Reclamă

Jazzy Jo și-ar dori să fie la fel de răbdătoare CaMama. Artista i-a transmis mamei sale cât de mult apreciază că i-a fost alături mereu

Jazzy Jo și-ar dori să fie la fel de răbdătoare CaMama. Deși este una dintre cele mai discrete vedete în ceea ce privește viața personală, atunci când este întrebată de oamenii dragi din viața ei, artista vorbește cu emoție în glas cât de mult îi apreciază că au făcut-o să fie omul de azi.

Publicat: 6 martie 2023, 6:02 / Actualizat: 7 martie 2023, 9:26
Jazzy Jo, într-o bluză colorată, cu imprimeu, cu părul coafat într-o parte, zâmbitoare
Jazzy Jo îi mulțumește mamei sale pentru faptul că o iubește și a iubit-o din prima clipă a vieții sale / CaTine.ro

Cu o energie aparte și dornică să vorbească despre susținerea femeii care i-a dat viață, Jazzy Jo s-a alăturat fără ezitare celui mai noi proiect CaTine.ro, campania CaMama.

Jazzy Jo și-ar dori să fie la fel de răbdătoare CaMama

Deși a făcut pian timp de 15 ani, iar mama sa este profesoară de pian, Jazzy Jo a ales în cele din urmă o carieră în lumina reflectoarelor. Scenele televiziunii au adus-o în atenția publicului, iar acest lucru a ajutat-o să fie un artist desăvârșit. Mama este cea care a susținut-o necondiționat, iar Jazzy Jo îi mulțumește în fiecare secundă pentru omul care este azi.

– La ce anume ești deja CaMama?
– Sunt foarte econoamă, am schimbat rolurile un pic în momentul de față. Eu fac economie la lumină, la apă, la tot ce se poate face economie. Din fericire nu o fac din nevoie, ci pur și simplu pentru că așa m-a educat și m-a format ea.

Reclamă

– Care este cel mai bun sfat primit de la mama ta?
– Sunt atât de multe. E bine ca în viață să ai multe drumuri, e bine să le împletești frumos, e bine să te focusezi pe ceea ce îți dorești, dar să ai și un plan B. E doar unul dintre sfaturile bune pe care mi le-a dat de-a lungul vieții.

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Deși e foarte greu, mi-aș dori să fiu la fel de deschisă pentru toate persoanele cu care lucrez, așa cum este ea. Ea e profesoară de pian și de muzică și interacționează într-un mod de poveste cu toți elevii ei. Are răbdare cu ei. La mine e un pic diferit, mi-ar plăcea să am răbdare cu ei.

– Ce vorbă sau expresie îți spunea foarte des?
– „Gică, nu mai fii repezită!”. Îmi pare foarte rău, dar asta este. Îmi spunea Gică atunci când eram mică, dar nu mai țin minte de ce.

– Ce mâncare îi iese cel mai bine mamei tale?
– Varza călita și friptura de rață. Nu știu dacă îi iese ei cel mai bine, dar aia îmi place mie cel mai tare din ceea ce îmi face.

Reclamă

Ce apreciază Jazzy Jo cel mai mult la mama sa

Jazzy Jo îi mulțumește mamei sale pentru faptul că o iubește și a iubit-o din prima clipă a vieții sale. Artista spune că mama sa a fost cea care a avut grijă de ea toată viață. Acest lucru s-a întâmplat pe toate planurile și din toate punctele de vedere.

Deși artista spune că nu a știut de la început ce își dorește să facă și care este visul ei cu adevărat, tot mama sa a fost cea care a avut răbdare cu ea. A susținut-o în găsirea domeniului care să o facă să se simtă împlinită.

Cel mai de preț sfat pe care artista l-a primit de la mama sa a fost că o va ajuta cu tot ceea ce poate, dar că ea trebuie să muncească pentru lucrurile pe care și le dorește în viața ei. Femeia care i-a dat viață a fost cea care i-a fost alături și când nu a avut de lucru. Tot ea a susținut-o și atunci când a fost în depresie.

De asemenea, artista mai spune că mama sa a fost mamă și pentru familia ei extinsă. Prietenii și colegii de breaslă au apreciat asta, lucru care i-a ajutat enorm pe toți. Jazzy Jo o iubește necondiționat pe mama sa. Își dorește să lucreze împreună pentru că viața este o serie de învățăminte și o evoluție perpetuă.

Dacă vrei să afli cum își găsește Jazzy Jo insirația și ce sfaturi are pentru cei care vor să exceleze în domeniul muzical, ai aici interviul CaTine.ro cu artista.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×