Reclamă

Luna Plină în zodia Vărsătorilor. Cum va fi influențat fiecare nativ în parte

Luna Plină în zodia Vărsătorilor va influența în mod direct fiecare nativi din zodiac. Cei mai mulți vor experimenta stări de melancolie, în timp ce restul se vor bucura de o energie vibrantă. Este o perioadă foarte bună pentru schimbări pe plan profesional și emoțional. Nativii trebuie să fie atenți la semnele primite de la astre în zilele ce urmează.

Publicat: 23 iulie 2021, 7:57

Luna Plină în zodia Vărsătorilor va avea loc în noaptea dintre 23 și 24 iulie 2021. Aceasta va influența fiecare nativ în parte într-o proporție mai mică sau mai mare. Este o perioadă a schimbărilor din care fiecare nativ trebuie să învețe un lucru esențial. Astrele le pregătesc multe surprize pe viitor, însă aceștia trebuie să rămână deschiși la oportunități.

Luna Plină în zodia Vărsătorilor

Nativii din zodiac trebuie să rămână optimiști cu privire la viitor. Această tranziție frumoasă le va aduce șansa nativior să se împlinească pe plan personal și profesional.

Fiecare nativ va fi supus la mai multe încercări, însă întotdeauna curajul lor va triumfa. Perioada aceasta va fi marcată de schimbări în bine pentru fiecare zodie în parte. Mai mult, ele vor remarca perspective mai optimisete asupra viitorului lor.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbecului sunt influențați în mod direct de Luna Plină care intră în zodia Vărsător. Aceștia vor observa câteva schimbări majore în ceea ce privește relațiile sociale. Cercul lor de prieteni devine mai mic, iar Berbecii au tendința să fie tot mai selectivi. Este o perioadă în care te vei concentra mai mult pe carieră și parcursul tău profesional. Chiar dacă lucrurile par agitate pentru tine, în final se vor așeza exact așa cum îți dorești.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii din zodia Taurilor este una dintre cele mai importante tranziții. Este o perioadă a testelor, în care răbdarea ta va fi de multe ori pusă la încercare. Reușitele din ultimii ani ar putea fi puse sub semnul întrebării, iar Luna Plină în zodia Vărsătorilor îți va influența perspectiva de viitor asupra carierei. Motivația va veni în cele din urmă din interior. Însă ai nevoie să rămâi concentrată la lucrurile care aduc un plus de valoare în viața ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Luna Plină în zodia Vărsătorilor alături de Planeta Saturn se intersectează și îți influențează în mod pozitiv casa creativității. Este o perioadă prosperă pentru tine și te simți motivată să faci lucruri noi. Schimbările nu vor înceta să apară. Conform Thought Catalog, această tranziție se va finaliza pentru tine abia în anul 2023. O perioadă înfloritoare de care ar trebui să profiți din plin.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Acest fenomen unic te va învăța că puterea se află întotdeauna în interiorul tău. Luna Plină evidențiază rând pe rând fiecare oportunitate care s-ar putea transforma într-un succes. Această tranziție minunată va continua să te transforme în bine. Te vei simți optimistă cu privire la viitor și nu-ți va fi teamă să preiei inițiativa.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești o zodie de foc foarte puternică, însă de multe ori te pierzi în gânduri și uiți să acționezi. Acest lucru se va întâmpla și în perioada următoare. Luna Plină te va supune mai multor încercări. Deși este o perioadă agitată, astrele îți recomandă să nu te dai bătută. Efortul depus în această perioadă își va avea rezultatele mai devreme decât ai crede. În aceste zile trebuie să te concentrezi mai mult pe evoluția ta emoțională.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie  

Rutina este la ordinea zilei. Luna Plină în zodia Vărsătorilor te va influența în mod direct și vei reuși să rupi acest cerc. A sosit momentul să te avânți în necunoscut și să faci mai multe lucruri care să te provoace din punct de vedere intelectual. Deși schimbările nu vor fi drastice, te vei bucura să faci în cele din urmă ceva nou. Cel mai important este să nu-ți pierzi concentrarea, vei avea nevoie de acest lucru în perioada următoare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dragostea pare că îți pune bețe în roate în această perioadă. Încă mai ai multe de învățat și ar fi momentul să te pui pe tine pe primul plan. Cu această tranziție a Lunii vei cunoaște mai mulți oameni lângă care vei trăi o serie de experiențe extraordinare. Încearcă să te relaxezi și să nu mai pui atât de multă presiune pe tine. Nu-ți fie teamă să fii sinceră față de tine și față de ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să-ți apară în cale mai multe responsabilități. Încearcă să găsești balanța între viața personală și cea profesională. Luna Plină în zodia Vărsătorilor te va scoate din zona de confort. Relațiile tale sociale par din ce în ce mai sufocante. Relaxare este cheia în această perioadă. Oamenii vor înțelege nevoia ta de singurătate și vor încerca să-ți fie alături atunci când te vei decide că este momentul să strălucești din nou în viața lor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna Plină îți transformă modul în care te exprimi față de cei din jur. Ești concentrată asupra propriilor gânduri și nu reușești să evadezi din această lume imaginară pe care ți-ai format-o. Ai nevoie să descoperi un nou mod de a te distrage de la problemele de zi cu zi. Încearcă să pui mai mult accent pe pasiunile tale și să depui mai mult efort în această direcție. Jupiter, planeta ta guvernantă, va încerca și ea să-ți fie alături în zielele ce urmează și să-ți ofere toată energia de care ai nevoie.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă știmți nevoia să faci schimbări, atunci acesta este momentul oportun pentru tine. Oportunități vor apărea la tot pasul în zilele ce urmează, tot ce trebuie să faci este să fii deschisă să le întâmpini. Din punct de vedere al finanțelor, Luna Plină în zodia Vărsătorilor îți va influența casa resurselor materiale. Este o perioadă prosperă în care poți face investiții în siguranță.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Această tranziție te va afecta mult mai mult decât pe ceilalți nativi. Luna Plină se va afla în semnul tău zodiacal și îți va oferi șansa să rezolvi problemele care au rămas netratate. Ai nevoie să depui mai mult efort în ceea ce faci. Chiar dacă te gândești la vacanță, încearcă să mai reziști puțin și să nu te dai bătută la sfârșit de drum. Recompensele vor fi pe măsura eforturilor tale, iar ele vor apărea cât de curând.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor vor avea tendința să confunde realitatea cu lumea imaginară. Aceștia intră în stări de melancolie și de multe ori sunt surprinși visând cu ochii deschiși. Este o perioadă în care nu ar trebui să ia decizii majore. Astrele îi sfătuiesc să profite de aceste zile pentru a se concentra mai mult pe lucrurile mărunte care le aducă fericirea în viață. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
3
Prințul Louis se strâmbă la mama sa
Divertisment
De ce a lipsit Prințul Louis de la înmormântarea Reginei Elisabeta. Prințul și Prințesa de Wales l-au lăsat acasă pe baza unui motiv întemeiat
Tânărul regal nu a participat împreună cu frații săi mai mari la înmormântarea străbunicii lor. De cele mai multe ori, frații săi mai mari apar la evenimente publice alături de Ducii de Cambridge. Pentru...
4
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
5
Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a
Știri
Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cum și-au luat adio de la străbunica lor
Regina Elisabeta a II-a a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Majestatea Sa s-a bucurat de o domnie lungă, de 70 de ani, fiind și cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Regatul...
PARTENERI
×