Reclamă

Zodii a căror inimă e greu de cucerit. Ce spun specialiștii despre acești nativi

Există zodii a căror inimă e greu de cucerit, dar alături de care vei trăi momente unice și povești frumoase. Doar persoanele care știu cât de ușor pot fi rănite se vor lăsa citite după o lungă perioadă de timp. Trebuie să demonstrezi că le meriți pentru a-ți arăta vulnerabilitățile. Dacă există extrovertiți pe care îi citești foarte ușor, sunt fără doar și poate și introvertiți care odată ce își deschid sufletul știu încotro să te conducă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 martie 2023, 9:26

Vei avea de luptat dacă îți dorești cu adevărat o relație cu unul dintre acești nativi, însă nu vei regreta. Află care sunt slăbiciunile lor, însă nu profita de acestea. Cele mai profunde și intense uniuni se construiesc în timp, iar pentru acest lucru trebuie să depui efort considerabil. Trebuie să renunți la orgolii dacă vrei cu adevărat să ieși din zona de confort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii a căror inimă e greu de cucerit

Cele trei zodii a căror inimă e greu de cucerit sunt Rac, Capricorn și Pești. În cercul apropiat de prieteni sunt cunoscuți ca romantici incurabili, însă atunci când vor să cunoască noi parteneri le este greu să-și dezbrace scutul pe care l-au construit de-a lungul timpului din cauza relațiilor eșuate. Pentru acest lucru este nevoie de răbdare, perseverență și iubire.

Rac

Nativii Rac sunt cunoscuți ca fiind romantici. Chiar dacă își doresc relații stabile și de lungă durată, vei ajunge cu greu la inima lor. Atunci când vrea să-și deschidă sufletul în fața unei persoane, o face pentru că are încredere.

De asemenea, are nevoie și de atracție fizică și spirituală. Nu este de ajuns să-i atragi interesul, ci trebuie să-l cucerești în adevăratul sens al cuvântului, arată Yourtango.com. Este un dans pe care îl vei face o lungă perioadă de timp, asta dacă planurile tale se îndreaptă spre viitor cu acest semn zodiacal. Este foarte dedicat atunci când vine vorba despre relații. Nu va accepta un partener distant sau care nu dorește să-și asume responsabilități.

Reclamă

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn

Nativii Capricorn își doresc mulți prieteni de-a lungul vieții, însă puțini ajung să le câștige încrederea. Atunci când vine vorba despre relații amoroase, sunt pretențioși și perseverenți. Creativi și inteligenți, nu vor lăsa nimic la voia întâmplării.

Reclamă

Muncesc pentru ceea ce își doresc, iar atunci când se implică într-o relație, ajung să facă acest lucru cu tot sufletul, spune Astrology.com. Așteaptă ca și partenerul să-i plătească cu aceeași monedă, însă pot fi și răniți.

Cu cât înaintează în vârstă, devin mai greu de cucerit din cauza dezamăgirilor. Își dorește să fie stimulat intelectual și să aibă alături pe cineva cu care să exploreze.

Nu acceptă situații de rutină. Are nevoie de libertate, dar și de implicarea din partea persoanei iubite. Este concentrat pe rezultate și pe efortul depus pentru a le obține.

Pești

Nativii Pești știu cum să cucerească, de aceea într-o viață au parte de foarte multe relații pasagere. Cu toate acestea, niciuna nu-i stârnește interesul de viitor. Vor să se bucure de viață în felul propriu, de aceea nu găsesc că ideea de a o împărți cu altcineva li se potrivește. Sunt foarte greu de cucerit pentru că au pretenții din partea unui partener.

Își doresc să se poate baza pe o singură persoană, să trăiască în libertate, dar și căldură. Vor susținere și sinceritate, lucruri pe care le poate oferi fără doar într-o fracțiune de secundă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×