Reclamă

Mara Oprea este ambițioasă CaMama. Actrița și-a deschis sufletul în cea mai recentă campanie CaTine.ro

Mara Oprea nu regretă nicio decizie pe care a luta-o până acum. Actrița este asumată, calculată și hotărâtă să reușească în tot ceea ce-și propune. Rolul din serialul Adela i-a adus recunoașterea pe care o merită, iar Mara se mândrește cu reușit sa. Mara Oprea este ambițioasă și dedicată CaMama.

Publicat: 5 martie 2023, 6:54 / Actualizat: 6 martie 2023, 9:18

Actrița în vârstă de 22 de ani este un exemplu pentru multe tinere din România și nu numai. Aceasta s-a dedicat mereu pasiunilor sale și a reușit să-și clădească viitorul pas cu pas. Susținerea cea mai mare a avut-o din partea familiei, iar mama ei este cea care a sprijinit-o întotdeauna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mara Oprea este ambițioasă CaMama

Mara ne-a povestit cu emoție în glas despre relația pe care o are cu femeie care i-a dat viață. Tânăra de 22 de ani își dorește să ajungă o femeie la fel de puternică și de iubitoare cu cei din jurul său. De la mama sa a moștenit foarte multe calități, iar despre acestea ne-a povestit și nouă în cel mai recent proiect al echipei CaTine.ro.

– La ce anume ești deja CaMama?
– Știi când ești mic și te gândești că tu nu o să faci un lucru anume cu viitorul tău copil. Îmi dau seama că deja încep să semăn cu mama în unele privințe. Mă bucur când văd că semăn cu ea în privințele bune. Sunt mai atentă la ce mănânc, cu ce oameni stau, ce spun și cum vreau să mă vadă lumea. Sunt mai atentă la lucrurile pe care vreau să le las altora, să le dau din ce-am învățat eu. Pot să spun că semăn cu mama la faptul că am început să fiu mult mai grijulie și mai bună cu oamenii, dar mai ales atentă cu tot.

-La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– Am considerat-o tot timpul un model și un om bun. Chiar și rolul din Adela mi-a adus aminte de ea. Ea s-a ținut mereu de mine și mi-a zis mergi, lasă portițe deschise peste tot, fii prietenoasă și bună, iar asta o să ți se întoarcă la un moment dat. Ea m-a împins și la castingul pentru Adela și m-a ajutat cu decizia de a merge la facultatea pe care am gândit-o împreună.

Pe Mara poți să o urmărești și în serialul Adela, porducția se găsește exlusiv în AntenaPLAY!

Reclamă

Ce relație are Mara cu mama sa

Deși există uneori neînțelegeri între ele, Mara face tot posibilul să-și păstreze relația frumoasă pe care o are cu mama sa. Actrița se bucură de sprijinul necondiționat al acesteia. Este o fiică fericită și iubită, iar acest lucru l-am putut observa și noi din emoția sa din glas.

Reclamă

-Ce vorbe îți spunea foarte des?
– Foarte multe! Îmi spunea des să fc curat, să te întorci la ora asta acasă, ai grijă cu cine stai. Cel mai des mă întreabă de ce nu îi răspund la mesaje când îmi scrie.

– Când ai supărat-o cel mai tare pe mama ta?
– Eu sper că n-am supărat-o atât de tare atunci când am avut noi certurile noastre. Nu vreau să stric niciodată relația cu mama. Chiar și atunci când simt că ar fi vina ei merg la ea și încerc să mențin această relație frumoasă și să mă bucur de ea. Mama e pentru mine acea femeie minunată care m-a crescut și m-a îndrumat în tot.

– Care e cel mai bun sfat pe care ți l-a dat mama ta?
– Cel mai bun sfat a fost să mă bucur de viață și tot ceea ce ți se oferă. Ai grijă la ce spui, ce refuzați, dar fii fericită și găsește ceva bun și frumos în orice.

Te invităm să o descoperi pe Mara și în cadrul interviului din seria CaTine.ro!

Ce mesaj a avut Mara Oprea pentru mama sa

Mara ne-a emoționat până la lacrimi spre finalul interviului. Actrița i-a lăsat mamei sale un mesaj plin de gânduri bune și iubire. Aceasta și-a dorit să-i transmită cele mai sincere gânduri și sentimente.

– Pentru ce vrei să-i mulțumești mamei tale?
-Îi mulțumesc că nu s-a dat bătută și chiar dacă am fost un copil dificil, ea a înțeles și a știut cum să trateze situația. Îi mulțumesc pentru că m-a îndrumat spre actorie când eu eram indecisă. Ea m-a ajutat să înțeleg că este ceva potrivit pentru mine. Îi mulțumesc pentru că m-a dus la balet și la pian, dar mai ales că a crezut în mine.

– Care este cea mai dragă amintire cu mama ta?
–  Am multe amintiri și nu știu dacă pot să aleg una. Chiar anul trecut am mers împreună și i-am făcut o surpriză de ziua mamei. Am mers la shopping, am mers și și-a făcut un tratament facial, apoi am mers a cinema. A fost o zi foarte frumoasă pentru mine și m-am bucurat că pot să-i ofer lucrurile astea. Îmi doresc să am timp mai des să petrec cu ea. Uneori mi-e greu și încerc să găsesc portițe să stăm împreună și să mai povestim. Cel mai frumos cadou pentru mine este ea și viceversa.

– Ce mesaj i-ai transmite acum mamei tale?
-Mama iartă-mă pentru toate momentele pentru care nu am fost așa cum am fost așa cum ți-ai fi dorit, în care nu am vorbit la fel de frumos cum mi-aș fi dorit să vorbesc cu tine și nu ți-am arătat tot ce meritai să primești de la mine. Te iubesc și la mulți ani.

Ne-am bucurat să o avem alături pe Mara Oprea și să aflăm cum este ea CaMama, dar mai ales să ascultăm poveștile superbe despre femeia care i-a dat viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×