Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Mihai Călin: „Un actor la început de drum trebuie să se descopere pe sine”

Mihai Călin este un bărbat puternic, un tată și un soț iubitor, dar și un actor talentat. Acesta și-a răpit din timp pentru a ne răspunde mai multor curiozități privind viața sa profesională, dar și personală. Actorul din serialul Adela ne-a răspuns cu sinceritate și răbdare la fiecare întrebare. Te invităm să descoperi mai multe într-un interviu CaTine la masculin cu Mihai Călin.

Publicat: 18 aprilie 2022, 13:21 / Actualizat: 19 aprilie 2022, 9:31
Mihai Călin în timp ce stă pe un scau în timpul interviului la masculin al echipei CaTine.ro
Am povestit mai multe amănunte despre cine este actorul Mihai Călin în spatele camerelor de filmat / CaTine.ro

Foarte glumeț și cu o atitudine plină de energie, Mihai Călin ne-a destăinuit cum au arătat începuturile sale în cariera de actor, dar și povestea frumoasă despre modul în care și-a cunoscut soția. Descoperă mai multe amănunte despre cine este actorul Mihai Călin în spatele camerelor de filmat.

Interviu CaTine La Masculin cu Mihai Călin

Mihai Călin ne-a mărturisit că teatrul a existat întotdeauna în mintea și sufletul său. Deși a avut mai multe persoane care i-au influențat alegerea, una dintre cele mai importante a fost chiar profesoara sa de limba română și franceză din liceu. Aceasta a creat o echipă de teatru a școlii și i-a învățat pe adolescenți să se joace. Actorul din Adela este de părere că jocul este cea mai bună metodă de învățare chiar și în prezent.

– Cum ai făcut trecerea de la studiile în cadrul Universității Politehnica spre viața în lumina reflectoarelor?
– Trecerea a fost destul de firească. Descoperisem pasiunea asta din liceu, dar pe vremea aceea era o concurență foarte mare la admiterea la teatru. Erau cam 120 -130 pe loc, erau alte vremuri și era o perspectivă destul de sumbră să dai examenul și să nu iei. Mi-a fost teamă puțin. Am făcut trei ani de Politehnică, între timp a venit Revoluția, erau alte perspective și atunci am zis că trebuie să fac ceea ce-mi place să fac și am dat admiterea la teatru. A fost firesc, pentru că eu tot timpul aveam chestia asta în cap.

– Care a fost cea mai mare provocare de-a lungul carierei tale?
– Cred că a fost un moment, când începusem să fac televiziune. La un moment dat s-a pus problema să mă concentrez mai mult pe televiziune și să mă las de teatru. M-am gândit o perioadă la acest lucru, dar nu foarte mult, pentru că nu am făcut acest pas. Nu puteam să renunț la teatru.

Enumără trei principii pe care le abordezi și le respecți în meseria de actor.
– E nu mi le subliniez, nu am niște titluri clare. Să nu minți.

Reclamă

Ce spune Mihai Călin despre rolul pe care îl interpretează în serilul Adela

Deși există multe asemănări între el și personajul pe care îl interpretează în Adela, Mihai Călin ne-a povestit mai multe despre ce personaj ar fi vrut să interpreteze, dacă nu l-ar fi avut pe cel din prezent. Acesta este de părere că cel mai mult i-ar fi plăcut rolul lui Lucian, interpretat de actorul Daniel Nuță. Te invităm să urmărești interviul integral cu Daniel Nuță oferit echipei CaTine.ro.

Cine e Paul Andronic în viziunea ta?
– Am încercat să construim rolu acesta alături de regizori și scenariști. Dincolo de faptul că e un om puternic cu un bussines important, el e și foarte sentimental și destul de ușor de influențat, mai ales de persoanele din apropiere.

Reclamă

Există asemănări între Paul și Călin?
– Există! Latura asta sentimentală o am și eu, dar mai puțin influențabilă.

