Reclamă

Jazzy Jo și-ar dori să fie la fel de răbdătoare CaMama. Artista i-a transmis mamei sale cât de mult apreciază că i-a fost alături mereu

Jazzy Jo și-ar dori să fie la fel de răbdătoare CaMama. Deși este una dintre cele mai discrete vedete în ceea ce privește viața personală, atunci când este întrebată de oamenii dragi din viața ei, artista vorbește cu emoție în glas cât de mult îi apreciază că au făcut-o să fie omul de azi.

Publicat: 6 martie 2023, 6:02 / Actualizat: 7 martie 2023, 9:26

Cu o energie aparte și dornică să vorbească despre susținerea femeii care i-a dat viață, Jazzy Jo s-a alăturat fără ezitare celui mai noi proiect CaTine.ro, campania CaMama.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jazzy Jo și-ar dori să fie la fel de răbdătoare CaMama

Deși a făcut pian timp de 15 ani, iar mama sa este profesoară de pian, Jazzy Jo a ales în cele din urmă o carieră în lumina reflectoarelor. Scenele televiziunii au adus-o în atenția publicului, iar acest lucru a ajutat-o să fie un artist desăvârșit. Mama este cea care a susținut-o necondiționat, iar Jazzy Jo îi mulțumește în fiecare secundă pentru omul care este azi.

– La ce anume ești deja CaMama?
– Sunt foarte econoamă, am schimbat rolurile un pic în momentul de față. Eu fac economie la lumină, la apă, la tot ce se poate face economie. Din fericire nu o fac din nevoie, ci pur și simplu pentru că așa m-a educat și m-a format ea.

Reclamă

– Care este cel mai bun sfat primit de la mama ta?
– Sunt atât de multe. E bine ca în viață să ai multe drumuri, e bine să le împletești frumos, e bine să te focusezi pe ceea ce îți dorești, dar să ai și un plan B. E doar unul dintre sfaturile bune pe care mi le-a dat de-a lungul vieții.

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Deși e foarte greu, mi-aș dori să fiu la fel de deschisă pentru toate persoanele cu care lucrez, așa cum este ea. Ea e profesoară de pian și de muzică și interacționează într-un mod de poveste cu toți elevii ei. Are răbdare cu ei. La mine e un pic diferit, mi-ar plăcea să am răbdare cu ei.

– Ce vorbă sau expresie îți spunea foarte des?
– „Gică, nu mai fii repezită!”. Îmi pare foarte rău, dar asta este. Îmi spunea Gică atunci când eram mică, dar nu mai țin minte de ce.

– Ce mâncare îi iese cel mai bine mamei tale?
– Varza călita și friptura de rață. Nu știu dacă îi iese ei cel mai bine, dar aia îmi place mie cel mai tare din ceea ce îmi face.

Reclamă

Ce apreciază Jazzy Jo cel mai mult la mama sa

Jazzy Jo îi mulțumește mamei sale pentru faptul că o iubește și a iubit-o din prima clipă a vieții sale. Artista spune că mama sa a fost cea care a avut grijă de ea toată viață. Acest lucru s-a întâmplat pe toate planurile și din toate punctele de vedere.

Deși artista spune că nu a știut de la început ce își dorește să facă și care este visul ei cu adevărat, tot mama sa a fost cea care a avut răbdare cu ea. A susținut-o în găsirea domeniului care să o facă să se simtă împlinită.

Cel mai de preț sfat pe care artista l-a primit de la mama sa a fost că o va ajuta cu tot ceea ce poate, dar că ea trebuie să muncească pentru lucrurile pe care și le dorește în viața ei. Femeia care i-a dat viață a fost cea care i-a fost alături și când nu a avut de lucru. Tot ea a susținut-o și atunci când a fost în depresie.

De asemenea, artista mai spune că mama sa a fost mamă și pentru familia ei extinsă. Prietenii și colegii de breaslă au apreciat asta, lucru care i-a ajutat enorm pe toți. Jazzy Jo o iubește necondiționat pe mama sa. Își dorește să lucreze împreună pentru că viața este o serie de învățăminte și o evoluție perpetuă.

Dacă vrei să afli cum își găsește Jazzy Jo insirația și ce sfaturi are pentru cei care vor să exceleze în domeniul muzical, ai aici interviul CaTine.ro cu artista.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×