Reclamă

Zodii care poartă pică după despărțire. Ele sunt cele care vor dori să se răzbune

Separarea de partener nu este ușoară și ele sunt cu siguranță acele zodii care poartă pică după despărțire. Nu se pot conforma cu un astfel de scenariu. Dacă nu sunt ele cele care au luat decizia, vor dori fără doar și poate să se răzbune.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 februarie 2023, 6:13

Iubirea te poate elibera, dar îți poate crea și foarte multă durere, mai ales atunci când nu este împărtășită. În cazul acestor 5 semne zodiacale vorbim de ranchiună dusă la extrem, ceea ce le va îngreuna fără doar și poate traseul personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care poartă pică după despărțire

Suferinzi și gata să ofere o porție din propria lor durere, acești native știu cum să se răzbune. Atunci când vine vorba despre despărțire nu prea au modalități prin care să se poată redresa atât de ușor. Făgașul normal al vieții lor nu mai reprezintă acum un interes. Tot ceea ce credeau că este real, se năruie ușor și asta îi aduce în pragul disperării.

Taur

Nativii Taur se află pe primul loc în top zodii care poartă pică după despărțire. Dacă nu ei au fost cei care au luat decizia, atunci vor duce toată viața cu ei sentimentul de neputință. De asemenea, răzbunarea este întotdeauna o soluție în cazul lor.

Dacă ai greșit cu ceva în relație, așteaptă-te la un deznodământ nu tocmai pașnic, arată Yourtango.com. Dacă le-a fost trădată încrederea, nu iartă prea ușor. Dezamăgirea este cea care nu le dă pace, oricât ar încerca.

Reclamă

Gemeni

Pentru nativii Gemeni nu este atât de ușor să scoată o supărare în văzul lumii. Cu toate acestea, dacă simt energii negative în jurul lor, știu cum să-ți arate și latura lor mai puțin plăcută.

Vor căuta modalități prin care să se răzbune pe cei de care s-au despărțit, însă nu vor reuși întotdeauna să-și ducă planurile până la capăt. Consecvența nu este punctul lor forte, asta pentru că sunt prinși în vâltorile vieții fără să-și dea seama.

Reclamă

Rac

În cazul nativilor Rac, aceștia tind să fie foarte răzbunători. Dacă le-ai greșit sau le-ai frânt inima, vor face tot ce le stă în putință pentru a scoate acest lucru în evidență.

Anumite greșeli îți pot fi iertate în cazul lor, însă dacă este vorba despre o despărțire, lucrurile stau cu totul altfel, spune Astrology.com. Scandalurile nu vor lipsi, iar evenimentele neplăcute vor continua să-și facă apariția. Calea spre un drum fără lacrimi va fi foarte greu de găsit.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară există doar o singură cale. Să uite tot ceea ce au trăit sau să plătească cu aceeași monedă. Nu este cale de mijloc în cazul lor și rareori vor ierta greșelile făcute în cuplu.

Criticile pe care le vor aduce vor fi ambalate sub forma unor glume extrem de acide. Dacă vor să-ți poarte pică, așteaptă-te ca acest lucru să dureze o lungă perioadă de timp.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător

Nativii Vărsător se numără printre acele zodii care poartă pică după despărțire. În ciuda faptului că nu s-ar răzbuna niciodată, nu pot trece peste ideea că cineva le-a alungat.

Indiferent de motivul care a dus la ruputură, acestea se vor gândi că nu au valorat niciodată atât de mult pe cât au crezut. Așteaptă să le fie răsplătite eforturile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×