Reclamă

Horoscopul lunii martie 2022. Gemenii își găsesc liniștea sufletească. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul lunii martie 2022 spune că nativii din zodia Gemeni își găsesc liniștea sufletească. Certurile din luna februarie i-au făcut pe aceștia să renunțe la argumentele nefondate și să pornească plini de sinceritate într-o relație. Se pare că zodiile vor avea parte de un început de lună plin de schimbări.

Publicat: 15 februarie 2022, 7:21 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:30

Nu doar Gemenii reușesc să-și găsească liniștea sufletească. Racii se vor bucura de timpul petrecut cu prietenii și de sinceritatea din partea partenerului de viață. Horoscopul lunii martie aduce schimbări importante și în viața Peștilor care sunt nerăbdători să aibă parte de noi aventuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii martie 2022

Horoscopul lunii martie 2022 spune că astrele vor fi de partea nativilor și îi vor ajuta pe aceștia să își schimbe perspectiva asupra vieții atunci când simt că dau de greu. Se anunță o lună cu multe confruntări personale în viața mai multor nativi. Aceștia trebuie să ia câteva decizii importante care îi vor ghida spre viitor. Depinde de fiecare nativ în parte de cum va gestiona semnele astrale. Zodiile decise să-și schimbe cariera, vor găsi în cele din urmă puterea de a merge mai departe.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul lunii martie 2022 vine cu vești bune pentru nativii din zodia Berbecului. Luna cadourilor îți aduce șanse numai bune pe plan emoțional. Astrele spun că ești pregătită să dai frâu liber sentimentelor și să intri într-o nouă relație. Cu toate astea, trebuie să uiți de sentimentele mai vechi ce ți-au dat atâta bătaie de cap. De asemenea, vei face schimbări importante în ceea ce privește stilul de viață. Este momentul potrivit să te apuci din nou de mișcare și să-ți descoperi adevărata pasiune în materie de sport.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pe parcursul acestei luni vei avea reușite pe plan profesional. Horoscopul lunii martie 2022 îți aduce noroc la locul de muncă, răbdare și putere de a merge mai departe. Nu te vei mai gândi la relații sentimentale și te vei concentra mai mult pe partea tehnică a vieții. A venit timpul să gândești obiectiv. Când vine vorba de relații, astrele îți garantează că nu vei rămâne singură, dar trebuie să îți canalizezi atenția asupra lucrurilor mai importante în această perioadă.

