Reclamă

Luna plină în noiembrie 2021. Ce influență are aceasta asupra fiecărui semn zodiacal

Luna plină în noiembrie 2021 va avea loc de două ori. Prima dată se va întâmpla în noaptea de 4 noiembrie, iar cea de-a doua oară, în noaptea de 14 noiembrie. În primă fază, aceasta va avea o influență mult mai mare asupra nativilor din zodia Scorpionului, întruct Luna plină de va produce în casa lor. Cea de-a doua parte a lunii vine cu vești bune pentru nativii din zodia Taurului, care vor fi vedetele zodiacului pe 19 noiembrie.

Publicat: 3 noiembrie 2021, 7:14

Nativii din zodiac trebuie să fie foarte atenți la felul în care viața lor se va transforma în această perioadă. Astrele spun că Luna plină de la începutul lui noiembrie va fi foarte benefică pentru cei mai mulți nativi. Aceștia vor avea parte de multe oportunități pe care nu ar trebuie să le rateze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna plină în noiembrie 2021

Luna plină din data de 4 noiembrie 2021 vine cu multă energie feminină asupra zodiilor. Acestea se vor simți sexy, puternice și atrăgătoare. Lucrul acesta este în strânsă legătură cu influența zodie Scopionului. Dacă te gândești să începi o relație nouă sau să-ți surprinzi partenerul, acesta este momentul oportun.

Pe data de 19 noiembrie va avea loc cea de-a doua Lună plină din noiembrie 2021. De data aceasta, atenția va fi orientată asupra nativilor Taur. Zodiile se vor bucura de determinarea și forța acestor nativi puternici. Cea de-a doua parte a lunii vine cu schimbări importante în viața fiecărui nativ.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astrele spun că Luna plină în noiembrie 2021 îți va afecta în primul rând sfera bunurilor materiale. Nu este un moment bun pentru a face investiții. Cel mai bine este să-ți pui banii de-o parte și să încerci să faci cât mai multe economii. Încearcă să eviți să faci cupărături impulsive și așteaptă cel puțin o zi înainte de a te decide dacă ai nevoie cu adevărat de produsul e care vrei să-l achiziționezi. Nici pe plan emoțional lucrurile nu stau foarte bine. Este posibil să simți nevoia de mai multă atenție din partea celui pe care-l iubești.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru tine va fi o perioadă în care trebuie să înveți să te descoperi și să lași în spate ideile care nu mai rezonează cu tine. Va începe un proces evolutiv care se va întinde pe mai multe săptămâni. Nu uita că Luna plină din noiembrie 2021 se petrece în semnul tău zodiacal. Prin urmare, influența acesteia va fi mult mai mare asupra ta. Încearcă să ai grijă de tine și să te axezi strict asupra lucrurilor care au un impact pozitiv în viața ta. Câteva probleme dint recut pe care nu le-ai rezolvat s-ar putea să iasă la iveală. Luna plină în noiembrie 2021 îți afectează starea de spirit și ești mai sensibilă decât în mod obișnuit.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Emoțiile tale vor fi puse la încercare în această perioadă. Cel mai mult va fi afectată casa relațiilor sociale. Ai grijă la oamenii din jurul tău. Nu toți s-ar putea să aibă intenții la fel de bune pe cât crezi. Ai tendința să fii întotdeauna alături de ceilalți, însă atunci când tu ai nevoie de ajutor, nimeni nu pare să-și găsească timp pentru tine. Selectează-ți prietenii cu grijă și nu lăsa aceste lucruri să te mai afecteze de acum înainte. Nu uita că ești una dintre cele mai puternice zodii de aer.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru tine Luna plină în noiembrie 2021 vine doar cu vești bune. Aceasta își va revărsa puterea asupra casei carierei și te va ajuta să-ți atingi toate obiectivele pe care ți le-ai propus. Este momentul oportun pentru a te face remarcat. Dacă aveai în gând să începi un proiect nou, atunci acesta este momentul potrivit pentru tine. Oportunitățile sunt la fiecare pas. Trebuie doar să fii atentă și să-ți asculți intuiția de invidiat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această Lună plină ar putea să-ți accentueze grijile ce țin de planurile tale financiare. Este momentul să arunci o privire atentă asupra bugetului pe care îl ai la dispoziție. Ia în calcul fiecare aspect și organizează-te pentru a avea cele mai bune rezultatele. Astrele spun că nu este momentul oportun pentru a face investiții majore. Fă lucrurile pas cu pas și fă-ți o listă cu priorități. Putere de decizie se va afla întotdeauna doar în mâinile tale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna plină va fi de bun augur în viața ta. Aceasta te va ajuta să-ți faci ordine în gânduri și să-ți pui la punct planurile de viitor. Ai mintea limpede și deja vizualizezi proiectele la care urmează să muncești. Nu te teme să visezi măreț. Ești în posesia tuturor resurselor necesare pentru a-ți aduce visul la realitate. Ai încredere în tine și în experiența ta, acestea te vor ajuta cu adevărat. Intuiția nu te înșeală, iar energia cosmică va fi alături de tine în această călătorie minunată.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pe plan personal lucrurile par să fie promițătoare pentru tine. Dragostea plutește în aer, iar energia primită de la Luna plină în noiembrie 2021 te ajută să-ți descoperi feminitatea. Profită de aceste momente și îmbrățișează fiecare schimbare din viața ta. Partenerul te va remarca rapid și va fi gata să-ți arate cât de mult te iubește. Balanțele care sunt deja într-o relație s-ar putea chiar să-și ducă povestea de iubire la următorul nivel .

