Reclamă

Zodii care poartă pică după despărțire. Ele sunt cele care vor dori să se răzbune

Separarea de partener nu este ușoară și ele sunt cu siguranță acele zodii care poartă pică după despărțire. Nu se pot conforma cu un astfel de scenariu. Dacă nu sunt ele cele care au luat decizia, vor dori fără doar și poate să se răzbune.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 februarie 2023, 6:13

Iubirea te poate elibera, dar îți poate crea și foarte multă durere, mai ales atunci când nu este împărtășită. În cazul acestor 5 semne zodiacale vorbim de ranchiună dusă la extrem, ceea ce le va îngreuna fără doar și poate traseul personal.

Zodii care poartă pică după despărțire

Suferinzi și gata să ofere o porție din propria lor durere, acești native știu cum să se răzbune. Atunci când vine vorba despre despărțire nu prea au modalități prin care să se poată redresa atât de ușor. Făgașul normal al vieții lor nu mai reprezintă acum un interes. Tot ceea ce credeau că este real, se năruie ușor și asta îi aduce în pragul disperării.

Taur

Nativii Taur se află pe primul loc în top zodii care poartă pică după despărțire. Dacă nu ei au fost cei care au luat decizia, atunci vor duce toată viața cu ei sentimentul de neputință. De asemenea, răzbunarea este întotdeauna o soluție în cazul lor.

Dacă ai greșit cu ceva în relație, așteaptă-te la un deznodământ nu tocmai pașnic, arată Yourtango.com. Dacă le-a fost trădată încrederea, nu iartă prea ușor. Dezamăgirea este cea care nu le dă pace, oricât ar încerca.

Reclamă

Gemeni

Pentru nativii Gemeni nu este atât de ușor să scoată o supărare în văzul lumii. Cu toate acestea, dacă simt energii negative în jurul lor, știu cum să-ți arate și latura lor mai puțin plăcută.

Vor căuta modalități prin care să se răzbune pe cei de care s-au despărțit, însă nu vor reuși întotdeauna să-și ducă planurile până la capăt. Consecvența nu este punctul lor forte, asta pentru că sunt prinși în vâltorile vieții fără să-și dea seama.

Reclamă

Rac

În cazul nativilor Rac, aceștia tind să fie foarte răzbunători. Dacă le-ai greșit sau le-ai frânt inima, vor face tot ce le stă în putință pentru a scoate acest lucru în evidență.

Anumite greșeli îți pot fi iertate în cazul lor, însă dacă este vorba despre o despărțire, lucrurile stau cu totul altfel, spune Astrology.com. Scandalurile nu vor lipsi, iar evenimentele neplăcute vor continua să-și facă apariția. Calea spre un drum fără lacrimi va fi foarte greu de găsit.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară există doar o singură cale. Să uite tot ceea ce au trăit sau să plătească cu aceeași monedă. Nu este cale de mijloc în cazul lor și rareori vor ierta greșelile făcute în cuplu.

Criticile pe care le vor aduce vor fi ambalate sub forma unor glume extrem de acide. Dacă vor să-ți poarte pică, așteaptă-te ca acest lucru să dureze o lungă perioadă de timp.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător

Nativii Vărsător se numără printre acele zodii care poartă pică după despărțire. În ciuda faptului că nu s-ar răzbuna niciodată, nu pot trece peste ideea că cineva le-a alungat.

Indiferent de motivul care a dus la ruputură, acestea se vor gândi că nu au valorat niciodată atât de mult pe cât au crezut. Așteaptă să le fie răsplătite eforturile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×