Reclamă

Oana Moșneagu este veselă CaMama. Actrița spune că a moștenit simțul umorului de la aceasta

Oana Moșneagu este tot timpul veselă și cu zâmbetul pe buze. Aceasta are un simț al umorului incredibil și reușește să însenineze ziua fiecărei persoane pe care o întâlnește. În preajma actriței nu poți sta foarte mult timp supărat. Oana Moșneagu spune că este veselă CaMama.

Publicat: 7 martie 2023, 6:51 / Actualizat: 7 martie 2023, 9:27

Oana a acceptat noua noastră provocare și a participat la campania echipei CaTine.ro. Aceasta ne-a povestit mai multe despre mama sa și ne-a făcut să înțelegem de unde a moștenit simțul umorului. Femeile din familia Oanei Moșneagu au avut întotdeauna ceva special când a venit vorba de umor și amuzament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Moșneagu este veselă CaMama

Veselă, jovială și cu o energie pozitivă extraordinară. Oana Moșneagu radiază de fiecare dată când se află în fața camerelor de filmat. Deși are momente dificile, aceasta își găsește mereu tăria să zâmbească. O atitudine optimistă este cea care o ajută pe actriță să meargă mereu cu capul sus prin viață. Descoperă și tu mai multe despre Oana Moșneagu într-un interviu din seria CaTine.ro.

– La ce anume ești deja CaMama?
– Sunt la fel de agitată ca ea. Cumvane mobilizăm la fel de greu să facem anumite lucruri și am o tendință spre pesimism. Am un simț al umorului pe care l-am moștenit pe linie maternă. Toată partea feminină a neamului nostru. Se râde mult la noi și mp bucur mult că am luat asta de la ea. 

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Aș vrea răbdarea pe care o are mama. Răbdarea și puterea sa de sacrificiu, putere care vine din iubire. Aș vrea și puterea ei de muncă. Am impresia că eu sunt uneori mai obosită ca mama. Mi-aș fi dorit să am ceva din ce a avut ea când a făcut copii. 

– Ce mâncare îi iese cel mai bine mamei tale?
– Mama face cea mai bună mâncare din lume. Nu e om care să fi mâncat din mâncarea mamei și să nu fie dat pe spate. Mama face tot felul de tipuri de mâncare.

Reclamă

Ce relație are Oana Moșneagu cu mama sa

Oana Moșneagu ne-a povestit mai multe și despre relația specială pe care o are cu mama sa. Actrița spune că femeia care i-a dat viață a pus-o întotdeauna pe primul loc. Oana Moșneagu ne-a oferit detalii și despre fratele său. Cei doi au o legătură strânsă și au crescut într-o familie iubitoare.

Reclamă

– Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama sa?
– Cum îți așterni, așa dormi. Mereu mi-a spus asta. Mama nu prea s-a întrecut în sfaturi. Acesta e singurul sfat pe care mi l-a dat vreodată.

– Când ai supărat-o foarte tare?
– N-am mai supărat-o de foarte mult timp. Am supărat-o mai de mult și s-a lăsat cu o criză de nervi. Nu am avut multe conflicte deschise cu mama. Însă în etapa mea de adult am avut o confruntare cu ea și a fost foarte greu pentru că nu puteam să comunic cu ea. Era un adevăr pe care îmi era greu să i-l spun și destul de greu de ea de dus. 

– Povestește-ne despre una dintre cele mai dragi amintiri.
– Nu am una specifică, dar orice moment care îmi aduce chipul mamei zâmbind mă emoționează. Râsul mamei este cristalin și molipsitor, plin de energie bună. Imaginea ei râzând și bucurându-se e atât de frumoasă. 

– Dacă ai fi să-i mulțumești pentru trei lucruri, care ar fi acelea?
– I-aș mulțumi pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru mine. Ea ne-a pus mereu pe mine și fratele meu pe primul loc. Am descoperit apoi că nu toți părinții fac asta. Mama mă punea în orice situație pe mine și fratele meu pe loc. Acum ca adult apreciez asta și mai mult. Îți mulțumesc mama că am fost mereu prioritatea ta. 

– Ce mesaj i-ai transmite acum mamei tale?
– I-aș spune că o iubesc din toată inima. Asta ar fi trebuit să învăț de la ea. Părinții nu ne-au spus foarte des că ne iubesc. Acum am învățat să spun asta și i-aș spune că o iubesc pentru tot ce a făcut pentru noi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×