Reclamă

Cum îl cucerești la prima întâlnire, în funcție de zodia sa

Prima impresie pe care ți-o face cineva prestabilește adeseori imaginea mentală pe care creierul tău și-o face despre o anumită persoană. Mai ales atunci când vine vorba despre un potențial partener, cu toatele ne dorim să afișăm o primă impresie care trezește admirația. De aceea, analiza trăsăturilor generale și stărilor de spirit ale unei persoane pe care o simpatizezi este un aspect pe care nu ar trebui să-l ignori. Cum îl cucerești la prima întâlnire, în funcție de zodia sa.

Publicat: 16 iulie 2021, 11:03 / Actualizat: 6 iulie 2022, 16:17

Prima întâlnire cu o persoană pe care nu o cunoști foarte bine este stresantă și plină de incertitudine. Lucrurile stau altfel însă atunci când te întâlnești cu cineva la care visezi de mult timp. În cazul acesta îți vei dori să îl farmeci cu adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum îl cucerești la prima întâlnire, în funcție de zodia sa

Nimic nu contează mai mult decât să fii tu însăți. Nu ești în competiție cu nimeni. Încearcă să îl cunoști cu adevărat pentru a vedea dacă sunteți compatibili. Nu forța lucrurile doar pentru că te simți singură sau îți dorești o relație.

Berbec

Angrenează-l pe bărbatul Berbec în conversații ludice în care acesta își poate demonstra inteligența și exprima opiniile. Berbecul adoră să îți arate cu fiecare ocazie personalitatea lui activă, iar acest lucru nu ar trebui să te sperie. Îi plac provocările, așa că dacă vei reuși să îl stimulezi, cu siguranță îl vei impresiona.

Taur

Reclamă

Nu te da peste cap să impresionezi un Taur. El este subtil și foarte hotărât atunci când vine vorba de gesturi veritabile de dragoste. Dacă vei fi prea stridentă îl vei înlătura. În cazul în care îți vei acorda timpul necesar să porți cu acesta conversații semnificative și să îi arăți onest cine ești, va fi cu adevărat plăcut surprins.

Gemeni

Oferă-i spațiu să îți povestească despre el. Adoră să vorbească despre pasiunile sale, despre ceea ce îi place și ce nu. Va aștepta cu nerăbdare la rândul lui să te cunoască și să te asculte. Dacă ai mereu cuvintele la tine, atunci ți-ai cam pus pirostiile.

Reclamă

Rac

Racii nu sunt niște persoane simandicoase. Vor fi extrem de relaxați la o întâlnire simplă, informală. Acest lucru le va lăsa cu siguranță o impresie plăcută. După ce vă veți cunoaște mai bine, vei realiza că Racii sunt niște romantici incurabili și se numără în rândul celor mai romantice zodii.

Leu

Va fi nevoie să îi acorzi multă atenție pentru a-i spori interesul față de tine. Leilor le place să fie măguliți, dar nu exagera, altfel te vor bănui de falsitate. Nu își va pune sufletul pe masă chiar de la prima întâlnire, dar dacă reușești să îl faci să se relaxeze se va deschide față de tine.

Fecioară

Încearcă să atingi perfecțiunea atunci când plănuiești o întâlnire cu bărbatul Fecioară, nimic nu îi impresionază mai mult decât organizarea. Va conta pentru el dacă vei fi atentă la fiecare detaliu. Demonstrează-i că ești o bună organizatoare și vei primi o cerere în căsătorie.

Balanță

Trebuie să depui eforturi serioase să impresionezi o Balanță. Acestui bărbat îi place să fie flatat și să remarce că partenera sa a depus eforturi considerabile pentru întâlnirea cu el. Fă-ți apariția într-o ținută impecabilă și fii cât mai manierată, doar astfel îl vei fascina. Ai putea, de asemenea, să propui o primă întâlnire mai ieșită din comun, o invitație la o petrecere exclusivistă, ori o vizită la muzeu.

Scorpion

Nu grăbi lucrurile, pentru că bărbatului Scorpion îi place să avanseze ușor. S-ar putea să treacă mult timp până când relația voastră va deveni serioasă, însă dacă îi arăți că ești interesată de hobby-urile lui îi vei capta atenția.

Săgetător

La prima întâlnire cu un Săgetător, trebuie doar să fii tu însăți. Nu fii pretențioasă și nu te angaja în conversații care îți depășesc sfera de interes. Acestuia îi place să petreacă timp cu cineva care le admiră personalitatea libertină, iar snobismul nu îi va impresiona deloc.

Capricorn

Capricornii admiră persoanele organizate. De asemenea, acesta se simte bine doar în anumite spații pe care le cunoaște deja. Oferă-i satisfacția de a alege el locul întâlnirii. Nu te va dezamăgi.

Vărsător

Creativitatea impresionează cu adevărat un Vărsător. Acesta caută o parteneră care este deasupra tuturor. Nu fii prea lăudăroasă la prima întâlnire. El apreciază noutatea și persoanele care își depășesc propriile limite, îți mărturisește India Times.

Pești

Trebuie să îi accepți vulnerabilitățile. El se va simți confortabil cu tine numai în momentl în care vei fi disponibilă emoțional față de el. Pregătește-te pentru conversații serioase și sincere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×