Reclamă

Zodii care își găsesc fericirea în luna februarie. 3 nativi care se îndrăgostesc iremediabil

Luna în conjuncție cu Jupiter vine cu aspecte importante pentru Raci, Săgetători și Capricorni. Datorită acestui fenomen astral acești trei nativi vor putea gândi mai clar. Ei vor vedea lucrurile într-o manieră mai simplă și vor putea lua decizii importante cu privire la viitor. Ele sunt zodii care își găsesc fericirea în luna februarie și vor avea parte de o mulțime de surprize.

Publicat: 10 februarie 2022, 8:45 / Actualizat: 11 februarie 2022, 9:18

Chiar dacă nu vor mai putea citi mințile oamenilor, vibrația lui Jupiter le va oferi înțelepciune. Astfel, vor putea intui ce se poate întâmpla rău în viețile lor. Aceștia sunt cei trei nativi care se îndrăgostesc iremediabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care își găsesc fericirea în luna februarie

Luna în conjuncție cu Jupiter își va îndrepta atenția către un viitor frumos. Cele trei zodii vor trăi o poveste de dragoste ca în basme alături de partenerul ideal. Pentru nativii care vor să-și găsească iubirea vieții, acum este momentul propice. Dacă toată lumea își găsește sufletul pereche, atunci și tu poți cu siguranță, scrie Yourtango.com.

Aceste zodii care își găsesc fericirea în luna februarie vor avea șansa de a-și cunoaște partenerul într-un timp foarte scurt. Vor trece de la conversații de prietenie la idei mărețe de viitor.

Dacă vrei ca acest lucru să devină realitate și pentru tine, ieși în lume și cunoaște oameni noi. Indiferent ce alegi să faci la momentul actual, vei fi lovită inevitabil de săgeata lui Cupidon.

Rac: 21 iunie – 22 iulie

Reclamă

Te afli într-un punct al vieții în care îți dorești o relație serioasă. Vrei pe cineva care să te respecte și să te accepte așa cum ești. Indiferent de calitățile și defectele pe care le prezinți, te simți mai sigură ca niciodată. Ești o zodie de apă și acest lucru face să fii versatilă. Alegeți bătăliile cu grijă, însă nu lupta prea mult.

Vrei acea persoană specială, așa că orice s-ar întâmpla, nu te mulțumești cu mai puțin de atât. Luna în conjucție cu Jupiter vine în ajutorul tău, însă va trebui să arăți interes și dorință pentru schimbare. Asta înseamnă că dacă dorești să-ți întâlnești sufletul pereche, trebuie să ieși din zona de confort. Depășește-ți limitele dacă vrei să ai rezultate pe măsură.

Simți că poți să dăruiești totul într-o relație și ești gata pentru un legământ suprem. Tot ce ai nevoie acum este convingerea celui de lângă tine că adevărul este în fața ta. Doar tu poți să găsești răspunsurile la întrebările pe care ți le-ai pus frecvent.

Reclamă

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Mereu ai crezut în suflete pereche. În ciuda faptului că nu știi să definești acest concept, Purewow.com te sfătuiește să rămâi în continuare la fel de sigură pe tine. Ești foarte romantică, dar dacă ceva nu îți convine devii brusc nepăsătoare. Nu te poți afla la marginea acestor două sentimente contradictorii.

Luna în conjucție cu Jupiter te va aduce într-o stare de romantism incurabil, astfel că te numeri printre cele trei zodii care își găsesc fericirea în luna februarie. Fiind o lună a iubirii, te va găsi complet pregătită să îți pui sufletul pe tavă. Lasă-te purtată de val și intră în hora iubirii, este momentul perfect.

Vrei o relație serioasă și crezi atât de mult în această uniune încât nimeni nu te poate convinge de contrariul acestui scenariu. Nu e o surpriză dacă îți vei găsi partenerul ideal mai repede decât crezi, totul merge de la sine. Dacă ai încredere în tine și în instinctele tale, nimic nu poate da greșit. Încearcă să faci un pas în spate și să vezi cum erai anul trecut pe vremea asta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Îți dorești ca sufletul tău pereche să fie și prietenul cel mai bun. Chiar dacă veți forma un cuplu sau nu, această persoană te va readuce rapid cu picioarele pe pământ. Îți vei da seama că ați făcut greșeli în trecut și veți încerca să le reparați pe viitor.

Astrele spun că sufletul pereche nu este neapărat un posibil partener, așa că trebuie să te gândești bine înainte de a lua o decizie cu privire la persoana care îți este atât de dragă. Ai fost făcută să fii cea mai bună prietenă a persoanei respective și asta este ceea ce lipsește cu adevărat din viața ta în acest moment.

Simți că acum poți vorbi despre orice, fără ca cineva să te judece, indiferent de faptele pe care le-ai făcut. Vei reveni la sentimente mai bune și vei reîntâlni acea persoană dragă ție, care ți-a lipsit atât de mult. Nu da cu piciorul unei relații frumoase, indiferent că este vorba despre un prieten bun sau iubit.

La tine stă cheia și doar tu poți deschide ușa către viitorul sigur la care ai sperat. Înainte de a te îndrepta către alți parteneri, privește puțin în jurul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×