Cum îl cucerești la prima întâlnire, în funcție de zodia sa

Prima impresie pe care ți-o face cineva prestabilește adeseori imaginea mentală pe care creierul tău și-o face despre o anumită persoană. Mai ales atunci când vine vorba despre un potențial partener, cu toatele ne dorim să afișăm o primă impresie care trezește amirația. De aceea, analiza trăsăturilor generale și stărilor de spirit ale unei persoane pe care o simpatizezi este un aspect pe care nu ar trebui să-l ignori. Cum îl cucerești la prima întâlnire, în funcție de zodia sa.

Publicat: 16 iulie 2021, 11:03 / Actualizat: 16 July 2021, 21:46

Prima întâlnire cu o persoană pe care nu o cunoști foarte bine este stresantă și plină de incertitudine. Lucrurile stau altfel însă atunci când te întâlnești cu cineva la care visezi de mult timp. În cazul acesta îți vei dori să îl farmeci cu adevărat.

Cum îl cucerești la prima întâlnire, în funcție de zodia sa

Nimic nu contează mai mult decât să fii tu însăți. Nu ești în competiție cu nimeni. Încearcă să îl cunoști cu adevărat pentru a vedea dacă sunteți compatibili. Nu forța lucrurile doar pentru că te simți singură sau îți dorești o relație.

Berbec

Angrenează-l pe bărbatul Berbec în conversații ludice în care acesta își poate demonstra inteligența și exprima opiniile. Berbecul adoră să îți arate cu fiecare ocazie personalitatea lui activă, iar acest lucru nu ar trebui să te sperie. Îi plac provocările, așa că dacă vei reuși să îl stimulezi, cu siguranță îl vei impresiona.

Taur

Nu te da peste cap să impresionezi un Taur. El este subtil și foarte hotărât atunci când vine vorba de gesturi veritabile de dragoste. Dacă vei fi prea stridentă îl vei înlătura. În cazul în care îți vei acorda timpul necesar să porți cu acesta conversații semnificative și să îi arăți onest cine ești, va fi cu adevărat plăcut surprins.

Gemeni

Oferă-i spațiu să îți povestească despre el. Adoră să vorbească despre pasiunile sale, despre ceea ce îi place și ce nu. Va aștepta cu nerăbdare la rândul lui să te cunoască și să te asculte. Dacă ai mereu cuvintele la tine, atunci ți-ai cam pus pirostiile.

Rac

Racii nu sunt niște persoane simandicoase. Vor fi extrem de relaxați la o întâlnire simplă, informală. Acest lucru le va lăsa cu siguranță o impresie plăcută. După ce vă veți cunoaște mai bine, vei realiza că Racii sunt niște romantici incurabili și se numără în rândul celor mai romantice zodii.

Leu

Va fi nevoie să îi acorzi multă atenție pentru a-i spori interesul față de tine. Leilor le place să fie măguliți, dar nu exagera, altfel te vor bănui de falsitate. Nu își va pune sufletul pe masă chiar de la prima întâlnire, dar dacă reușești să îl faci să se relaxeze se va deschide față de tine.

Fecioară

Încearcă să atingi perfecțiunea atunci când plănuiești o întâlnire cu bărbatul Fecioară, nimic nu îi impresionază mai mult decât organizarea. Va conta pentru el dacă vei fi atentă la fiecare detaliu. Demonstrează-i că ești o bună organizatoare și vei primi o cerere în căsătorie.

Balanță

Trebuie să depui eforturi serioase să impresionezi o Balanță. Acestui bărbat îi place să fie flatat și să remarce că partenera sa a depus eforturi considerabile pentru întâlnirea cu el. Fă-ți apariția într-o ținută impecabilă și fii cât mai manierată, doar astfel îl vei fascina. Ai putea, de asemenea, să propui o primă întâlnire mai ieșită din comun, o invitație la o petrecere exclusivistă, ori o vizită la muzeu.

Scorpion

Nu grăbi lucrurile, pentru că bărbatului Scorpion îi place să avanseze ușor. S-ar putea să treacă mult timp până când relația voastră va deveni serioasă, însă dacă îi arăți că ești interesată de hobby-urile lui îi vei capta atenția.

Săgetător

La prima întâlnire cu un Săgetător, trebuie doar să fii tu însăți. Nu fii pretențioasă și nu te angaja în conversații care îți depășesc sfera de interes. Acestuia îi place să petreacă timp cu cineva care le admiră personalitatea libertină, iar snobismul nu îi va impresiona deloc.

Capricorn

Capricornii admiră persoanele organizate. De asemenea, acesta se simte bine doar în anumite spații pe care le cunoaște deja. Oferă-i satisfacția de a alege el locul întâlnirii. Nu te va dezamăgi.

Vărsător

Creativitatea impresionează cu adevărat un Vărsător. Acesta caută o parteneră care este deasupra tuturor. Nu fii prea lăudăroasă la prima întâlnire. El apreciază noutatea și persoanele care își depășesc propriile limite, îți mărturisește India Times.

Pești

Trebuie să îi accepți vulnerabilitățile. El se va simți confortabil cu tine numai în momentl în care vei fi disponibilă emoțional față de el. Pregătește-te pentru conversații serioase și sincere.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe agenții de modele. Numele ei...
PARTENERI
×