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna plină îți va afecta relațiile cu cei din jur. În această perioadă trebuie să fii foarte atentă la modul în care alegi să comunici cu ceilalți. S-ar putea ca unele persoane să te înțeleagă greșit, iar de aici să izbucnească mai multe conflicte. Fii sinceră cu tine și cu ceilalți. Ai multe lucruri de descoperit și este momentul perfect pentru a explora relațiile cu cei apropiați. Ești o femeie descurcăreață, iar intuiția o să-ți fie mereu aproape.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

În această perioadă ar trebui să ai mai multă grijă de tine. Astrele spun că nu este momentul să-ți neglijezi starea de sănătate. Stresul te va ajunge din urmă, iar acest lucru nu este deloc benefic pentru tine. Rezervă-ți mai mult timp pentru tine și detașează-te de lucrurile negative din viața ta. Pe termen lung, aceste schimbări mici se vor face remarcate. Luna plină în noiembrie 2021 te va influența în mod pozitiv.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este momentul să-ți pui în evidență talentul înnăscut. Luna plină în noiembrie 2021 te determină să fii responsabilă și să te ocupi de toate aspectele organizatorice din viața ta. Totuși, rezervă-ți timp și pentru a te relaxa din când în când. Astrele spun că este o perioadă importantă din viața ta. Câteva oportunități de carieră îți vor apărea în cale și ar putea să-ți schimbe complet parcursul profesional. Fii atentă la semnele pe care le primești și profită din plin de energia primită de la această etapă astrologică extrem de importantă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului trebuie să-și petreacă timpul alături de familie. În această perioadă delicată, vor avea nevoie de sprijinul celor dragi. Nimeni nu te va înțelege mai bine. Ai nevoie să fii sinceră și să-ți deschizi sufletul. Încearcă să ieși din zona ta de confort și să le explici apropiaților ce îți dorești de la viitorul tău.Nu te teme să iei propriile decizii și să pui la punct un plan elaborat. Calculează-ți cu atenția următoarea mișcare și bucură-te de fiecare oportunitate de a te face remarcată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna plină în noiembrie 2021 te influențează în mod negativ. S-ar putea să te simți copleșită de gândurile obsesive care par să nu-ți ofere liniște. Doar tu poți rezolva o astfel de situație. Cel mai bine este să te detașezi de ceea ce te nemulțumește și să încerci să abordezi o perspectivă nou asupra viitorului tău. Lucrurile se vor așeza mult mai bine pentru tine după ce Luna plină se va încheia. Ai răbdare și ia lucrurile pas cu pas. Nu este momentul să pui presiune asupra ta.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×