Reclamă

Oana Moșneagu este veselă CaMama. Actrița spune că a moștenit simțul umorului de la aceasta

Oana Moșneagu este tot timpul veselă și cu zâmbetul pe buze. Aceasta are un simț al umorului incredibil și reușește să însenineze ziua fiecărei persoane pe care o întâlnește. În preajma actriței nu poți sta foarte mult timp supărat. Oana Moșneagu spune că este veselă CaMama.

Publicat: 7 martie 2023, 6:51 / Actualizat: 7 martie 2023, 9:27

Oana a acceptat noua noastră provocare și a participat la campania echipei CaTine.ro. Aceasta ne-a povestit mai multe despre mama sa și ne-a făcut să înțelegem de unde a moștenit simțul umorului. Femeile din familia Oanei Moșneagu au avut întotdeauna ceva special când a venit vorba de umor și amuzament.

Oana Moșneagu este veselă CaMama

Veselă, jovială și cu o energie pozitivă extraordinară. Oana Moșneagu radiază de fiecare dată când se află în fața camerelor de filmat. Deși are momente dificile, aceasta își găsește mereu tăria să zâmbească. O atitudine optimistă este cea care o ajută pe actriță să meargă mereu cu capul sus prin viață. Descoperă și tu mai multe despre Oana Moșneagu într-un interviu din seria CaTine.ro.

– La ce anume ești deja CaMama?
– Sunt la fel de agitată ca ea. Cumvane mobilizăm la fel de greu să facem anumite lucruri și am o tendință spre pesimism. Am un simț al umorului pe care l-am moștenit pe linie maternă. Toată partea feminină a neamului nostru. Se râde mult la noi și mp bucur mult că am luat asta de la ea. 

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Aș vrea răbdarea pe care o are mama. Răbdarea și puterea sa de sacrificiu, putere care vine din iubire. Aș vrea și puterea ei de muncă. Am impresia că eu sunt uneori mai obosită ca mama. Mi-aș fi dorit să am ceva din ce a avut ea când a făcut copii. 

– Ce mâncare îi iese cel mai bine mamei tale?
– Mama face cea mai bună mâncare din lume. Nu e om care să fi mâncat din mâncarea mamei și să nu fie dat pe spate. Mama face tot felul de tipuri de mâncare.

Reclamă

Ce relație are Oana Moșneagu cu mama sa

Oana Moșneagu ne-a povestit mai multe și despre relația specială pe care o are cu mama sa. Actrița spune că femeia care i-a dat viață a pus-o întotdeauna pe primul loc. Oana Moșneagu ne-a oferit detalii și despre fratele său. Cei doi au o legătură strânsă și au crescut într-o familie iubitoare.

Reclamă

– Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama sa?
– Cum îți așterni, așa dormi. Mereu mi-a spus asta. Mama nu prea s-a întrecut în sfaturi. Acesta e singurul sfat pe care mi l-a dat vreodată.

– Când ai supărat-o foarte tare?
– N-am mai supărat-o de foarte mult timp. Am supărat-o mai de mult și s-a lăsat cu o criză de nervi. Nu am avut multe conflicte deschise cu mama. Însă în etapa mea de adult am avut o confruntare cu ea și a fost foarte greu pentru că nu puteam să comunic cu ea. Era un adevăr pe care îmi era greu să i-l spun și destul de greu de ea de dus. 

– Povestește-ne despre una dintre cele mai dragi amintiri.
– Nu am una specifică, dar orice moment care îmi aduce chipul mamei zâmbind mă emoționează. Râsul mamei este cristalin și molipsitor, plin de energie bună. Imaginea ei râzând și bucurându-se e atât de frumoasă. 

– Dacă ai fi să-i mulțumești pentru trei lucruri, care ar fi acelea?
– I-aș mulțumi pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru mine. Ea ne-a pus mereu pe mine și fratele meu pe primul loc. Am descoperit apoi că nu toți părinții fac asta. Mama mă punea în orice situație pe mine și fratele meu pe loc. Acum ca adult apreciez asta și mai mult. Îți mulțumesc mama că am fost mereu prioritatea ta. 

– Ce mesaj i-ai transmite acum mamei tale?
– I-aș spune că o iubesc din toată inima. Asta ar fi trebuit să învăț de la ea. Părinții nu ne-au spus foarte des că ne iubesc. Acum am învățat să spun asta și i-aș spune că o iubesc pentru tot ce a făcut pentru noi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez într-o mașină în timp ce vine la un eveniment public din Los Angeles
Divertisment
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Coafura artistei a atras privirile tuturor
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Artista internațională și-a luat prin surprindere fanii din lumea întreagă. Diva latino și-a schimbat coafura și a atras privirile tuturor. Paparazzi au surprind-o în...
2
Kate Middleton și Prințul William în Londra la un eveniment public
Divertisment
Cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Ce spune presa internațională despre infidelitatea Prințului de Wales
Presa internațională vorbește despre cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Se zvonește că cei doi ar fi avut o relație și că Prințul de Wales i-ar fi fost infidel soției sale, Kate Middleton. Zvonurile...
3
Mâini de femeie pe un fundal turcoaz, cu multe culori și forme de diferite dimensiuni
Frumusețe
Unghii de primăvară. 8 modele simple pe care le poți face acasă
Primăvara își intră în rol și mai mult ca sigur ai nevoie de o reîmprospătare de look. Îți propunem câteva modele de unghii de primăvară, simplu de realizat, fără ustensile profesionale. Pentru că pe...
4
Un ceas negru pe un perete roz în timp ce este schimbat la ora de vară 2023 de o mână de femeie
Timp liber
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din Uniunea Europeană sunt încă nelămurite de acest aspect. Statisticile arată că peste 60 % din țările...
5
Fată frumoasă poartă o pălărie și stă într-o pădure
Horoscop
Care este sufletul tău pereche, în funcție de zodie. Nativii care trăiesc cele mai frumoase povești de iubire
Dacă vrei să știi care este sufletul tău pereche în funcție de zodie, ai venit în locul potrivit. Trăsăturile fiecăruia sunt extrem de importante în alegerea partenerului de viață. De asemenea, chiar dacă pare...
PARTENERI
×