Reclamă

Fazele lunii în aprilie 2023. Va fi lună plină în zodia Balanță

Dacă vrem să știm despre fazele lunii în aprilie 2023, trebuie să cunoaștem faptul că această idee înseamnă mai exact porțiunea luminată a celebrului astru. Există mai multe faze ale lunii, printre care luna nouă și luna întunecată. Aceasta din urmă vine atunci când soarele și luna se află în opoziție față de pământ, fiind pe aceeași parte. Cât despre luna plină și luna nouă, acestea au loc atunci când luna și soarele se află pe aceeași linie.

Publicat: 28 martie 2023, 9:38

Cele patru faze ale lunii sunt luna nouă, primul pătrar, luna plină și ultimul pătrar. Conform specialiștilor, avem un alt tip de energie atunci când există luna nouă și apogeul este atins odată cu venirea lunii pline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se spune că fermierii plantează atunci când pe cer apare această lună nouă și culeg ce au semănat în timpul lunii pline. În astrologie, semnificația lunii pline este recolta, adică perioada în care îți culegi roadele.

Fazele lunii în aprilie 2023

Conform specialiștilor, luna plină în aprilie 2023 este pe data de 6, ora 07:34. Ultimul pătrar apare în data de 13 aprilie, ora 12:11, luna nouă apare pe data de 20 aprilie, ora 07:12 și ultimul pătrar apare pe 28 aprilie, ora 00:19.

Dacă atunci când vorbim despre luna nouă ne gândim la sensibilitate și stări conflictuale, pentru luna plină avem stres și agitație, sentimentele negative putându-se intensifica.

Citește despre luna plină în astrologie. Ce înseamnă, semnificații și influență asupra zodiilor

Reclamă

Luna plină din aprilie 2023 se formează în zodia Balanță

Luna plină roz are loc pe data de 5 aprilie, acest eveniment aducând bucurie și armonie în viața personală, dar și personală. Flirturile vor fi la ordinea zilei, atunci când Venus intră în Gemeni.

Pe data de 15 aprilie, Vesta ( gardianul inimii și al pasiunii) se întâlnește cu nativul Taur, iar acest lucru semnifică faptul că trebuie să-ți plantezi recoltele succeselor viitoare, arată Astrology.com. Bucură-te de spiritualitate, indiferent de zodia în care ești născută.

Reclamă

Ca orice altă lună plină, și această lună roz va avea influențe asupra nativilor din zodiac. În noaptea de 6 aprilie, toată lumea se va concentra pe momentul prezent. Acest lucru semnifică faptul că semnele zodiacale știu cu exactitate că fără muncă, nu va exista un viitor strălucit, așa cum își doresc. Luna plină roz ajută pe toată lumea să-și găsească drumul în viață.

Luna nouă pe data de 19 aprilie

Cel mai așteptat eveniment este eclipsa de soare și luna nouă în Berbec pe data de 19 aprilie. Astrele îți recomandă să lași teama deoparte și să-ți croiești drumul în viață așa cum îți dorești. Este cazul să te detașezi de cei care te opresc din evoluție.

Pe data de 20 aprilie, soarele intră în zodia Taur, acest lucru semnificând faptul că ritmul vieții este încetinit, spune Yourtango.com. Pe 21 aprilie avem Mercur retrograd tot în zodia Taur. Avem acum la dispoziție șansa de a ne debarasa de lucrurile care nu ne mai servesc anumitor scopuri benefice.

În această perioadă vorbim despre iubire, sensibilitate și relații care vor funcționa așa cum ne dorim. Dacă așteptăm partenerul potrivim, acum putem vorbi despre intuiție și îndemnuri clare din partea inimii și a sufletului. Mintea nu trebuie să lipsească din acest joc.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×