Reclamă

Care este sufletul tău pereche, în funcție de zodie. Nativii care trăiesc cele mai frumoase povești de iubire

Dacă vrei să știi care este sufletul tău pereche în funcție de zodie, ai venit în locul potrivit. Trăsăturile fiecăruia sunt extrem de importante în alegerea partenerului de viață. De asemenea, chiar dacă pare foarte greu de găsit pentru fiecare, acest ideal nu este atât de greu de atins dacă ne ghidăm strict după câteva date clare.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 martie 2023, 9:24 / Actualizat: 20 martie 2023, 10:55

Indiferent de caracteristici, unele relații sunt aproape imposibile. Altele, din contră, pot dura la nesfârșit fără nicio problemă. Când este vorba despre iubire, nu putem dicta ce va merge bine sau ce se va merge prost. De aceea este bine să ascultăm și sfaturile astrologilor, asta pentru că ne pot oferi o idee generală a ceea ce putem vedea în viața noastră.

Care este sufletul tău pereche, în funcție de zodie

Atunci când ne îndrăgostim, credem că va fi pentru totdeauna. Cu fiecare relație, avem impresia că am găsit partenerul ideal, sufletul nostru pereche. Deși de cele mai multe ori ne întuziasmăm mult prea devreme, nu putem anticipa niciodată dacă ceea ce începem să construim alături de o altă persoană va fi într-adevăr durabil sau nu. Mergem ghidați doar de instincte și încredere în forțele proprii fără alte indicii.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec, astrele arată că sufletul pereche este Balanță. Cu toate că este total opus, acesta îți poate aduce în viață tot ceea ce ai căutată întotdeauna. Fiind un semn zodiacal echilibrat, îți poate aduce liniște în perioadele de stres.

Poate calma focul interior pe care nimeni altcineva nu îl poate stinge. Aici opusule se atrag și asta înseamnă că vei avea întotdeauna de aflat lucruri noi și interesante, ceea ce te va ține întotdeauna în priză.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Sufletul pereche al nativilor Taur este Scorpionul. Un semn fix, dar total opus, are calități pe care le apreciezi fără doar și poate. Este extrem de loial și îți poate provoca stări pozitive pe care de puține ori le-ai scos la suprafață.

Cea mai bună variantă a ta va fi întotdeauna alături de el. Dacă nu știi cine ar putea să-ți stimuleze creativitatea, atunci află că nu trebuie să cauți prea departe. Poți intra astfel în contact și cu cea mai blândă latură a ta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni, sufletul pereche ideal este Berbecul. Atunci când cauți emoție și aventură, două incgredintele în același loc, știi unde să le găsești.

Acest semn zodiacal te va provoca să încerci lucruri pe care aproape niciodată nu le-ai experimentat. Te va scoate din zona de confort fără prea mare greutate și îți va oferi încrederea de care ai nevoie. Vei simți sprijin atât fizic cât și emoțional.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își vor găsi sufletul pereche în persoana nativilor Capricorn. Fiind un semn opus este cel cu care vei lucra cel mai bine în echipă. Veți construi împreună cele mai frumoase amintiri și va scoate la iveală tot ceea ce îți dorești. Împreună veți forma un cuplu extrem de puternic și nimic nu vă va putea doborî încrederea.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu nu vor duce niciodată lipsă de complimente. Nu se lasă așteptați prea ușor și vor dori întotdeauna ca partenerii să se ridice la înălțimea așteptărilor lor. Sunt inteligenți, spontani, au simțul umorului și sunt independenți. De aceea, sufletul lor pereche poate fi Săgetător, Gemeni, Balanță sau Berbec. Vor fi întotdeauna pregătiți pentru ce le va rezerva viața, iar astrele le vor oferi ajutor de fiecare dată când vor avea nevoie.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au o latură critică pe care puțini le-o pot ține în frâu. Au în plan visul de a avea lângă ei o persoană care să le țină așteptările la cote maxime. Spontane, dar și înțelegătoare, reușesc să observe întotdeauna cele mai mici detalii, spune Astrology.com. Caută parteneri stabili, de aceea sufletul lor pereche se poate găsi în zodiile Capricorn, Scorpion, Rac și Taur. În special cel din urmă le poate face extrem de fericite.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt foarte echilibrați, așa că au nevoie în viața lor de persoane care să le ofere armonie într-o relație de lungă durată. Dacă vorbim despre suflete pereche, atunci putem lua în considerare persoanele născute sub zodia Gemeni. Sunt ultimele persoanele cu care ar intra într-o ceartă. Pe lângă aceștia, se potrivesc și cu Vărsător, Săgetător sau Leu.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt pasionali și astfel au nevoie de cineva care să le arate drumul drept în viață de cele mai multe ori. Ca suflete pereche ideali sunt Capricornii, Peștii, Fecioarele și Racii. Alături de Capricorn nu vei avea parte de monotonie și poți explora lucruri pe care altfel doar le visezi. Astrele îți vor fi întotdeauna aproape pentru a te îndruma către drumul ideal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii foarte pretențioși în dragoste, Săgetătorii își vor găsi sufletul pereche în persoana nativilor Leu, Vărăstor, Berbec și Balanță. Acest lucru le va aduce foarte multă activitate în viața personală și îi va face să se comporte total diferite, arată Yourtango.com. Leii vor dori întotdeauna să fie în centrul atenției, așa că la început le va fi dificil Săgetătorilor să-și dea seama că se află lângă persoana ideală.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își vor găsi sufletul pereche în persoana celor care s-au născut sub zodia Scorpion. Pasionali și plini de trăiri intense, aceștia din urmă vor putea trăit alături de partener cele mai intense clipe. Vacanțe, discuții interminabile sau chiar momente de relaxare, toate se vor găsi în viața voastră de cuplu.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt persoane independente și bine definite. Cu toate că le este greu să-și aleagă partenerul ideal, sufletul lor pereche se poate găsi în persoana nativilor Berbec, Balanță Gemeni sau Săgetător. Uneori au nevoie să fie aduși cu picioarele pe pământ, iar acest lucru nu-l vor putea face de unii singuri.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt de cele mai multe ori dificili de înțeles. De aceea, cei care le vor completa viața și se vor numi cu adevărat sufletul pereche sunt născuți în zodiile Raci, Capricorn și Taur. Au nevoie de o relație stabilă și de o persoană care să-i țină ancorați în realitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×