Începutul de an continuă cu schimbări majore în plan familial. Cât despre locul de muncă, încearcă să-ți găsești pacea interioară și totul va merge ca pe roate, scrie Yourtango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de liniștea sufletească la care au sperat întotdeauna. Astrele se vor alinia, iar horoscopul lunii martie 2022 te va ajuta să-ți pui gândurile în ordine. Vei face tot ce-ți stă în putere să renunți la relația de iubire toxică pe care ai dus-o în spate atâta vreme, acum este momentul să te desprinzi de ea. Nu renunța și nu te lăsa dusă de sentimente. Fii mai obiectivă, dar încearcă să nu te desprinzi de inima care te ghidează întotdeauna. De asemenea, ai grijă de familie și cei apropiați, ei vor fi mereu alături atunci când vei avea nevoie de un sprijin real.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii martie debutează cu relații strânse între prieteni. Aceștia te vor ajuta să treci prin toate situațiile difficile și te vor sprijini atunci când ai nevoie. Astrele te sfătuiesc să lași garda jos și să te bucuri de iubirea celor din jur, în special a partenerului de viață. Chiar dacă îți este greu să îți deschizi sufletul în fața celorlalți, gândește-te că te vei elibera de o povară grea. Personalitatea ta îi atrage ca un magnet pe cei din jur, astfel că nu trebuie să-ți faci griji că ești singură, conform Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii din zodia Leului, horoscopul lunii martie 2022 vine cu mai multe sfaturi din punct de vedere personal. Se pare că această zodie va fi afectată în prima parte a luni și nu va putea gândi limpede. Astrele spun că este o perioadă propice pentru luarea deciziilor importante. Încearcă să cântăreți totul cu cap și să îți dai seama ce vrei cu adevărat de la partenerul de lângă tine. Notează-ți plusurile și minusurile și ia o decizie cât încă nu este prea târziu. Tu ai cea mai mare putere și doar tu îți poți da seama ce îți face bine și ce anume îți provoacă tristețe.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul lunii martie 2022 îți aduce modalități noi de a interacționa cu cei din jurul tău. Dacă până acum nu erai sigură de planurile de viitor, iată că un prieten vechi îți arată calea și tu ești mai mult decât fericită să o urmezi. Deși ai multe probleme pe plan personal, încerci să te detașezi o perioadă și să îți cauți adevărata voce. În prima parte a lunii vei primi câteva oferte financiare de nerefuzat. Ai grijă ce alegi pentru că nu te poți reîntoarce asupra deciziilor deja luate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna martie te aduce mai aproape de persoana dragă cu care în ultima vreme ai petrecut foarte puțin timp. Ai planuri mari pentru această luna a cadourilor și nu te dai în lături de la nimic. Horoscopul lunii martie 2022 spune că acum este momentul să îți dezvolți un plan de viitor alături de persoana iubită, ce pe care tu o consideri sufletul pereche. Astrele spun că luna aceasta vei reuși să îți dai seama care este menirea ta în viitor. Ești o zodie de aer perseverentă care nu se lasă doborâtă prea ușor. După ce ai fost în tatonări mai multă vreme, a venit timpul să iei o decizie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii martie 2022 spune că trebuie să-ți pui ordine în gânduri. Încearcă să îți găsești un echilibru atât în viața personală, cât și în cea profesională. Dacă reușești să faci tot ce îți propui în materie de viață sănătoasă, te vei simți mai împlinită. Nu mai lăsa totul pe ziua de mâine. Totul depinde de puterea ta de a acționa atunci când este nevoie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii vor avea parte de schimbări importante. Horoscopul lunii martie îi găsește mai apatici ca niciodată, însă acest lucru îi va ambiționa spre a-și îndrepta viața. Nu încerca să îți îndrepți energia doar către lucrurile negative. Învață să vezi și partea plină a paharului, oricât de greu ți-ar fi. Este cazul să-ți acorzi câteva momente de răgaz pentru a descoperi ce îți dorești cu adevărat. Nu mai amâna lucrurile pe care îți dorești să le comunici celor din jur. Acum e momentul să spui care îți sunt doleanțele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În luna martie vei avea de luat decizii în viața profesională, idei care îți vor aduce o libertate pe care nu ai mai simțit-o de ceva vreme. Caută puterea în sinea ta și doar atunci vei ști cu siguranță dacă alegerea pe care ai făcut-o a fost cea corectă. Cei care țin cu adevărat la tine vor merge până în pânzele able pentru a te susține. Încearcă să te lași ajutată atunci când sarcinile ți se par copleșitoare. Încearcă să ai mai multă grijă de sufletul tău, asta pentru că e posibil să te răsplătească la un moment dat. Horoscopul lunii martie 2022 spune că ar trebui să iei o decizie importantă. Doar tu știi despre ce este vorba!

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului vor încerca să scape de persoanele toxice din viața lor, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să se despartă și de cei care până acum le erau parteneri de viață. Horoscop lunii martie 2022 îți sugerează să ai mai multă încredere în propriile decizii, asta pentru că întotdeauna ai intuit corect. Nu lăsa această perioadă să treacă fără ați spune măcar un cuvânt de îmbărbătare. Fii tu cea care pornește cu dreptul, indiferent de situație.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor nu trebuie să mai pună atâta întrebări atunci când vine vorba despre viitor. Horoscopul lunii martie 2022 spune că aceștia se vor găsi mai dornici de aventură și de a experimenta plăceri pe care nu le-au mai întâlnit până acum. Învață să te bucuri de fiecare moment din viață și să înveți că orice etapă își are beneficiul ei. În cea de-a doua parte a lunii va trebui să iei o decizie importantă e plan personal. Alege cu inima, dar și cu mintea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×