Reclamă

Luna plină în februarie 2022. Ce influență are aceasta asupra fiecărui semn zodiacal

Luna plină în februarie 2022 va influența fiecare nativ din zodiac. Cei mai mulți se vor simți melancolici, în timp ce restul se vor bucura de energii pozitive din partea apropiaților. Este o perioadă excelentă pentru schimbări pe plan emoțional, dar și profesional. Nativii trebuie să fie atenți la semnele primite de la astre în această zi.

Publicat: 20 februarie 2022, 6:14

Luna plină va aduce multe momente de cumpănă, dar și decizii importante din care fiecare nativ trebuie să învețe lucruri esențiale pentru viitor. Astrele le pregătesc multe surprize, însă aceștia trebuie să rămână deschiși în fața oportunităților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna plină în februarie 2022

Nativii din zodiac trebuie să rămână optimiști luna aceasta. Această tranziție frumoasă le va aduce șansa nativior să se redescopere pe plan personal și profesional.

Fiecare nativ va fi supus încercărilor în această zi, însă întotdeauna curajul lor va ieși la lumină. Luna plină în februarie 2022 va fi marcată de schimbări reale pentru fiecare zodie în parte. Mai mult, ele vor remarca oportunitățile de viitor.

Ce efecte are luna plină asupra fiecărei zodii

Fiecare zodie în parte va fi afectată de luna plină în februarie 2022. Depinde de nativi să ia deciziile corecte și să se îndrepte către un drum lin, plin de oportunități. La începutul lunii frica a fost cuvântul dominant, însă pe măsură ce zilele vor trece, nativii își vor arăta curajul. Alege singură drumul pe care vrei să îl urmezi.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbecului sunt influențați în mod direct de Luna plină. Aceștia vor observa câteva schimbări majore în ceea ce privește relațiile de cuplu. Cercul lor de prieteni devine mai restrâns, iar Berbecii au tendința să fie tot mai tăcuți. Este o zi în care te vei concentra mai mult pe carieră și vei lăsa planurile personale pe locul doi.

Chiar dacă lucrurile par agitate pentru tine și partenerul de viață, în final totul se va așeza așa cum îți dorești.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii din zodia Taur este una dintre cele mai importante luni ale anului. Este o perioadă a testelor, în care răbdarea ta va fi de multe ori pusă la încercare, atât pe plan personal, cât și pe plan profesiona. Motivația va veni în cele din urmă din sufletul tău. Însă ai nevoie să rămâi concentrată la planurile de viitor, spune Yourtango.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna Plină în februarie 2022 îți influențează într-un mod neașteptat casa creativității. Este o lună prosperă pentru tine și persoana iubită. Schimbările vor apărea de din primele momente în care alețeti să mergeți spre viitor împreună. Conform Purewow.com, acest eveniment astrologic se va finaliza pentru tine cu o surpriză. O lună înfloritoare cu multe oportunități.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Acest fenomen unic te va învăța că puterea se află întotdeauna acolo dacă o cauți. Luna Plină evidențiază calitățile pe care le ai și le va scoate la iveală atunci când nu te aștepți. Această lună va continua să te uimească și să te transforme la nivel psihologic. Te vei simți mai optimistă decât de obicei, optimistă cu privire la viitor și nu-ți va fi teamă să-ți proiectezi idealurile.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești o zodie de foc puternică, însă luna plină în februarie 2022 te va găsi debusolată. Acest lucru se va întâmpla și în perioada următoare. Acest eveniment astrologic te va supune mai multor încercări. Deși este o perioadă tumultoasă, astrele îți recomandă să nu te închizi în tine. Efortul depus în această perioadă îți va fi răsplătit. În această lună trebuie să-ți arăți puterea.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie 

Rutina este la ordinea zilei. Luna Plină te va influența în mod indirect și vei reuși să intri într-un cerc vicios. A sosit momentul să îți concretizezi planurile. Deși schimbările nu vor fi drastice, te vei bucura să faci ceea ce ai plănuit de multă vreme. Cel mai important este să nu-ți pierzi tonusul și să știi de unde să începi fiecare proiect.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dragostea pare că merge ca pe roate în această lună. Încă mai ai multe de învățat și este momentul să pui în aplicare ceea ce îți amintești. Cu această tranziție a Lunii vei fi puțin debusolată, însă alături de prieteni vei găsi întotdeauna drumul către lumină. Încearcă să te relaxezi și să nu mai pui atât de multă presiune pe lucrurile care nu sunt cu adevărat importante. Nu-ți fie teamă să fii sinceră față de persoana iubită, dar și de tine însăți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să-ți apară în cale mai multe oportunități pe plan personal. Încearcă să găsești un echilibru între ceea ce îți dorești cu adevărat și distracția sezonieră. Luna Plină te va trimite într-o zonă de incertitudini. Relațiile tale sociale par din ce în ce mai anoste. Relaxare este cheia în această zi. Oamenii vor înțelege nevoia ta de a-ți găsi pacea și te vor lăsa singură atâta timp cât va fi nevoie pentru a-ți reveni.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna Plină în februarie 2022 îți transformă modul în care te porți cu cei din jur. Ești concentrată asupra proiectelor profesionale și nu îți poți îndrepta atenția către cei care te vor aproape. Ai nevoie să iei o scurtă pauză și să îți pui în ordine gânduri. Încearcă să pui mai mult accent pe relațiile cu prietenii. Luna aceasta te găsește într-o continuă agitație.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă știmți nevoia să faci schimbări în plan profesional, atunci această lună este mai mult decât oportună. Îți vei descoperi vocea și astfel vei continua să vorbești despre fiecare aspect ce te-a deranjat. Din punct de vedere al relațiilor, Luna Plină îți va influența sufletul. Este o perioadă cu multe suișuri și coborâșuri.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Această tranziție te va afecta într-un mod neașteptat. Luna Plină îți va crea în februarie probleme pe plan financiar. Ai nevoie să depui mai mult efort pentru a înțelge ceea ce ți se întâmplă. Chiar dacă te gândești să dai vina pe soartă, până la urmă tu ai tras sforile. Recompensele le vei putea primi doar atunci când ești sigură pe deciziile tale.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor vor avea parte de o lună dificilă din multe puncte de vedere. . Astrele îi sfătuiesc să nu se lase îndrumați de suflet, să gândească obiectiv. Deși primele săptămâni din februarie au venit cu provocări pentru tine, sfârșitul de lună se anunță unul optimist. Ai nevoie să-ți găsești forța interioară. Nu te lăsa pusă la pământ de situațiile dificile.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×