei bine, mi-a schimbat-o mult. Ideea despre mine acum s-a schimbat. Acum sunt recunoscut drept Nick Casciaro de la X Factor. Câștigătorul X Factor România 10. Asta e o nebunie! De la bun început am primit multe mesaje, multă dragoste din partea oamenilor. Din toate colțurile lumi și acum toate proiectele se schimbă un pic, se îmbunătățesc. Deci da, viața mea s-a schimbat complet.

Reclamă

Ce alte pasiuni are Nick Casciaro

– Dacă nu ai fi fost cântăreț, ce altă meserie ai fi avut?
– Cel mai mare vis al meu a fost mereu să fiu jucător profesionist. Nu știu, atlet, fotbalist, ceva de genul ăsta. Tatăl meu a făcut hochei de performanță și mi-am dorit, la un moment dat, să fiu ca el. Foarte puternic, forțos, cu un corp puternic, sănătos.

– Care este cea mai mare frică a ta?
– Cea mai mare frică a mea este să pierd o persoană de care îmi pasă, atunci când sunt departe de casă. Călătoresc destul de mult. Și uneori stau și mă întreb care este cel mai rău lucru care mi se poate întâmpla. Și acesta ar fi cel mai rău. Și este și cea mai mare frică a mea.

Reclamă

– Ai vreun talent ascuns?
– Îmi place să desenez, de fapt. Pot să desenez. Și…Ce altceva? Nu știu. Sunt un bun windsurfer, poate. Dar nu știu dacă e vreun talent. Dar pot să fluier. Și pot face asta, uite. Asta tot un talent e. Și pot să-mi fac ochii să vibreze. Da, camera ar putea să vadă mai bine, dar am acest dar.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Ce părere și-a format Nick despre România

Nick Casciaro a venit din Italia pentru a cuceri publicul din România cu vocea sa. La îndrumarea tatălui său, câștigătorul sezonului 10 X Factor spune că țara sa adoptivă i-a oferit în ultimele lumi o mulțime de experiențe dintre cele mai interesante. De la feluri de mâncare și până la felul în care viața i s-a schimbat, Nick este recunoscător pentru tot ceea ce trăiește în fiecare clipă.

– Ce îți place cel mai mult în România?
– Ei bine… E greu să răspund pentru că îmi plac multe lucruri. De la oameni, la mâncare și, de fapt, îmi aduce aminte uneori de locul în care am trăit în Italia. Mâncarea de exemplu, îmi place mult mâncarea. Voi mâncați multă carne, legume, supe, ciorbe. Chiar îmi place, dar mai tare îmi place cum petreceți în România, de fapt. Voi chiar știți cum să vă distrați.

– Care este cea mai mare diferență între italieni și români?
– Mereu am spus că Italia și România sunt tărâmuri similare și sunt foarte sincer când spun asta. Dar voi aveți un respect față de lucruri, față de oameni. Mulți oameni sunt foarte politicoși, mult mai politicoși decât cei din alte țări. Și cred că asta se datorează rădăcinilor voastre, trecutului vostru.

– Ce fel de mâncare îți place cel mai mult?
– Am încercat desigur orice tip de ciorbă și îmi place tare mult… Cum se numesc? Sarmale! Doamne, mama Loredanei mi-a gătit sarmale și nu am gustat niciodată așa ceva. Serios. Sunt îndrăgostit de sarmale. Aș putea mânca… nici nu știu, vreo 50 de sarmale. Deci da, cred că sarmalele sunt preferatele mele până acum.

– Ai avut parte de vreo experiență urâtă în România?
– Am făcut Covid. Imediat după finală, am rămas blocat în România și a fost o perioadă foarte nasoală a vieții mele. Pentru că am fost singur, dar nu chiar singur. Îi mulțumesc încă o dată Loredanei, m-a ajutat enorm. Fratele Loredanei, Cristi, Cami și toată familia Loredanei. De fapt nu am avut nicio experință urâtă cu oamenii sau, nu știu, nu am avut vreo traumă aici în România.

Nick Casciaro, înconjurat numai de femei puternice

Nick este un bărbat care a știut mereu ce vrea de la viață. Acesta a reușit în toate proiectele pe care și le-a propus, dar spune de fiecare dată când are ocazia că a contat mult oamenii care i-au fost alături în cele mai importante momente. Printre cei care au contribuit la succesul său se numără părinții, iubita și Loredana. Acest Interviu CaTine La Masculin cu Nick Casciaro este încă un element care ne ajută să-l descoperim mai bine.

– Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la părinții tăi?
– Ei bine, trebuie s-o spun. Familia mea este o familie foarte puternică. Iar tatăl și mama mea mi-au insuflat niște valori. Să respecți oamenii, mereu să fii corect. Chiar dacă ești într-o competiție, trebuie să fii corect cu toți competitorii. Părinții mei sunt atât de generoși, așa că un lucru pe care l-am învățat de la ei este să fii generos și să încerci să fii mereu fericit. Așadar, ei mă învață să cred, să am speranță în lucruri bune, în iubire, în energie pozitivă.

Cum le descrie pe femeile din viața lui

– Cum ai descrie relația dintre tine și Loredana?
– Este o relație foarte frumoasă, o prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-ar fi vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă și are mare inima, mare, mare inima. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am întâlnit-o. Și sunt atât de recunoscător pentru această relație, pentru că este atât de sinceră. Este ceva ce merge dincolo de X Factor și de competiție. Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia ei.

Loredana îl apreciază de asemenea pe Nick și îi este mereu alături în cele mai importante proiecte. Artista i-a fost mentor pe tot parcursul competiției X Factor, iar după terminarea show-ului i-a mulțumit că au avut ocazia să lucreze împreună și că a contribuit la șlefuirea unui asemenea talent.

– Dacă ai putea să-i mulțumești Mariei pentru un singur lucru, pentru ce i-ai mulțumi?
– Pentru respect. De fapt pentru două lucruri: respect și încredere. De fiecare dată.

Maria Sacchi și Nick Casciaro formează un cuplu frumos. Cei doi sunt activi pe rețelele sociale și țin mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor de cuplu. Din postările care au apărut de-a lungul timpului se pare că cei doi se iubesc nebunește și se apreciază reciproc.

– Ce îți place cel mai mult la o femeie?
– Pentru mine, o femeie trebuie să fie deșteaptă, inteligenă și foarte… Noi spunem simpatică în italiană. O fată amuzantă, care nu este foarte serioasă, căreia îi place să mănânce cum îmi place mie, sportivă, nu știu. Ochi frumoși, zâmbet drăguț, după asta mă uit cel mai des la o fată: la ochi, la zâmbet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×