Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Augustin Zainea: „O femeie puternică este cea care realizează că nu are nevoie de nimeni în jurul ei”

Augustin Zainea este mai tot timpul vesel și plin de energie. Așa a pășit și pe platourile de filmare ale echipei noastre pentru a ne povesti mai multe despre comunitate sa de pe TikTok. Creatorul de conținut ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale, dar ne-a povestit și despre locul din care își ia inspirația pentru clipurile sale, virale în mediul online. Descoperă mai multe într-un interviu CaTine la masculin cu Augustin Zainea.

Publicat: 11 aprilie 2022, 15:18 / Actualizat: 3 februarie 2023, 10:53

Cu un zâmbet larg și o atitudine degajată, Augustin Zainea nu s-a ferit să ne spună cum anume a descoperit succesul și popularitatea. Într-un timp relativ scurt, acesta a reușit să strângă o comunitate impresionantă. Pasiunea sa pentru teatru de comedie l-a ajutat să se dezvolte și să facă performanță în  mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine La Masculin cu Augustin Zainea

Chiar dacă ce face poate părea simplu și fără niciun fel de implicare, Augustin Zainea are conținut video care a strâns milioane de vizualizări, semn că oamenii îl apreciază pentru sinceritatea de care dă dovadă. Acesta aduce situații din viața reală pe TikTok și le redă cu o doză de umor rar întâlnită. Activitatea din mediul online a devenit acum o pasiune, dar și ceva care i-a adus multă expunere.

 Cum te-ai gândit să te apuci de TikTok?
– În lockdown. Inițial, doar mă uitam. Apoi m-am apucat de el.

– Care este povestea eșarfei verzi?
– Eșarfa verde este o sursă de inspirație. Am încercat și alte prosoape de alte culori și alte peruci, dar nu am simțit că mă ajută. Am găsit-o într-o magazin și chiar mă ajută să fac foarte multe personaje.

– Care a fost primul clip care s-a viralizat?
– Era un clip cu sunetul altcuiva, un clip despre rudele care vin din Italia, dar care nu mai știu să vorbească românește.

Reclamă

 Ce părere au avut părinții tăi?
– Știi cum e la început, ce o să zică vecinii? Acum mă urmăresc și cred că sunt ok.

– Te-ai lovit de hate?
– Da, dar nu mă mai afectează. Citesc mesajele și au început să mă amuze.

– Dacă ar veni acum o persoană care vrea să se apuce de TikTok, ce sfat i-ai da?
– Să nu se lase influențat de comentariile cu hate. Este important să vezi ceea ce cred urmăritorii, dar e important să fii tu, să nu ții foarte mult cont de ce vor alții.

Reclamă

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cine este Augustin Zainea în spatele camerelor de filmat

Augustin este un tânăr de numai 27 de ani. Are o personalitate puternică, e amuzant, empatic, dornic să socializeze și să facă ceea ce îi place. Mereu cu zâmbetul pe buze, tânărul a avut parte de susținere din partea celor dragi. Mama sa l-a ajutat mereu în viață și i-a fost alături necondiționat.

 Cine e Augustin când nu e în fața camerei?
– Sunt aproape la fel, doar că sunt puțin mai liniștit. Îmi place să stau la mine în casă, să mă uit la filme, să stau cu prietenul meu.

Ce obicei ai, dar de care ți-a dori să scapi?
– Mă enervez foarte repede. Tind să cred că e un obicei. Aș vrea să nu mai fac asta pentru că sunt enervant și pentru cei din jur.

 Ai un talent ascuns?
– Nu știu dacă se pune ca talent, dar în liceu am făcut actorie. Tind să cred că am fost bun pe partea asta.  Mi-a plăcut foarte mult.

– De ce nu mergi mai departe?
– Eu am renunțat la școală pentru că am vrut să plec din țară, eram un copil rebel. Să știi că încă regret că m-am lăsat de actorie. Eu am făcut teatru, comedie. Acolo aș vrea să mă întorc.

– Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut, dar pe care nu l-ai spus în online?
– Am fugit de acasă la 18 ani. Îmi întâlnisem eu dragostea. Am fost un copil foarte rebel.

Urmărește mai jos un interviu CaTine la Masculin cu Augustin Zainea!

Ce spune Augustin Zainea despre femeile din viața sa

 Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Am foarte multe. Mama e prietena mea cea mai bună. A fost un moment când mi-am făcut eu coming out-ul*. Cumva îmi era teamă, dar mi-a spus ”să știi că eu nu sunt supărată pe tine că ești așa, ci sunt supărată că te-ai născut în țara nepotrivită”. Atunci mi-am dat seama că mama e mama și chiar ține la mine.

 Pentru ce îi mulțumești mamei tale?
– Pentru tot! Tata a fost omul care a muncit foarte mult ca să nu-mi lipsească nimic. Mama a fost cea care a stat acasă 12 ani cât am fost eu la școală. Ea s-a ocupat foarte mult de mine. A fost întotdeauna alături de mine și pentru asta i-am mulțumit mereu.

Care e cel mai mare avantaj al unei femei?
– Eu sunt un feminist convins. Mi se pare că o femeie nu trebuie să depindă niciodată de un bărbat. Chestia asta am văzut-o și la mama, care e foarte puternică. Cel mai mare atuu al unei femei este creierul.

– Care este definiția unei femei puternice?
– Am întâlnit multe femei puternice și am femei puternice în jurul meu. Cred că ”le-au călit” experiențele pe care le-au avut și cumva au devenit foarte puternice. O femeie puternică este cea care realizează că poate să facă foarte multe lucruri și că nu are nevoie de nimeni în jurul ei.

Ce nu ar trebui să spună o femeie despre ea?
– Mie mi se pare că poți să spui ce vrei, când vrei. Fiecare spune ce vrea. Eu sunt puțin împotriva a împărtăși foarte multe detalii despre viața ta intimă.

Detalii mai puțin cunoscute despre Augustin Zainea

Deși este o prezență vibrantă în mediul online, Augustin se consideră o persoană introvertită. Acesta spune că adoră să comunice cu cei din jurul său, dar în același timp preferă, de cele mai multe ori, să stea în casă. Pentru clipurile sale, inspirația și-o ia de la mama sa sau din evenimentele de zi cu zi. Numărul mare de urmăritori și comunitatea strânsă demonstrează că Augustin se bucură de un real succes în mediul online.

Discuția noastră a căpătat o notă mai serioasă atunci când l-am întrebat dacă ar putea să scrie o regulă pe care să o respecte toată lumea, care ar fi ea. Augustin ne-a spus ferm că și-ar dori cel mai mult ca oamenii din jurul său să nu mai judece cu atât de multă ușurință.

Înțelegerea este un lucru cu adevărat important pentru creatorul de conținut. Acesta este unul din motivele pentru care Augustin a renunțat la a posta anumite clipuri. El nu și-a dorit să afecteze în vreun fel comunitatea pe care o are, iar unele subiecte pe care le-a abordat au fost mai ”sensibile”. Tânărul este de părere că oamenii au o anumită sensibilitate pe care el își dorește să o respecte.

Nu sunt multe lucruri care să-l sperie pe Augustin. De hate nu se mai lasă afectat de foarte mult timp, dar altceva îl îngrozește. Cel mai mult, acesta se teme de înălțime, motiv pentru care a evitat pentru foarte mult timp să călătorească cu avionul.

Vesel și plin de entuziasm, Augustin ne-a răspuns cu zâmbetul pe buze la toate întrebările. O altă persoană plină de energie este artista Emy Alupei. Te invităm să afli mai multe despre ea în interviul oferit echipei CaTine.ro.

*procesul de a afirma public și voluntar orientarea sexuală sau identitatea de gen

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×