Reclamă

Fazele lunii în aprilie 2023. Va fi lună plină în zodia Balanță

Dacă vrem să știm despre fazele lunii în aprilie 2023, trebuie să cunoaștem faptul că această idee înseamnă mai exact porțiunea luminată a celebrului astru. Există mai multe faze ale lunii, printre care luna nouă și luna întunecată. Aceasta din urmă vine atunci când soarele și luna se află în opoziție față de pământ, fiind pe aceeași parte. Cât despre luna plină și luna nouă, acestea au loc atunci când luna și soarele se află pe aceeași linie.

Publicat: 28 martie 2023, 9:38

Cele patru faze ale lunii sunt luna nouă, primul pătrar, luna plină și ultimul pătrar. Conform specialiștilor, avem un alt tip de energie atunci când există luna nouă și apogeul este atins odată cu venirea lunii pline.

Se spune că fermierii plantează atunci când pe cer apare această lună nouă și culeg ce au semănat în timpul lunii pline. În astrologie, semnificația lunii pline este recolta, adică perioada în care îți culegi roadele.

Fazele lunii în aprilie 2023

Conform specialiștilor, luna plină în aprilie 2023 este pe data de 6, ora 07:34. Ultimul pătrar apare în data de 13 aprilie, ora 12:11, luna nouă apare pe data de 20 aprilie, ora 07:12 și ultimul pătrar apare pe 28 aprilie, ora 00:19.

Dacă atunci când vorbim despre luna nouă ne gândim la sensibilitate și stări conflictuale, pentru luna plină avem stres și agitație, sentimentele negative putându-se intensifica.

Citește despre luna plină în astrologie. Ce înseamnă, semnificații și influență asupra zodiilor

Reclamă

Luna plină din aprilie 2023 se formează în zodia Balanță

Luna plină roz are loc pe data de 5 aprilie, acest eveniment aducând bucurie și armonie în viața personală, dar și personală. Flirturile vor fi la ordinea zilei, atunci când Venus intră în Gemeni.

Pe data de 15 aprilie, Vesta ( gardianul inimii și al pasiunii) se întâlnește cu nativul Taur, iar acest lucru semnifică faptul că trebuie să-ți plantezi recoltele succeselor viitoare, arată Astrology.com. Bucură-te de spiritualitate, indiferent de zodia în care ești născută.

Reclamă

Ca orice altă lună plină, și această lună roz va avea influențe asupra nativilor din zodiac. În noaptea de 6 aprilie, toată lumea se va concentra pe momentul prezent. Acest lucru semnifică faptul că semnele zodiacale știu cu exactitate că fără muncă, nu va exista un viitor strălucit, așa cum își doresc. Luna plină roz ajută pe toată lumea să-și găsească drumul în viață.

Luna nouă pe data de 19 aprilie

Cel mai așteptat eveniment este eclipsa de soare și luna nouă în Berbec pe data de 19 aprilie. Astrele îți recomandă să lași teama deoparte și să-ți croiești drumul în viață așa cum îți dorești. Este cazul să te detașezi de cei care te opresc din evoluție.

Pe data de 20 aprilie, soarele intră în zodia Taur, acest lucru semnificând faptul că ritmul vieții este încetinit, spune Yourtango.com. Pe 21 aprilie avem Mercur retrograd tot în zodia Taur. Avem acum la dispoziție șansa de a ne debarasa de lucrurile care nu ne mai servesc anumitor scopuri benefice.

În această perioadă vorbim despre iubire, sensibilitate și relații care vor funcționa așa cum ne dorim. Dacă așteptăm partenerul potrivim, acum putem vorbi despre intuiție și îndemnuri clare din partea inimii și a sufletului. Mintea nu trebuie să lipsească din acest joc.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×