Reclamă

Jazzy Jo, despre emoțiile trăite dincolo de scenă: „Muzica este arta care imită viața reală”

Jazzy Jo a pășit plină de încredere pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro. Aceasta ne-a bucurat cu o conversație deosebită privind ceea ce înseamnă pentru ea muzica, dar și viața pe care o trăiește atunci când nu se află pe scenă. Ne-am bucurat să descoperim o femeie puternică, sigură pe sine și perseverentă care a trecut prin nenumărate experiențe pentru a atinge succesul pe care și l-a dorit.

Publicat: 14 aprilie 2022, 8:39 / Actualizat: 3 februarie 2023, 10:52

Faptul că a învățat să iasă din zona de confort a ajutat-o foarte mult în parcursul său profesional și nu numai. Cu o aură vibrantă și o energie cu totul deosebită, artista ne-a povestit mai multe despre ea și despre ceea ce reprezintă muzica pentru sine. Te invităm să o descoperi pe Jazzy Jo într-un interviu sincer, real, CaTine!

Jazzy Jo, despre emoțiile trăite dincolo de scenă

 Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?
– Eu nu m-am trezit dorindu-mi chestia asta. Nu mi-am dorit când eram mică să fiu pe scenă în fustițe scurte și să fiu un star. Cumva meseria asta m-a atras prin tot felul de circumstanțe în care am fost pusă fără să mă duc musai să bat la ușă. După 15 ani de pian, eu încă luam calmante înainte să cânt la examene. Am descoperit televiziunea în adolescența mea și mi-am dat seama că e foarte tare și vreau să fac treaba asta. Dacă aș fi continuat cu această emotivitate excesivă nu aș fi reușit să fac nimic, așa că am început să mă autoeduc.

– Ce ai face dacă peste noapte ți-ai pierde vocea?
– Aș înnebuni, chiar dacă am deja o astfel de experiență. Cred că aș căuta altceva artistic de făcut. Am destul de multe variante descoperite de-a lungul carierei. Începând cu televiziunea și până la design interior.

 Ce te definește ca artist?
– Sunt foarte multe lucruri pe care aș putea să le spun. În ultimii ani îmi place să cred că versatilitatea și dorința de a învățat lucruri noi îmi rotunjesc viața artistică. Îmi place să învăț lucruri pe care nu le știu. Învățatul perpetuu te ține în viață.

Crezi în competiție pe plan profesional?
– Eu cred în niște oportunități care ți se prezintă și în care dacă ai noroc să fii la momentul potrivit și să știi ceea ce ai de făcut devin o rută pe care poți să o ai în viață. Dacă nu ți se întâmplă atunci este o oportunitate să mai înveți ceva. Prietenii mei îmi spun că sunt eterna școlăriță, mi se pare că asta e una din cheile unei existențe fericite. Competiția fair play în care îl apreciezi pe celălalt și înveți de la el, asta mi se pare cea mai sănătoasă formă de competiție.

Reclamă

Cum își găsește Jazzy Jo insirația și ce sfaturi are pentru cei care vor să exceleze în domeniul muzical

Când vine vorba de viața profesională, Jazzy Jo a învățat de-a lungul timpului cum să-și pună în valoare talentul. Artista spune că unul din cele mai importante lucruri în domeniul muzical, și nu numai, este perseverența. De altfel, aceasta ne-a mărturisit că și-a tatuat cuvântul ”perseverență” în mai multe locuri de pe corp pentru a-și aminti zilnic că indiferent cât de dificilă este o situație, cu răbdare și perseverență va trece peste orice.

– Ce te inspiră în muzică?
– Ritmul. Există și chestia inefabilă a intenție pe care autorul a pus-o în produsul lui, dar mă inspiră foarte tare ritmul. Muzica este arta care imită viața reală.

Reclamă

 Ce sfaturi i-ai da unei persoane care vrea să înceapă o carieră în muzică?
– Să vadă dincolo de mirajul scenei. A fi pe scenă nu înseamnă musai să fii faimos. A fi pe scenă nu înseamnă doar să fii faimos, începe cu ce crezi tu și în lucrurile în care crezi tu. A fi tu însuți pe scenă este cel mai minunat lucru pe care poți să-l faci și în același timp e cel mai greu.

Care crezi că este rețeta succesului în domeniul muzical din România?
– Nu există o rețeta succesului nicăieri. Nu există absolut nimic, nu e un traseu, nu e o regulă. În afară de perseverență și autenticitate nu ai ce să faci. Eu m-am aruncat în tot ce am găsit.