Cine este Mihai Călin în spatele camerelor de filmat

În spatele camerelor de filmat, Mihai Călin are o viață frumoasă alături de familia sa și se consideră responsabil pentru foarte multe lucruri din jurul său. Pe lângă responsabilitatea față de propria persoană, acesta spune că este responsabil pentru familia sa, dar și pentru cei din jurul său. Acesta este și unul dintre motivele pentru care actorul încearcă să fie o persoană cât mai bună.

– Te consideri un om norocos?
– Da! Familia nu ți-o alegi și sunt din păcate, în multe familii, copii care trăiesc în familii problematice. Eu am fost norocos pentru că m-am născut într-o familie foarte mișto și foarte iubitoare. M-am înțeles bine cu părinții mei, cu bunica din partea mamei.

Care este cea mai mare responsabilitate a ta?
– Nu știu care este cea mai mare. Avem o responsabilitate pentru tot, pentru noi înșine, pentru familia mea, dar în același timp am și pentru cei din jur.

Ce te sperie cel mai tare?
– Cel puțin în ultimii cinci ani am zis războiul. Războiul mă sperie cel mai tare.

Urmărește aici varianta VIDEO pentru un interviu CaTine la masculin cu Mihai Călin!

Ce spune actorul din Adela despre familia sa

Familia are un rol foarte important în viața actorului. Acesta ne-a povestit mai multe detalii despre modul în care a cunoscut-o pe soția sa. Mihai Călin a dezvăluit că apreciază la soția sa faptul că este corectă și nu încearcă să impresioneze cu orice preț. În relația cu fiul său, Mihai Călin spune că a devenit mult mai răbdător și a învățat să se descopere pe el din copilărie și adolescență.

Cum ai cunoscut-o pe soția ta?
– Am văzut-o într-un restaurant, unde era la masă cu un alt tânăr. M-am uitat la ea, îmi plăcea, dar nu am făcut nimic. Ne-am întâlnit după șase luni în facultatea de teatru, unde eu eram asistent pe vremea aceea, ea era în ultimul an la coregrafie. Ea nu prea mă suporta.

Ce te-a atras cel mai mult la ea?
– Multe. Sunt lucrurile astea când îți place foarte mult de ea din prima. Mi-a plăcut foarte mult felul ei de a fi. Are un stil foarte direct, probabil și pentru că a avut o viață foarte dură în balet. E genul de femeie care îmi place.

– Care este definiția ta pentru o femeie puternică?
– Nu am o definiție. Nu cred că există un singur tip de femeie puternică. Femeile puternice sunt cele care fac carieră, care studiază ani de zile și se specializează, conduc business-uri importante. O femeie puternică este și cea care face o familie, care ține o familie.

– Care e cel mai dificil aspect în meseria de părinte?
– Cred că unul dintre cele mai dificile ar fi să îți aduci aminte cum ai fost tu în adolescență sau în copilărie. Să nu uiți să te joci, asta e fantastic și pentru tine și pentru copil.

– Care e cea mai importantă lecție pe care ai primit-o de la băiatul tău?
– Au fost mai multe. Am înțeles că nu trebuie să-l pisez la cap foarte mult.

Detalii mai puțin cunoscute despre Mihai Călin

Mihai Călin este un actor dedicat meseriei sale. De-a lungul timpului, acesta a interpretat nenumărate roluri, însă cel care l-a afectat cel mai mult a fost acela al unui bărbat din clasa de mijloc, povestește actorul. Pe fondul stresului puternic, personajul său era subjugat de viața modernă, care într-un final i-a adus un deznodământ neașteptat.

Actorul a muncit mult pentru cariera sa și a învățat multe lucruri de la personajele pe care le-a avut de interpretat de-a lungul timpului. Îl poți urmări pe Mihai Călin și în filmul românesc „America, venim”, disponibil pe AntenaPLAY.

Actorul din Adela ne-a mărturisit că dacă nu ar fi avut această meserie, cel mai probabil s-ar fi făcut profesor de istorie. A iubit istoria încă din adolescență și au existat momente în ultimul an de liceu în care și-a pus această problemă.

Dacă ești fan al serialului Adela, îți spunem că poți vedea episoadele producției tale preferate în AntenaPLAY!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×