Reclamă

Care este numele complet al Oanei Moșneagu. Detalii mai puțin cunoscute din viața personală a actriței

Oana Moșneagu este una dintre cele mai apreciate actrițe din Adela. Tânăra de 31 de ani e o prezență plăcută atât în viața reală, dar și pe rețelele sociale, iar carisma ei a reușit să-i aducă o mulțime de admiratori. Cu toate acestea, puțini știu care este numele complet al Oanei Moșneagu.

Publicat: 4 iunie 2022, 7:18

Celebră pe micul ecran datorită rolului din serialul Adela, difuzat de Antena 1, în fiecare joi de la 20:30, Oana Moșneagu a avut de parcurs un drum sinuos pentru a cunoaște succesul de care se bucură acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este numele complet al Oanei Moșneagu

Extrem de discretă cu viața personală, Oana Moșneagu a dezvăluit că în trecut s-a confruntat cu anxietate și depresie. Totul a pornit de la faptul că într-un anumit moment al vieții sale și-a dat seama că nu a reușit să ajungă acolo unde și-ar fi dorit.

Actrița s-a mai confruntat și cu bullyng-ul în adolescență. Într-un interviu acordat Viva, Oana a spus că a devenit ținta glumelor răutăcioase din cauza faptului că nu avea posibilități să-și cumpere cele mai frumoase haine, nu se machia așa cum făceau colegele ei și era și printre cele mai bune eleve din clasa sa.

Pentru că a vrut să fie o persoană independentă încă de mică, în liceu s-a angajat. Primul job l-a avut la vârsta de 17 ani. Aceasta a prezentat știrile sportive la postul Argeș TV. Mai apoi a lucrat într-o multinațională, dar Oana și-a dat demisia și s-a încris la Facultatea de Teatru.

Reclamă

„Am avut nocorul să întâlnesc oamenii potriviți care mi-au dat curaj. Cu o lună înainte de admitere am început să mă pregătesc. Știam că e târziu, dar cumva am reușit și eram pe lista celor admiși. Bucurie mai mare ca aceea nu cred că am trăit vreodată. Este una dintre cele mai emoționante amintiri ale mele.”

– Oana Moșneagu

Oana s-a născut în Mioveni. La 25 de ani își vedea visul cu ochii, acela de a fi actriță în adevăratul sens al cuvântului.

Un alt lucru mai puțin cunoscut despre actrița din Adela este faptul că numele ei real este Ioana Alexandra Moșneagu.

Reclamă

Oana Moneagu formează un cuplu cu Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi sunt împliniți și se bucură de fiecare clipă pe care o petrec împreună. Chiar dacă își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor, cei doi nu ezită să-și țină fanii la curent pe rețelele sociale cu ce se întâmplă în viața lor.

Relația lor a venit la un timp după ce Vlad Gherman s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Chiar dacă cei trei sunt colegi pe platourile de filmare de la Adela, relația lor de prietenie este atât de frumoasă încât. Nu au loc resentimentele nici în cuplu lui Vlad cu Oana, nici în relația de prietenie dintre Oana și Cristina sau Cristina și Vlad.

Acum, cei doi merg foarte des în vacanțe, participă împreună la evenimente și se amuză făcând tot felul de joculețe și tiktok-uri.

Un lucru este cert. Relația lor este pe zi ce trece mai puternică, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Se simt bine împreună și au sentimente frumoase unul față de celălalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×