Reclamă

Lună Plină

O fată ține o lună în mâini și stă pe plajă
Horoscop
// 20 februarie 2022

Luna plină în februarie 2022. Ce influență are aceasta asupra fiecărui semn zodiacal

Luna plină în februarie 2022 va influența fiecare nativ din zodiac. Cei mai mulți se vor simți melancolici, în timp ce restul se vor bucura de energii pozitive din partea apropiaților. Este o perioadă excelentă pentru schimbări pe plan emoțional, dar și profesional. Nativii trebuie să fie atenți la semnele primite de la astre în această zi.
Reclamă
O femeie frumoasă care ține în brațe luna plină în noiembrie 2021
Horoscop
// 3 noiembrie 2021

Luna plină în noiembrie 2021. Ce influență are aceasta asupra fiecărui semn zodiacal

Luna plină în noiembrie 2021 va avea loc de două ori. Prima dată se va întâmpla în noaptea de 4 noiembrie, iar cea de-a doua oară, în noaptea de 14 noiembrie. În primă fază, aceasta va avea o influență mult mai mare asupra nativilor din zodia Scorpionului, întruct Luna plină de va produce în casa lor. Cea de-a doua parte a lunii vine cu vești bune pentru nativii din zodia Taurului, care vor fi vedetele zodiacului pe 19 noiembrie.
O femeie frumoasă care stă pe plajă în genunchi noaptea în timp ce ține în mâini Luna Plină intrată în zodia Vărsătorilor
Horoscop
// 23 iulie 2021

Luna Plină în zodia Vărsătorilor. Cum va fi influențat fiecare nativ în parte

Luna Plină în zodia Vărsătorilor va influența în mod direct fiecare nativi din zodiac. Cei mai mulți vor experimenta stări de melancolie, în timp ce restul se vor bucura de o energie vibrantă. Este o perioadă foarte bună pentru schimbări pe plan profesional și emoțional. Nativii trebuie să fie atenți la semnele primite de la astre în zilele ce urmează.
×