 Care este cel mai mare vis al tău?
– Broadway este cel mai mare vis al meu. O completare a tuturor skill-urilor pe care poți să le ai pe scenă. Un artist trebuie să știe tot și orice.

– Cum ți-ai ales numele de scenă?
– E o poveste foarte simplă. Eram clasa a II-a și începusem orele de engleză. Eram foarte multe ”Ioane” în clasa mea și doamna profesoară ne-a spus să ne găsim un corespondent în engleză. De atunci sunt Jo. Jazzy Jo a apărut în momentul în care mi-am ales numele de scenă acum mulți ani.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Ce înseamnă pentru Jazzy Jo să fii o femeie puternică

Puțini știu cine este Jazzy Jo dincolo de lumina reflectoarelor. Aceasta ne-a mărturisit că își alege cu atenție oamenii din jurul său și că lucrurile care nu sunt menite pentru ea, într-un fel sau altul, vor dispărea singure.

Artista știe că a parcurs un drum foarte lung pentru a atinge succesul și este recunoscătoare față de oamenii care au mentorat-o și au ajutat-o de-a lungul timpului.

Deși nu pare, la începutul carierei sale, cântăreața era o persoană emotivă. Aceasta s-a pus în tot felul de situații care au scos-o din zona de confort și care au făcut-o să-și dezvolte personalitatea și să treacă peste emoțiile excesive. Toate aceste experiențe a făcut-o să fie o femeie puternică, dar în același timp blândă și atentă cu cei din jurul său.

– Ce nu ar trebui să spună o femeie despre sine ?
– Că e mai puțin decât se așteaptă societatea și mediul de la ea, ea e îndeajuns oricum ar fi.

 Care este cel mai mare atu al unei femei?
– Emotivitatea, capacitatea de a vedea din mai multe puncte de vedere un subiect, atenția distributivă, boemia și anabolismul.

– Ce înseamnă din punctul tău de vedere să fii o femeie puternică?
– Să te cunoști emoțional. Să fii blândă și bună, indiferent dacă cel de lângă tine e un idiot, bărbat sau femeie, nu are importanță. Frumusețea și bunătatea sunt lucruri frumoase la noi.

Detalii mai puțin cunoscute despre Jazzy Jo

Experiențele au conturat-o de-a lungul timpului pe Jazzy Jo ca artistă, dar și ca femeie. Aceasta a găsit rețeta succesului care să funcționeze pentru ea și se bucură în prezent de amintiri de neuitat, dar și de perspective uimitoare de viitor.

De altfel, cântăreața ne-a povestit mai multe amănunte despre cele mai frumoase momente pe care le-a trăit pe scenă. Aceasta și-a amintit de un moment înduioșător din adolescență.

Cu emoție în suflet ne-a vorbit despre perioada în care era îndrăgostită și a urcat pe scenă unde a interpretat o melodie cu gândul la băiatul care o privea din public.

Un alt moment de mândrie pentru artistă a fost atunci când și-a văzut numele scris într-un generic de film, pentru care realizase o compoziție muzicală. Toate aceste experiențe au format-o pe Jazzy Jo. Visul său cel mai mare este să ajungă pe Broadway.

Ja.zzy Jo în timp ce pozează pentru interviul echipei CaTine.ro
Te invităm să o descoperi pe Jazzy Jo într-un interviu sincer și real / CaTine.ro

Artista este de părere că Broadway-ul reprezintă ”completarea tuturor skill-urilor pe care poți să le ai pe scenă” De altfel, Jazzy este de părere că un artist ”trebuie să știe tot și orice”.

O altă cântăreață determinată să reușească în tot ceea ce-și propune este Emy Alupei. Te invităm să descoperi mai multe amănunte despre tânăra artistă în cadrul interviului oferit echipei CaTine.ro. 

Cu o prezență vibrantă, Jazzy ne-a povestit mai multe și despre colegul său de echipă în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Aceasta urmează să urce pe scenă alături de Zarug.

Artista și colegul său s-au întâlnit în urmă cu mai mulți ani, iar încă din prima clipă aceasta a știut că au foarte multe lucruri în comun. Încă din acea clipă și-a dorit să cânte într-o zi alături de Zarug și iată că acel moment a sosit. Cei doi formează una din cele mai savuroase echipe din cadrul noului sezon Te cunosc de undeva, care va începe în curând la Antena 1.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×