Reclamă

Cum te comporți față de persoana pe care o iubești în secret, în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată cum te comporți față de persoana pe care o iubești în secret? În funcție de zodie există câteva caracteristici care îți vor da de gol sentimentele. Chiar dacă vrei să te ascunzi, trăsăturile zodiei tale nu te vor ajuta prea mult.

Publicat: 22 iulie 2021, 7:38

Jocul iubirii este destul de dificil pentru anumiți nativi. Unele zodii nu reușesc să-și ascundă sentimentele și se lasă citiți destul de ușor. Pentru a ajunge mai ușor la inima celui dorit, cel mai bine este să-ți cunoști trăsăturile specifice zodiei pentru a le puta folosi în avantajul tău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum te comporți față de persoana pe care o iubești în secret, în funcție de zodie

De regulă prietenii apropiați remarcă imediat cum te comporți față de persoana pe care o admiri în secret. În funcție de zoida care te guvernează vei remarca în timp și tu câteva caracteristici.

Ți-am pregătit mai jos câteva elemente principale care să te ajute să transformi aceste caracteristici în ajutoarele tale de nădejde. Nu te teme să-ți exprimi sentimentele și încearcă să rămâi sinceră față de ceea ce simți.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă te-ai născut sub semnul zodiacal al Berbecului nu este greu să-ți dai seama cum te comporți față de persoana pe care o iubești. Există câteva trăsături specifice zodiei tale care te vor da întotdeauna de gol. Atunci când te îndrăgostești este destul de vizibil pentru cei din jur. Dai dovadă de multă încredere în abordările tale și nu te temi să-i spui celui pe care-l admiri ce simți pentru el. Dacă ești decisă asupra partenerului tău, atunci o să faci tot posibilul să-l aduci în viața ta.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurilor sunt guvernați de către planeta Venus. Cunoscută drept planeta iubirii, Venus le oferă acestor nativi toate armele de care au nevoie pentru a se face remarcați în fața persoanei pe care o admiră în secret. Femeile Taur se deosebesc de celelalte zodii printr-un limbaj al corpului extrem de expresiv. Este simplu să remarci cum te comporți față de persoana pe care o iubești în secret. Gesturile tale sunt cele care îți vor trăda sentimentele ascunse. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii fac parte din categoria zodiilor de aer care sunt extrem de dificil de citit. Acești nativi nu lasă nimic la vedere și știu cum să-și cucerească partenerul cu jocuri inteligente de cuvinte. Atunci când se îndrăgostesc, aceste femei au tendința să ducă relația mai întâi în zona prieteniei. Preferă să testeze terenul în calitate de prietene, înainte de a se decide dacă merită să treacă la nivelul următor. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Femeile Rac au un comportament destul de dificil față de cei pe care îi iubesc în secret. De cele mai multe ori acești nativi sunt complet guvernați de emoțiile lor. Rațiunea joacă un rol mai puțin important în astfel de situații. Femeile Rac vor încerca să-și admire iubirea de la distanță și să nu-și lase la vedere sentimentele adevărate. Astrele le recomandă totuși să iasă din zona de confort pentru a nu rata o poveste de dragoste ca în basme. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt zodii de foc extrem de puternice prin urmare nu prea știu cum să fie subtili. Atunci când se îndrăgostesc nu reușesc să-și țină iubirea secretă. Prietenii vor observa din prima clipă cum te comporți față de persoana pe care o iubești în secret. Vei fi determinată și hotărâtă să te afirmi în fața acestui bărbat. De altfel, el se va lăsa fermecat de încrederea pe care o ai în propria persoană. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt destul de tactice când vine vorba de abordarea celui pe care îl iubesc în secret. Acestea vor încerca să-l admire de la distanță și să noteze fiecare aspect. Cu un sistem bine gândit vor ajunge chiar să prezică următoarele mișcări ale celui iubit. Sunt nativii care vor povesti tuturor prietenilor despre dragostea pe care o simt. Cu toate acestea, femeile Fecioară vor aștepta întotdeauna să fie mai întâi curtate, indiferent de faptul că iubesc pe cineva în secret. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dragostea este de cele mai multe ori o prioritate pentru acești nativi. Femeile Balanță vor căuta să nu fie foarte evidente în fața celui pe care îl iubesc în secret. Cu toate acestea, din când în când vor presăra mici indicii către cheia pentru inima lor. Balanțele au nevoie să se simtă curtate, la fel ca femeile Fecioară. Acești nativi vor încerca să-l facă pe cel pe care-l iubesc să se simtă extrem de special în preajma lor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Femeile Scorpion sunt recunoscute pentru faptul că sunt foarte romantice și pasionale. Acest lucru nu se schimbă nici atunci când iubesc pe cineva în secret. Acești nativi își vor petrece timpul visând la vacanțe sau clipe de tandrețe alături de cel pe care îl îndrăgesc. Chiar dacă aceste femei vor încerca să deschidă conversațiile cu bărbații pe care îi admiră, vor aștepta întotdeauna ca ei să facă prima mișcare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru tine este destul de ușor să-ți dai seama cum te comporți față de persoana pe care o iubești în secret. Ești o zodie care adoră independența și aventura. Prin urmare vei încerca întotdeauna să-l atragi pe cel iubit într-una din escapadele tale. Este unul dintre marile tale avantaje. Spiritul tău plin de viață îl va face pe orice bărbat să se îndrăgostească pe loc de tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Femeile Capricorn preferă să facă pași mărunți când vine vorba de cel pe care-l iubesc. Aceste femei nu sunt dispuse să-și pună sufletul pe tavă de la prima întâlnire. În fapt, vor încerca să-și ascundă sentimentele mult timp. Atunci când se îndrăgostesc vor încerca să păstreze acest lucru privat. Doar femeia Capricorn și bărbatul pe care-l iubește vor știi care sunt sentimentele sale reale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt renumiți pentru ușurința cu care își dau de gol sentimentele. Aceștia au tendința să devină anxioși în preajma celui pe care-l admiră în secret. În fapt, vor încerca să-și nege sentimentele atunci când vor fi confruntați. Femeile Vărsător sunt destul de timide la început. Cu toate acestea, dacă sunt convinse de sentimentele lor nu vor rata ocazia să-și exprime cu sinceritate dragostea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Prietenii tăi vor remarca imediat cum te comporți față de persoana pe care o iubești în secret. Ești romantică și îți place să-l faci pe cel de lângă tine să se simtă special. La rândul tău aștepți sinceritate și dăruire din partea  partenerului. Vei încerca întotdeauna să-ți alegi partenerul în funcție de trăsăturile de personalitate. Ești printre puținele zodii care își vor da seama cu ușurință când și-au găsit sufletul pereche.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×